Avautuu 11:00

Frans & Emilie

ranskalainen bistro
Arvosana 5 / 5

Vanhoista Fransmanneista kuoriutuu ravintola kerrallaan rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Emilie -bistron Turun sydämestä, Original Sokos Hotel Hamburger Börsistä, Kauppatorin laidalta. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Emilie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!


Arvostelut (31)

Todella hyvä ruoka ja hyvä hinta-laatu suhde. Rento meininki mutta silti hieno paikka. Niille jotka tahtovat nauttia ruuasta ja hyvästä seurasta rauhassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.04.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme menossa ystävieni kanssa tutustumaan uudistuneeseen ravintolaan, mutta käännyimme ovelta pois kuultuamme, että itsepalveluperiaatteella toimiva lounas maksaa 12 euroa. Turun keskustan kovassa kilpailussa en usko, että kovin moni muukaan lounaalle piipahtaa kun samassa korttelissa on useita ravintoloita, joissa saa pöytää tarjoiltuna lounassetelihintaisen lounaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 09.03.2016
Arvosana: 0

Pettymys. Tilasin grillipihvin, annoksen kuvauksessa sanottiin että annos sisältää raikasta salaattia. Kun annos tuotiin eteeni loksahti leukani alas, muutapa lohkoperuna,pieni pihvi ja nuhjuista salaattia uitettuna oliiviöljyssä. Todellinen järkytys, vaikutti abc.n annokselta hurjasti ylihinnoiteltuna. Kaiken huippuna se että tarjoilija väitti salaatin olevan oikein maukasta ja tuoretta ja vetosi siihen että salaattia menee paljon. Muutenkin annos oli aneemisen näköinen ei näyttävä. Inhottavaa alkaa väittämään vastaan asiakkaalle. En astu sisään uudestaan :/ harmittaa todella maksaa huonosta!!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Kieltämättä odotin saavani jotain parempaa. Ruoka on ihan hyvää, mutta siinä se ongelma onkin; ihan hyvää voin syödä kotonakin. Näin hintavassa paikassa odottaisin suurempia makuelämyksiä. Tarjoilija hoiti hommansa, mutta parempaakin asiakaspalvelua olen kohdannut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 05.07.2015
Arvosana: 0

Viihtyisä, hieman hämyinen, tummasävyinen ravintola. Kaksi aikuista ja yksi lapsi olivat tyytyväisiä annoksiinsa. Plussaa ennen ruokaa tuodusta leivästä ja levitteestä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2014
Arvosana: 0

Maanantai-illaksi aika lailla asiakkaita. Tarjoilutahti ok. Tarjoilija ystävällinen. Ruoka-annos (black and white-possu) oli tosi maukas, lihassakin makua. Papupekoni sopi hyvin. Kastikkeet, nam. Annoskoko oli riittävä, ranskalaisia jäi ylikin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 09.07.2014
Arvosana: 0

Börsin fransmanni yllätti 1. 2.2014 uskomattoman huonolla ruualla ja tarjoilun osaamistasolla -tuli kasari mieleen.Tarjoilija ei osannut ehdottaa ruokiin sopivia viinejä. Etanoiden kanssa otimme talon suositusvalkoviinin, joka osoittautui varsin makeaksi, lähinnä jälkiruokaviniiksi. Tarjoilijan kommentti oli ettei ole hänen vikansa, mutta että suositukset ovat poistumassa. just joo -niin muuten ainakin me. Vaimoni otti vuohenjuustosalaatin, josta saalitin osalta puolet oli kantaa ja tomaatti säilykettä -jota oli myös muissa annoksissa. Huonoimmat koskaan ravintolassa syömäni etanat, kivaa ei ollut myöskään löytää hampaiden välistä rikkoutuneita kuoren paloja.

Jos haluatte syödä hyvin älkää menkö -emme ainakaan me mene, bulkkia ja osaamatonta palvelua saa halvemmalla muualtakin.

ei uskoisi -mutta totta vaan on

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 08.02.2014
Arvosana: -1

Oltiin vaimon kanssa ruokailemassa. Vaimon alkukeitto oli liian viileää ja minun pääruokapihvissä kypsyysaste väärä. Asiasta huomauttaessa tarjoilija suurin piirtein vain kohautti kulmiaan ja siinä se. Muutenkaan palvelu ei ollut lainkaan huomaavaista tai oikeastaan ystävällistäkään. Tarjoilija tuntui äkäiseltä ja tiuski muille. Muutenkin tuntui ettei homma oikein luista ja yhteistyö pelaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 24.01.2014
Arvosana: 0

Always a pleasure.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 31.12.2013
Arvosana: -1

Ihan täyttä paskaa, pizza buffet Rax antaa parempaa ruokaa ja yli puolet halvempi ja ainakin lähtee nälkä.
eikä kukaan osaa saatana tarjoilla, kaikki tarjoiliat ovat ammattitaidottomia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.10.2013
Arvosana: -5

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Eerikinkatu 10, 20100 Turku - Reitti
010 764 3160
http://www.raflaamo.fi/fi/turku/frans-emilie-turku

Vaihtoehtoisia ravintoloita