Unknown

ABC-Liikenneasema Siilinjärvi

Rating 3.5 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paikallisena annoksena maistoin ankeasti nimetyn makkarapannu. Kaksi erilaista kuopiossa valmistettua olivat maukkaita ja lihaisia. Annos tarjoiltiin kauniisti valurautapannulta, mutta herneenversot olisi voinut jättää pois. Annos olisi kaivannut hapokkaampia suolakurkkuja ja paahdettua punajuurta. Ystävälliset tarjoilijat olivat aidosti läsnä-

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 05.11.2013
Rating: 1

Isäinpäivän lounas oli täysin rimanalitus ABC:ltä. Yleensä kuopion Abcilla pitkälahdessa syöneenä tämä oli yllätys miten surkea ABC siilinjärvellä on.

Isäinpäivän noutopöytä ruoka todella huonolaatuista. Suolaa oli käytetty aivan liikaa, rosvopaisti oli aivan kamalan suolaista ja maustaminen oli mennyt aivan pieleen, kastike oli kamalaa. Salaattipöytä, sama juttu sieltä saatiin pohjasta kaiveltua jotain. Kauheaa, pastasalaatti - kamalaa, oli varmaan usean päivän vanhaa. Mitä ihmeen valmiskastiketta te näihin laitatte? Ikinä en ole näin huonoa lounasta ABC asemilla syönyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin ja Siilinjärvellä!

Salaattipöydästä ei saanut kasattua kunnollista salaattia tekemälläkään.

Lämminlisäke puuttui kokonaan, ruuat haaleita. Olisi voinut olla keittovihanneksia kun yleensä tarjolla on. Paremminkin olisi voinut olla 15 euroon mitä noista puolivalmisteista laskutetaan.

Ruokailuvälineitä ei ollut puhtaana. Ja joutui odottamaan pitkään että sai veitset ja pyyttää sai monta kertaa.

Oikeasti, useammin olen syönyt ABC pitkälahti kuopiossa ja siellä on ollut useimmiten kunnollista ruokaa, mutta Siilinjärvi näköjään pitää kiertää kaukaa. Että sitä luulisi, että laatu olisi tasaista, mutta ei ole näköjään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 12.11.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Laitilantie 1, 71800 Siilinjärvi - Route