Uusimmat arvostelut: Turku

joopopooopo
1 arvostelu

Täyttävä lounas ja mieltä virkistävä paikka. Kahvinteko ammattilaisten käsissä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: -1€ Lisätty: 14.01.2018
Arvosana: 0
Fox
7 arvostelua

Käytiin poikani kanssa erittäin suurin odotuksin. Otettiin molemmat NYC burgerit+ranskalaiset+dipit ja juomaksi vesi. Näiden kahden hampurilaisaterian hinnaksi tuli yli 33 euroa. Itse otin ahneuksissani tuplapihvillä, joka osoittautui virheeksi. Hampurilaisen pihviosuudesta tuli niin paksu ja jytäkkä, että naudan maku hallitsi kokonaisuutta ja se alkoi jossain vaiheessa jo tökkimään. Poika otti yhdellä pihvillä ja se oli varmastikin tasapainoisempi kokonaisuus, ja pojan mielestä hampurilainen olikin ok-tasoa. Ranskalaiset erittäin ohuita tikkuja, jolla lienee haettu rapeutta. Itse tykkään enemmän isommista lankkumaisista ranskalaisita jotka ovat mielestäni rapeina miellyttävämpiä ja helpompia syötäviä. Miljöö lienee suunnattu nuorisolle, ja paikassa soikin vahva nuorisomusiikin jytke joka sekin alkoi jo häiritsemään. Kuitenkin paikan hintataso on kova aikuisillekin. Jos ateriaan olisi otettu juomiksi limpparit, olisi se tehnyt lähes 8 euroa lisähintaa! Teinipoikani kanta oli myös että kokemus oli ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 30.12.2017
Arvosana: 0
JariYli-Tolppa
2 arvostelua

Heikoin lounaskokemus pitkiin aikoihin. Salaatti loppu, laarissa vain tomaattia ja kurkkua. Ei keittoa. Lämmin ruoka loppu - vain perunoita kahta lajia kuuden purkin setistä eli liikaa???. Riisi loppui mun kohdalle, lihapataa pieni liru, Kanapataa oli riittävästi - tosin kana oli siinä varsin kuivaa. Ruoat oli kansien alla eli piilossa olevat ruoat eivät herättäneet "makunystyröitä" - päinvastoin. Ympäröivät ravintolat (Delhi D, Romana yms. ) ihan täynnä ihmisiä - ei siis olisi asiakkaista pulaa, jos ruoka olisi kohdallaan. Paikka tosin oikein kodikas - ehkä n. 30 asiakaspaikkaa. Naan-leipä tuotiin pöytään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.12.2017
Arvosana: 0
summer10000cm
1 arvostelu

Aidon kiinalaisen ruokapöydän ääreen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 18.12.2017
Arvosana: 0
assmuli
1 arvostelu

Rullakebab

Prontossa on ilmeisesti omistaja vaihtunut sen perusteella, että koko sisustus on pistetty uudestaan, värit vaihtuneet ja tyypit tiskin takana olivat tuttuja eräästä ravintolasta, joka nimellä Einespala tunnetaan. Pronton kuitenkin pitäisi olla Pronto.

No, eipäs ollutkaan. Pronton ilmava ote kebabbiin, raikas salaatti, erottuva kastike, hyvälaatuinen kebabliha ja rapea leipä olivat muisto vain. Tilalla oli Einespalasta tuttu "mössöinen kebab", jonka tavaramerkkinä kebabliha on oudosti leikattu, vetistä ja koko hoito on kastikkeen peitossa sekä sisältä, että ulkoa.

Periaatteessa maku on "ihan ok", mutta mössöisyyden ja oudon lihan takia siitä ei oikeastaan maista juuri muuta kuin - mössön. Paikkana "uusi Pronto" on ihan miellyttävä ja palvelu tarpeeksi hyvää. Paikka on myös pitkään auki - mikä lienee henkilökunnan vaihtumisen lisäksi syy ruoan laadun dramaattiseen laskuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.12.2017
Arvosana: 0
SusannaSun
1 arvostelu

Loistava ravintola. Ruoka oli täys kymppi. Palvelu erittäin ystävällistä. Hinta/laatusuhde todella hyvä. Suosittelen tätä, varmasti palaan takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 14.12.2017
Arvosana: 0
saaramari
1 arvostelu

Olimme n. 20 h seurueella ko. paikassa pikkujouluillallisella. Ruoka-annokset oli tilattu etukäteen.
Palvelu oli ala-arvoista. 1 h 15 min odottelun jälkeen saimme ensimmäiset ruoka-annokset. Osan alkuruokatilaukset unohdettiin kokonaan. Juotavaa ei käyty kyselemässä lisää ja tarjoilijaa sai kutsua ja odotella.
Pääruokana itselläni oli maksaa, joka oli kyllä erinomaista. Seurueen mielipiteet pääruoista vaihtelivat annosten mukaan.
Jälkiruokien kanssa tarjoilija sekaantui myös ja annokset menivät väärin. Viiniä tarjoiltiin pöydän yli, palvelu oli muutoinkin hyvin jäyhää. Monet kävivät maksamassa laskunsa itse, kun henkilökuntaa ei ollut tarpeeksi.
kaiken kaikkiaan aika ikävä kokemus odotteluineen ja tarjoilijan ammattitaidottomuuden vuoksi. Miljöö oli myös aika ankea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 11.12.2017
Arvosana: 0
bianca1
4 arvostelua

Ihan ok ruokaa markettiravintolaksi, mutta jos kaipaa vähänkään aitoja itämaisia makuja, ei niitä kannata täältä hakea. Hieman kallis mielestäni laatuunsa nähden, keskustassa kuitenkin samanhintaisia ja huomattavasti parempia thai/kiinalaisia ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.12.2017
Arvosana: 0
Umami0
1 arvostelu

Turun kauppahallin nettisivuilla mainostetaan: Tule halliin syömän klo 16 jälkeen after work! Olimme mieheni kanssa menossa Kado sushiin iltapäivällä klo 16 ja ravintolatilan pöydät olivat tyhjiä. Emme saaneet pöytää emmekä sushia. Olemme keski-ikäinen asiallinen pariskunta emmekä olleet humalassa. Pöytävarauksia tilaan ei ole. Selitys oli, että puhelin-takeaway-varaukset menevät edelle. Palvelu oli epäystävällistä ja ylimielistä, ei joustoa eikä palveluhenkeä. Mitä hallin Kauppiasyhdistys mahtaa olla mieltä siitä, että heidän mainoksensa netissä eivät pidä paikkaansa. Käsityötä, mutta pää ja sydän jäätä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2017
Arvosana: 0
janas
1 arvostelu

Palvelu oli hidasta ja ruoka suolatonta. Liha tosin oli mureaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.11.2017
Arvosana: -1