KErkka

15 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (15)

Ravintola: Coyoacán aito meksikolainen

Paikka viihtyisä. Tarjoilija oli ruuhkasta vähän hermostuneen oloinen, mutta palvelu sujui erinomaisesti. Söimme monen ruokalajin menun ja annokset tulivat sopivin väliajoin. Ajoitus siis kunnossa. Ruoka oli huolellisesti valmistettu ja aseteltu. Oli ilo syödä.

Tilasin myös luomu-punaviiniä. Juon vain luomua, koska normaaleissa viineissä on suomalaisten asiantuntijoiden mukaan hormoonitoimintaa haittaavia hometorjunta-ainejäämiä.

Ruokalistalla ei mainittu luomua, mutta tarjoilijalla oli sitä kuitenkin myydä. Maksaessa pyysin saada nähdä pullon, koska jokin sisälläni nosti epäilyn. Eipä ollut luomua. Ensin tarjoilija yritti näyttää "carbon neutral" logoa. Sanoin, että tämä ei ole luomu-merkki. Hän ei heti tajunnut vaan näytti sitä muutaman kerran. Sitten hän sanoi Metro tukun myyneen viinin luomuna. Sähköpostivastauksen perusteella tukku pahoitteli tapahtunutta eikä myöntänyt tai kiistänyt virhettään. E voi olla varma missä huolimattomuusvirhe on tapahtunut. Ainakin on selvää, ettei tarjoilija tunnistanut luomu-merkkiä ja hän uskalsi myydä jotain luomuna, missä merkkiä ei ollut. Lievää huolimattomuutta sanoisin. Toisaalta tekevälle sattuu.

Tästäkin huolimatta suosittelen ravintolaa, vaikka tapaus vaikuttikin antamiini arvosanoihin. Suosittelen suhtautumaan tarjoilijan tietoihin pienellä varauksella. Itseni kohdalla ainakin se oli aiheen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 02.10.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola taikuri

Todella iloinen yllätys. Olen fakkiutunut ajatukseen, että kohtuuhintaista, terveellistä ja edullista ruokaa saa vain etnisistä ravintoloista. Olin väärässä! Söimme bataattiranskikset ja vegesalaatin. Heti huomasi, että hommaan on panostettu ja hinnat haluttu pitää matalina. Jälkiruoat jäi ostamatta, koska kaikissa oli lisättyä sokeria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 21.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Shalimar intialaista

Hyvä hinta-laatu-suhde ja maku kasvisruokailijalle.

Valitsimme viimeksi mennä Shalimarin sijaan Base Camppiin, koska se oli saanut eat.fissä paremmat arvosanat. Lisäksi Shalimarin sijainti matkakeskuksessa epäilytti, koska yleensä näissä on ylihintaisia roskaravintoloita, kuten Hesburger yms..

Otimme Malaicurryn ja se maistui hyvältä. Vähän epäilytti, että siihen oli lisätty sokeria, koska kastike oli niin mukavan makeaa. Sokeria välttelevälle tämä olisi kuitenkin miinus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Base Camp nepalilaista

Hyvät arvosanat tuottivat pettymyksen. Ruoka oli todella keskinkertaista. Olemme tottuneet Turussa ehkä liian hyvään. Alussa oli ruoka-annosten kanssa sähläystä. Koimme, että annos ei vastannut ruokalistan kuvausta. Tarjoilija ei ymmärtänyt ja synnytti meissä epäluottamusta.

Toivon sydämestäni, että tämä ei ole Jyväskylän paras nepalilainen ravintola ja että he tsemppaavat jatkossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 21.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sahara kebabpizzeria

Olen syönyt Saharassa vuosien varrella kymmeniä kertoja. Halpa ravintola, jonka itse tehdylle falafelille en ole löytänyt Turusta voittajaa :) Olen syönyt myös viininlehtikääryleitä ja lammasta, jotka molemmat olivat hyviä. Ravintolassa on ystävällinen tunnelma. Mistään hienostoravintolasta ei ole kyse, mutta sen kertovat hinnatkin, mutta hinta-laatusuhde on Turun parhaita!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 22.12.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Golden Rax Pizzabuffet pizzabuffet

Valitse Rax, kun haluat täyttää itsesi rasvalla, suolalla ja hiilihydraatilla. Mitään makuelämyksiä on tietenkin turha hakea. Laitoin tarkoituksella pykälää huonommat pisteet, koska joku on selvästi laittanut tarkoituksella pari pykälää liian hyvät.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.07.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Kasvisravintola Keidas kasvisruokaa

Terveellistä ja kursailematonta kasvisruokaa leppoisassa ympäristössä. Opiskelijakortilla saa mahan täyteen alle 3 eurolla. Tällä pysyy ihminen tiellä ja pallokin raiteillaa :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 28.07.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Suomalainen Pohja ala carte, tilaus, kokous

Tarjolla hienostuneita ruokia tuoreista raaka-aineista.

Tinkimätöntä ja ammattitaitoista palvelua, hienostuneita makuja laadukkaista raaka-aineista sekä viihtyisä miljöö. Kyse ei ole mistä tahansa ruokapaikasta.

Kokenut henkilökunta, suussa sulavaa laadukasta ruokaa ja arvokas miljöö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.01.2010
Arvosana: -1

Ravintola: Amarillo texmex

Palvelu vaihtelee välttävästi keskinkertaiseen. Joka kerralla tarjoilija on tuonut väärän ruoan tai unohtanut tuoda esim. juoman. Ruoka on maistunut suoraan sanoen pahalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.10.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Frans & Emilie ranskalainen bistro

Masentava paikka. Rasvaa, sokeria, suolaa aromivahventeita, valmisaineksia... Niille, joille keskeinen sijainti on makua, palvelua ja hinta-laatu-suhdetta tärkeämpi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.10.2010
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit