Unknown

Ravintola taikuri

Rating 4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kasvissyöjälle vaihtoejtoja. Eikä vain yhtä vaan seitanista, nyhtökaura-härkäpapuun ja muita erikoisempia yhdistemiä. Tullut testattua lämmin pitatasku kasviksilla (palsternakka ja sokeriherne) ja seitanpihvi burritona (valkosipulia PALJON) ja hampurilainen härkäpapu-suomalaisella nyhtökauralla. Jälkimmäinen ehdottomasti paras, mehukas ja vegaaninen juusto oivaa, saisi olla kyllä enemmän. Riippuu tietenkin kokista sillä tavallisesti ranujen dipit olivat anteliaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.01.2017
Rating: 0

Ravintolan idea on tosi hyvä. Sisustus on kiva ja ruoka on sopivan hipsteriä. Oltiin neljän hengen kanssa syömässä ja kolmella oli aika kuivat pihvit, eli niihin voisi vähän vielä panostaa. Hampurilaisista on vaikea saada pahoja, joten ruoka oli kyllä hyvää, mutta siinä on ehdottomasti vielä parantamisen varaa. Plussat siitä, että bataattiranskalaiset on tosi herkullisia ja että dipit kuuluu aterian hintaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 12.10.2016
Rating: 0

Todella iloinen yllätys. Olen fakkiutunut ajatukseen, että kohtuuhintaista, terveellistä ja edullista ruokaa saa vain etnisistä ravintoloista. Olin väärässä! Söimme bataattiranskikset ja vegesalaatin. Heti huomasi, että hommaan on panostettu ja hinnat haluttu pitää matalina. Jälkiruoat jäi ostamatta, koska kaikissa oli lisättyä sokeria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 21.08.2016
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Asemakatu 3, Jyväskylä - Route
050 522 6569
http://www.ravintolataikuri.fi

Options