Opens at 10:30

Pizzeria Rosief

Rating 1 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (8)

Juuri lopettelen tätä roskaruoka-annosta joka tuli paikasta noudettua. Paikan alamäki alkoi jo heti kassatapahtuman jälkeen sillä paikassa tehtiin isoa tilausta mutta siitä ei mainittu. Tilauksemme oli pizza nro 17, rullakebab ja kebab salaatilla. Jälkeemme tuli muitakin asiakkaita, en tietenkään rekisteröinyt määrää mutta jokunen kuitenkin. 40 minuutin jälkeen, kun ravintolan jokainen muu olisaanut annoksensa, olivat siis noutajia, tuotiin sitten meidän settimme, sanoen vielä mitä siihenkuului. Kotona sitten ruulis pakeni juniorin suuhun.emäntä avasi kebabin salaatilla, muutama kebabbi pötkötti PERUNOIDEN päällä ja sitä ei emäntä, eli nyt meni pieleen ja pahasti. Omapizzani oli nro 17 listalta, jauheliha, kinkku ja salami. Täytteitä oli sekaantunut letun päälle surkean vähän ja kun kebabrasia oli vielä pizzalaatikon päällä niin nekin vähät olivat sitten juuston kera laatikon kannessa. Lettu oli kumista shittiä ja makuja ei ollut. Voi pettymysten pettymys, varsinkin kun valitsimme pizzerian arvostelujen perusteella. Mutta ei koskaan enää, kiitos umpisurkeasta toiminnasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 04.09.2016
Rating: 0

En tiiä miks aina sillon tällön annan tälle pizzerialle mahdollisuuden. Jospa en enää. Piti kesken pizzan syönnin vaihtaa salaattin että saa maun pois suusta.
Valkosipulikin puuttu TAAS pizzasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.06.2016
Rating: 0

Pitakebab aika heikko esitys, järkyttävän iso pitaleipä jonka sisällä ihmeen mössöistä kebablihaa sekä taco (?) maustettua kastiketta. Vihannekset ihan ok. Noh lähtipähän ainakin nälkä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 04.04.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Salaatti ei ole salaattia vaikka näin annetaan ymmärtää, kaalia se on.
Toisekseen kinkkuna heillä pizzoissa toimii makkara, hyvinkin outoa. Paikkana pimeä ja kolkko. En suosittele!!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 12.03.2015
Rating: 2

Laaja valikoima erilaisia pizzoja joita monesta paikasta ei löydy. Juustoa pizzassa oli runsaasti kuten myös täytteitä! Hyvä palvelu. Yksi parhaista pizzerioista Jyväskylässä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.08.2014
Rating: 0

Pizzoissa ei ole juustoa juuri nimeksikään mutta täytteitä on liikaa. Pohja ei juuri säväytä. Tilaa on niukasti. Salaatti oli huonolaatuista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 21.01.2013
Rating: 1

Pizza nro 22 hyvä, nro 24 ok. Nopea palvelu. Niukka salaattipöytä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 04.09.2012
Rating: -1

Muutaman kerran Jyväskylän parhaan pizzerian citylehdessä voittanut pizzeria. Pizzavalikoima laaja, erikoispizzat edullisia.
Olen syönyt muutaman kerran täällä ja kebabit ja Iskenderit ovat hyviä. Kokeile erikoispizzoja. Salaattipöytä vähän niukka.

Pidemmät ja kattavammat arviot blogissani värikkäin kuvin ja tekstein:
http://www.lukanlusikassa.blogspot.com/

     
     
     
Experience: Lunch Added: 25.04.2011
Rating: 0

Location

Polttolinja 1, 40520 Jyväskylä - Route
http://rosief.pizza-online.fi