chefsimeoni

50 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (49)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Sasso north italian

Viihtyisä ravintola hyvällä sijainnilla. Lämminhenkinen ja rento henkilökunta. Hintojen puolesta voisi odottaa fine dining -kokemusta, mutta ruuassa tai palvelussa ei ole mitään ylimääräistä. Annokset runsaita ja hyvänmakuisia. Viiden ruokalajin menu oli kuitenkin niin raskas, että jätimme jälkiruuat kokonaan tilaamatta. Eat.fi:n arvostelut pitävät mielestäni Sasson kohdalla hyvin paikkaansa. Ravintolasta jäi kuitenkin hyvä maku ja viihdyimme erinomaisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 01.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Sasso north italian

Viihtyisä ravintola hyvällä sijainnilla. Lämminhenkinen ja rento henkilökunta. Hintojen puolesta voisi odottaa fine dining -kokemusta, mutta ruuassa tai palvelussa ei ole mitään ylimääräistä. Annokset runsaita ja hyvänmakuisia. Eat.fi:n arvostelut pitävät mielestäni Sasson kohdalla hyvin paikkaansa. Ravintolasta jäi kuitenkin hyvä maku ja viihdyimme erinomaisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 75€ Added: 01.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Amarillo

12 euron blackenedburger oli freesi, paitsi pihvi oli kuiva ja pieni. Pähkinäsalsa oli upea. Samoin salaatti.
Henkilökunta on kokenutta. Ravintola alkaa olla jo vähän nuhjuisessa kunnossa. Lapset pitäisi huomioida paremmin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 02.11.2015
Rating: 0

Kello 13 jälkeen buffan hinta nousee kolmella eurolla mutta ruoka on muhinut padoissa kolme tuntia pidempää. Ruuan taso on laskenut edellisestä kerrasta. Halvinta mahdollista lihaa ja pakastekasviksia. Grillipisteen poronmaksa oli herkkua. Viihtyisä ja siisti ravintola.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 27.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Troija

Nopea ja maistuva. Alkuperäinen dönerin fiilistä. Annoksessa ei mitään ylimääräistä – ok lihaa, herkullisia kastikkeita, rapeaa kaalia ja tulisia paprikoita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.10.2015
Rating: 0

Paikallisena annoksena maistoin ankeasti nimetyn makkarapannu. Kaksi erilaista kuopiossa valmistettua olivat maukkaita ja lihaisia. Annos tarjoiltiin kauniisti valurautapannulta, mutta herneenversot olisi voinut jättää pois. Annos olisi kaivannut hapokkaampia suolakurkkuja ja paahdettua punajuurta. Ystävälliset tarjoilijat olivat aidosti läsnä-

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 05.11.2013
Rating: 1

Restaurant: Pizzeria Roihu

Suomalainen pizzeria erottuu pohjoiskarjalaisella palvelulla ja tuoreilla raaka-aineilla. Pizzapohja muistuttaa enemmän sitkeää tortillaa kuin sitkoista pizzataikinaa. Tulinen kastike oikeasti polttava.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 22.03.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Kielo

Kielossa ylikypsät lihat maistuvat aina samalta, joten söin edellisellä kerralla ainoastaan kasvisruokia. Annoksissa oli kunnianhimoa, mutta palsternakat, sellerit ja punajuuret oli jätetty aivan liian al denteksi. Kovia komponentteja oli lautasella liikaa. Maut olivat ok, mutta annosten syöminen vaikeaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 20.03.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Kielo

Kielon keittiö hallitsee kalan monipuolisen valmistamisen täydellisesti. Ylikypsät lihat kaipaisivat uutta twistiä. Karhu-vorschmackin päällä ollut itusalaatti oli rapsakka ja persoonallinen yllätys. Juomapuoli on Riedelin laseja lukuunottamatta kuralla. Karhu III oli lähes huoneenlämpöistä ja valkoviini eilen avattua. Palvelu ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 05.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Kreeta

Aurinkoinen ja tilava paikka parhaimmillaan lounasaikaan. Henkilökuntaa on paljon ja palvelu on välimerellisen ripeää ja huomaavaista. Myös suomalaisilla tarjoilijoilla harvinaista pelisilmää.
Kreikkalaisissa jauhelihapihveissä olisi voinut olla enemmän minttua. Fetakastike oli vaisu. Salaattipöydässä hyvää fetaa ja oliiveja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 20.03.2015
Rating: 0


Followers