Unknown

Troija

Rating 2 / 5

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

15. 12. yleensä hyvä kebab-paikka petti pahasti. Ranskalaiset oli ilmeisesti aiemmin tehtyjä (jo valmiina varmaan edellisen tilauksen jäljiltä, olisiko vahingossa laitettu liikaa ranskalaisia kerralla tulemaan ja jämät myydään sitten seuraavalle asiakkaalle?) ja lopputulos mukaan otettuna sitten tosi huono. Yleensä toiminut mukaankin otettuna, nyt ei sitten lainkaan. Tosi iso pettymys. Troija kun ei kuitenkaan ole kaikista edullisin kebabpaikka niin silloin asiakkaan tulisi saada laadukasta ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 31.12.2015
Rating: 0

Pienestä (nimensä veroisesti) mikrossa lämmitetystä pitäleipäkebabista 8 euroa tuntuu melko paljolta, etenkin kun täyte on enimmäkseen kaalia. Kebabliha ihan ok ja annoksen saa todella nopeasti nenän eteen. Asiakaspalvelu oli hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.11.2015
Rating: 0

Nopea ja maistuva. Alkuperäinen dönerin fiilistä. Annoksessa ei mitään ylimääräistä – ok lihaa, herkullisia kastikkeita, rapeaa kaalia ja tulisia paprikoita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.10.2015
Rating: 0

Pahaa kebabia. Olisi ehkä voinut olla hyvää jos se olisi viilletty pyörivästä kimpaleesta, mutta ei. Liha kaivettiin jostakin metalliastian syövereistä vedestä lillumasta, missä se oli muuttunut todella sitkeäksi. Annoksen salaatti oli normaalia kebulaakin huvittavampaa: kuivaa kaalia ja pari suolakurkkuviipaletta per annos. Annos oli myös pikkuinen ja ylihinnoiteltu. Ei enää tänne.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.12.2014
Rating: -3

Pitkään olen Troijassa käynyt koska myyjät ovat ystävällistä ja liha ja kastikkeet erinomaisia Tänään kuitenkin käännyin ovelta lounaalle mennessä, kun ovensuussa joku mieshenkilö (liekkö omistaja) kontillaan paiskoi kaapin ovea ja huusi v**un p*rkelettä ja muita tervetulotoivotuksia. Menin hakemaan kebabin muualta, missä vastaanotto oli parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.12.2014
Rating: 0

Yleensä olen pitänyt troijaa parhaimpana. Niinpä tänään iski kebappi nälkä ja ei ku troijalle. Hiljasta oli vielä alkuilasta ok hellettä oli mut nyt istuttu pöntöllä 6 h oiskohan purkinpohjalla oleet valkosipulimajoneesit lämmenneet. Tarkempaa omavalvontaa toivotaan täältä pytyltä

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.07.2014
Rating: 0

Palvelu huonoa, kebab hyvää. Sijainti hyvä.

Kävin tilaamassa parit kebabit kuultuani kehuja paikasta. Luonnollisesti kyselin uutena asiakkaana kastikkeista ym. mahdollisuuksista. Aina kysyttyäni sain myyjältä reippaasti turhautuneita katseita ja yleisfiiliksen, ettei kannata kysellä typeriä, vaan olla vain hiljaa ja pilata hänen jo ennestään paskaa päiväänsä. Tämä kyllä välittyi ihan reippaasti ympäristöön jo astuttuani ovesta sisään ja seurattuani myyjää.

Paikkaa voi kyllä suositella kebabin suhteen ihan hyväksi, mutta palvelun ala-arvoisuus ja sen huokuma fiilis että asiakas on tyhmä alensi pisteitä ja kiinnostusta käydä paikassa uudelleen. Ensi kerralla kokeilen jotain toista kebab-paikkaa.

Ai niin, siedän chiliä hyvin, mutta mieto chilikastike sai kurkun melkein tuleen. Liekö lipsahtanut virhe tai sitten tulinen kastike on oikeasti todella tulinen. ;) Ruuan suhteen kokeilemisen arvoinen paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.06.2013
Rating: 0

Troijan kebab lienee Jyväskylän paras. Siihen ei kuitenkaan välttämättä vaadita paljon, koska kaupungista ei kertakaikkiaan saa hyvää kebabia. Troija erottuu muista edukseen hyvillä kastikkeilla, mutta muuten samaa tasoa muiden kanssa. Liha oli annoksen heikoin lenkki. Palvelu oli ok ja ikkunasta on mukava seurata kävelykadun vilinää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.05.2013
Rating: 0

Ruoka on mautonta ja palvelua ei ole. Halvan tuntuinen paikka muuten, paitsi aterian hinnan puolesta.
Kylläpä kaali taitaa olla tänä päivänä kallista, sillä se on ainut lisäke mitä saa lihasuikaleen kanssa.
Jos haluaa tulla huijatuksi, kannattaa kokeilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.12.2012
Rating: -2

Suomen parhaat kebabit! Hinta korkeahko, mutta maku on taivaallinen. Mistään en ole parempaa löytänyt. Pieni paikka, kannattaa ottaa kebu mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2012
Rating: 1

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kauppakatu 41, 40100 Jyväskylä - Route
http://www.troija.fi

Options