Latest reviews: Jyväskylä

1 review

Yritin tilata pizzat vaimon kännykällä, ja en muistanut numeroa kun kysyi niin sanoi että tilaa jostain muualta ja löi luurin korvaan. Oli vissiin työntekijällä huono päivä.Useasti ollaan tilattu mutta tämmöiseen loppui..

     
     
     
Experience: Lunch Added: 17.04.2019
Rating: 0
1 review

Ruokalajien sijoittelu oli hämmentävä: riisi, nuudelit ja keitto kääretorttuviipaleiden seassa kahvipöydässä, friitbanaanit värmärin reunalla takaseinää vasten. Tahmaiset siirappipurkit chiliastioiden vieressä värmärin päällä. Syömäpuikot löydettyäni totesin niiden olevan kertakäyttöisiä mutta moneen kertaan pestyjä. Chili ei ollut kiinalaista, vaan etikkapitoista sambal oelekia. Ja hapanimeläkastike tehty ketsupista. Eniten myötähäpeää herätti kinkkileikkeleviipaleista ja tortilloista väsätyt "wrapit". Käynti jää ainoaksi.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 18.03.2019
Rating: 0
1 review

Annoskoko oli puolet entisestä, ruoka suorastaan pahanmakuista. Hiljaisimpaan aikaan päivällä pöytiinohjaus, vietiin pakolla koville penkeille istumaan vaikka lähes kaikki pehmeät, ns. Paremmat paikat oli vapaana. Sanon lähes, koska jostain syystä pari nuorempaa ihmistä oli sinne päässyt pelaamaan pelejä. Liekö jotain henkilökunnan kavereita? Henkilökunta ilakoi kovaäänisesti tiskin takana. Oli kyllä surullista huomata että ennen niin hyvän ruokapaikan laatu oli tippunut näin rajusti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 15.03.2019
Rating: 0
1 review

Noh. .. pizzat näytti hyvältä, mutta olivat mauttomia. Talonkastike oli Currykastiketta ja henkilökohtaisesti vihaan makeaa/imelää currykastiketta. Minä en valitettavasti pizzoista välittänyt..

+ nopea palvelu
+ mukava henkilökunta

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 12.01.2019
Rating: 0
38 reviews

Feikki viikinkityyli ärsyttää. Jyväskylässä kuitenkin tämän ketjun parhaimpia ravintoloita. Hinta kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 10.01.2019
Rating: 0
38 reviews

Todella hyvä ruoka ja nopea palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.01.2019
Rating: 0
38 reviews

Todella hyvä ruoka ja nopea palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.01.2019
Rating: 0