Latest reviews: Jyväskylä

aleksisi
200 reviews

No tännehän päädyin terassin takia.

Hieman petyin kun terden kaiteet olikin päällystetty punaisella pleksillä, joten kadulle ei oikeastaan edes näe jossei seiso.

Noh. Piti sitä toki ruokaakin saada. Aina positiivista jos ravintola tarjoaa aamiaisplatteria. Sisälsi perushommelit sunnuntain hoitoon, eli peksua, munia, toastia, kahvia, mehua, jne.

Joku voisi sanoa että 11e on liikaa parista pekonisiivusta, mitä se ehkä onkin, mutta kuka sitä näin rallisunnuntaina välittää..

Henkilökuntakin oli mukavaa ja pirteää huolimatta siitä että viikonloppu on varmaankin kuunneltu jo kaiken maailman sekoilua..

..Miinukset tulee sitten vähän puollihuolimattomasti hoidetusta salin siisteydestä sekä siitä, että yläkerta&terde osastolla tilaukset tehtiin alakerran tiskiltä ja sitten numerolapun kanssa pöytään odottelemaan...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 31.07.2017
Rating: 0
aleksisi
200 reviews

Pubidarra.

Edellispäivän rallikoomaan parannusta sohwin pitsalla.

Hoocee pannutuotos. Pohjaa on, ja riittävästi täytteitäkin. Kaikkea mitä krapulainen osaa toivoa.

Ei tämä nyt varsinaien gourmet tuote ole, mutta lauantaipäivän oloihin kyllä täysosuma.

Henkilökuntakin myötäelää rallikrapulaisten oloja mainiosti. Näkisin täällä kyllä itseni toistekin jahka kaupunkiin taas eksyn.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 31.07.2017
Rating: 0
aleksisi
200 reviews

Rallilounas. Pahamaineinen ördäysviikonloppu aluillaan ja paikassa jo nähtävinä pahvisia mainoskypäriä rallikansan päässä.

Noh, anycase henkilökunta huomioi hetimiten. Lounaslistalta kanakormaa. Tiedustellaan tulisuutta. Valitsen viisiportaiselta asteikolta kolmosen. On kyllä mietoa. Annos muuten aika perus, joskin ehkä tarjoillaan tavanomaista suuremmalta peltilautaselta.

Naanleipää lisähintaan.

Kymppi meni kaikkineen, Ihan hyvä hintalaatusuhde siis. Voisin mennä toistekin, huolimatta nuhjuisista saniteettitiloista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 31.07.2017
Rating: 0
Anate
1 review

Erittäin hyvää ja rentoa ruokaa läheltä tulevista raaka-aineista. Myös paljon mielenkiintoisia kasvis- ja vegaaniannoksia.
Palvelu oli hyvää ja ystävällistä, joskaan terassilta ei tilauksia tultu kyselemään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.07.2017
Rating: 0
Annamari
12 reviews

Aina tasalaatuisen herkulliset pizzat, ja jopa gluteeniton pohja onnistutaan paistamaan sopivasti!
Täytteet ovat aina maistuneet tuoreilta. :) Yllättävän hyvä ja luotettava, pieni lähiöpizzeria, jossa nopea kotiinkuljetus (ellei kauhea ruuhka satu). Kuljetus ilmainen jo kahdelle annokselle. :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.07.2017
Rating: 0
linuxgirl
2 reviews

Have you ever told your mom that you want to eat out? And she says in response ''Nonsense! I can make perfectly good burgers better than McDonalds!''? Well, then you're familiar with the sadness and disappointment of having a very generous portion of food that doesn't taste as good as you expected.

I ordered Chinese. I know for a fact that there are ethnic Chinese people working in the restaurant, but apparently none as cooks. Fried rice: onion, pepper, none of the shrimps advertised. Soggy rice, the cardinal sin every Chinese knows not to commit. None of the beloved flavors of the orient. Onion. And. Pepper. Maybe I should sneak and check if my mom does work there!

As reported, the portions are massive. At the very least, the money I spent easily will be dinner tomorrow. And even then, only because I have little other choice.

To top it all off, I got yelled at by the uppity driver who couldn't find my address. Great. At least the bitterness adds some flavor.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.07.2017
Rating: 0
sli
38 reviews

Mahtavat pitsat ja juuri oikeanlainen kinkkupasta lapsille.
Pitsoissa oli rapea pohja ja sopivasti täytettä. Lastenlista oli kapea, mutta kinkkupasta (spagetilla) oli pojan mielestä "paras ikinä" - ainakin lihaa oli riittävästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.07.2017
Rating: 0
Topsu
12 reviews

It's been a couple of years since I last stepped in this place.

The atmosphere was a bit lacklustre and the decor tired. It just felt worn out, like it needs a total refit. I shudder to think what the kitchen equipment is like.

As someone else said, the menu doesn't seem to have changed for years.

The "music" was terrible (if you've ever heard youths drive by with a huge subwoofer in the boot, with throbbing bass, then you have some idea what it was like to spend an hour in Amarillo).

The food (we both had Rockerfeller Ribs) was certainly edible, but I couldn't praise it more than that. They no longer give foil-wrapped clean-up tissues with the ribs dish.

With so many other options in the Grain Village, this was probably my last trip to Amarillo.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 20.06.2017
Rating: 0
kievari
4 reviews

Palvelu erinomaista.
Tilausta otettaessa kerrottiin kauanko suunnilleen kestää (n.tunti), ja arvio oli aika tarkka, noin 70min kesti lopulta. Paikka oli kutakuinkin täynnä. Ruoka oli erinomaista. Otettiin se isoin lajitelma kahdelle mikä oli kovankin nälkään riittävä.
Uudestaan tullaan! :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 20.06.2017
Rating: 0
190799
34 reviews

Vuosi kulunut edellisestä käynnistä kun 15. 5.2017 päätimme taas käydä kokeilemassa. Kello 16 aikaan vainyhdessä pöydässä asiakkaita ja buffet vähän väsyneen oloinen. Muutamia ihan ok vaihtoehtoja, mutta sushi ei ollut kovin houkuttelevan näköistä, soijakastiketta eikä chiliä löytynyt maustamiseen ja muutenkin ruoka tarjolla vähän "tunkkaisen oloista". Edelleenkin ravintolan ruoan taso vaihtelee kuulemma hyvin paljon päivästä riippuen. Nyt ravintola vaikutti niin hiljaiselta, että asiakkaat ilmeisesti ovat äänestäneet jaloillaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 16.05.2017
Rating: 0