Uusimmat arvostelut: Turku

6 arvostelua

Kaveri toi sushit, joten en osaa palvelua/tunnelmaa arvioida, mutta kaikki muu oli hyvää.

Sushit olivat hyvin rullattuja, maukkaita, valikoima oli mielenkiintoista, ja hinta oli kohdallaan. Jos olen lähellä ja tekee mieli sushia, luultavasti käyn Sushi Pandassa tulevaisuudessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 20.09.2019
Arvosana: 0
6 arvostelua

Minulle oli suositeltu tätä paikkaa, niin kävin testaamassa ja ostin pitan. En odottanut paljoa, mutta silti pääsin pettymään yllättävin tavoin.

Pitaan lisätty chiliseos meni ensimmäisellä haukkauksella, ja pitan keskiosa oli pelkkää kuivanoloista, mautonta jauhelihapihviä ja tylsää salaattia. Hummus ja näyttävästi kaikki annoksen neste oli pita-annoksen pohjalla, mikä onnistui tekemään paperi-wrapista märän, eikä paljon muuta.

Palvelussa ei erityisesti moitittavaa, mutta en ymmärrä miten yli 10 euron pikaruoka voi olla näin onnetonta. Hansan food courtissa on monta eri vaihtoehtoa, käyttäkää mieluummin niitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.09.2019
Arvosana: 0
3 arvostelua

Todella monipuolinen ja maistuva opiskelijalounas. Plussaa wings-perjantaista!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 16.08.2019
Arvosana: 0
10 arvostelua

Pizza oli erittäin hyvänmakuinen ja hyvistä raaka-aineista tehty. Pizzan koko on ihan sopiva, jos ei ole aikomusta mässätä itseään ihan täyteen. Ei siis järin iso, mutta ei pienikään.
Paikkana viihtyisä ja tilava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 08.08.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Vaikka omistaja onkin vaihtunut, niin ravintolan taso on vain laskenut. Nyt tilasin kepabin valkosipulikermaperunoilla. Perunat olivat vetisiä ja juoksettunutta kermaa paikka paikoin, liha oli uudelleen lämmitettyä ja kovaa jopa. Tais olla viimeinen kerta, kun tänne tuun ja ruoka menee roskikseen...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 02.08.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Hyvä ruoka,isot annoskoot,ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 31.07.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Olen useamman kerran käynyt syömässä kyseisessä ravintolassa. Burritot ja tacot ovat erittäin meheviä ja hyvän makuisia. Suosittelen syömään täällä aina kun tekee mieli jotain nopeaa safkaa! Ovat myös woltissa tietääkseni!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 14.07.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Tilasimme perhepitsan missä oli kaksi pitkää mustaa hiusta. Pitsa riskiin siis. Ennen suosimme paikkaa ihan hyvien pitsojen takia nyt lopetamme sen käyttämisen hiusten takia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.07.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Olkaa varovaisia koittavat viedää aina 1-2€uroa välistä palauttamalla vähemmän vaihto raha. Asiakaspalvelu ei hyvää ruoka jne iha tyytyväinen siihen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.06.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Todella surkeaa asiaskaspalvelua. . Juomasuosituksia kysellessä tarjoilija huokaili vain, sama juttu ruuasta kysellessä.. Ei tullut missään kohtaan tervetullut olo, työntekijät katsoivay ilkeästi ja arvostelevasti koko käynnin ajan. en varmasti tule toiste enkä suosittele kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.06.2019
Arvosana: 0