Kitchen is open

Amarillo

Rating 3.5 / 5

Reviews (28)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Perus S-ryhmä mättöä. Annokset liian isoja ja liikaa "kaikkea". Palvelu ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 18.02.2016
Rating: 0

Lounasburgeri oli todella maistuva, pähkinäsalsan tilalle sai allergikko papusalsan, todella kiva, niin ei jäänyt ilman. Palvelu oli ystävällistä ja ammattmaista, mukava kokemus. Varmasti käydään jatkossakin, kun vieraillaan Joensuussa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 31.01.2016
Rating: 0

Erinomainen burgeri ja pähkinäsalsa! Poikkeuksellisen tasokas lounasburgeriksi

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 06.01.2016
Rating: -2

12 euron blackenedburger oli freesi, paitsi pihvi oli kuiva ja pieni. Pähkinäsalsa oli upea. Samoin salaatti.
Henkilökunta on kokenutta. Ravintola alkaa olla jo vähän nuhjuisessa kunnossa. Lapset pitäisi huomioida paremmin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 02.11.2015
Rating: 0

Ruoka oli ihan hyvää, itseä vain jäi harmittamaan kun taco-sampleri-annoksessa oli lähes kaikkialle laitettu paholaisen hilloa joka oli aika karsean makuista. Kaikki maistui imelälle.. Lampaanjauheliha oli mielettömän hyvää ja sitä aion jossain annoksessa tilata seuraavalla kerralla. Tarjoilu ja palvelu oli hieman hätäistä, lasku toisaalta tuli myös nopeasti :P

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 16.10.2015
Rating: 1

Pääruuat olivat mukavan kokoiset ja hyvänmakuiset. Alkuruokien kanssa kerran ollut hämminkiä, mutta asiasta mainittuamme saimme korvauksena jälkkärijäätelöt. Palvelu ystävällistä, toimii myös isompien ryhmien kanssa. Hinta noussut viimeaikoina, mikä on harmillista kun ruoka kuitenkin samanlaatuista. Perushyvä ja luotettava ketjupaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 05.07.2015
Rating: 0

Alkuun tilattiin amarillo sampleri , vähän epämääräinen kasa kaikkea, näytti hämärässä, että ihankuin tonnikalaa olisi annoksessa ollut, mutta se olikin sitä ylikypsää revittyä possua, ranskalaiset oli raakoja ja vetkiä. Pääruoaksi tilattiin beef bolillot. Uh, en tiedä, mitä muut tuosta revitystä naudan lihasta on mieltä, mutta meille siitä tuli mieleen ylikypsäksi /monta kertaa lämmitetty karjalanpaisti, makukin oli maustepippurinen jne. Pettymys, kaveri nauroikin, että edellispäivästä paistia naapuripaikan lounaslistalta. Sipuliparikapaistos oli aika vaatimaton esitys. Dippinä oli blue cheese, maistui lähinnä valkohomejuustona ja sinihomejuuston risteytykseltä. En tiedä mistä, mutta jälkimakuna loppuosassa tuli homeen maku suuhun, oliko homeitiöitä sämpylässä vai missä, mutta ällö maku ja annos jäi loppuun syömättä. Palvelu oli nopee ja asiallista, vettä nyt jouduttiin pyytämään kaks kertaa. Perusmättö, ei elämys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.12.2014
Rating: 2

Käytiin porukalla syömässä, oma annokseni oli valtava ja maukas! Söin combo fajitas kanalla ja revityllä ylikupsällä possulla. Ihmetyttää vaan, että ravintolaan ei ainakaan lauantaisin illalla klo 18 jälkeen pääse alaikäiset, seurueessamme oli yksi alaikäinen ja tästä kuulema ollaan tarkkoja. Onneksi soitin etukäteen ja tiesimme mennä aikaisemmin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.08.2014
Rating: 0

Loistava paikka. Palvelu pelaa ja ruokakin on erinomaista. Ainoa asia, mikä hieman mietityttää on se, miten paljon annoskoot vaihtelevat, vaikka hinta pysyy samana. Olen monta kertaa saanut odotella pitkäänkin seuralaisen ruokailun päättymistä syötyäni oman annokseni, vaikka aterioiden hinta on ollut tismalleen sama. Viimeksikin maksettiin suunnilleen saman verran ja minun annokseni oli silti puolet pienempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 19.01.2014
Rating: 1

Saanut aina hyvää palvelua Amarillossa. Ruuat herkullisia. Viimeksi söin jonkun aterian jonka nimeä en nyt muista mutta hyvää oli!

Ehdottamasti uudestaan!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 13.09.2013
Rating: -3

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Torikatu 20, 80100 Joensuu - Route
0107623420
http://www.amarillo.fi/joensuu.html

Options