Uusimmat arvostelut: Turku

35 arvostelua

Hidas palvelu. Ruoka silti hyvää. Hieno kellarimiljöö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 04.01.2019
Arvosana: 0
29 arvostelua

Olen käynyt täällä useita vuosia lähes viikottain.

Nyt viime aikoina (1-2 vuotta) ruoan taso on ollut aivan surkea.
- riisi ylikeitetty mössöksi
- ruoat eivät maistu miltään ja jos makua on niin se on paha.
- kastikkeissa on kasviksia enemmän kuin lihaa

En suosittele ravintolaa kenellekään. Ainoa hyvä asia on palvelu. Kokki vaihtoon ja heti!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Tämä ravintola on suljettu - eikö sen voisi kirjata tuohon jos muuten ei voi jostain ihmeellisestä syystä poistaa ravintolaa tästä kannasta?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.12.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Maukasta opiskelijaruokaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 17.12.2018
Arvosana: 0
20 arvostelua

Söimme neljän ruokalajin maittavan menun. Annokset olivat runsaita. Karitsa oli erinomaista. Palvelu oli rentoa ja ruokailu eteni leppoisasti ja sopivaan tahtiin. Erityistoivomukset oli huomioitu hyvin ja menuun toinen alkuruoka vaihdettiin toiveiden mukaiseen ruokaan. Miljöö jokirannassa oli viihtyisä. Viinipaketin viinit sopivat erinomaisen hyvin ruokien pariksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 56€ Lisätty: 13.12.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Huonoin kiinalainen ateria valitettavasti, jonka olen koskaan syönyt elämäni aikana. Erittäin pettynyt. Eri aasialaisissa ravintoloissa on tullut syötyä eri puolella suomea ja ulkomailla.

Ateria oli härkää chilillä. Pyysin erittäin tulisena, noh mietoa oli. Maku oli kuin suoraan säilykepurkista ja sanon tämän siksi, että kastike oli nimenomaan sieltä otettu. Suolaa oli todella paljon myös. Sekaan oli vain kaadettu kenties ”tuoreita” vihanneksia jotka öljyssä nopeasti lämmitetty. Lihaa oli vain muutama nokare, joskin maku oli siinä sentään ihan keskiarvoinen suoritus, joka ainoana oli edes vähän hyvää mieltä tuomassa.

En suosittele lainkaan, joskin maku ja ruoka voi vaihdella tässä kohtaa riippuen ihan siitäkin kuka on kokkina. Kokin merkitys näissä etnisissä ravintoloissa on todella suuri, jos tuoretta hyvää kiinalaista ruokaa valmistaa alkuperäisten perinnereseptien ja raaka-aineiden kera.     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.10.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Valitettavasti kokemus oli huono ja asiakkaana jäi paha mieli käynnistä.

Olimme isäni kanssa Syö Turku!-kamppanijan tiimoilta syömässä.

Tarjoilijoiden käytös oli epäkohteliasta ja ruuasta palautetta antaessa tuntui kuin vika olisi ollut asiakkaan kun raaka pihvi ei asiakkaalle kelvannut.

Kun tarjoilia tuli kysymään haluammeko uudet pihvi niin tarjoilia kertoi tässä kohtaa että grillipihvi paistetaan aina mediumiksi, tästä ei ollut mainintaa missään kohtaa eikä meltä asiaa kysytty ruokaa tilatessa.

Kun saimme uudet pihvit niin annos tuotiin kokonaan uutena mutta erikseen ostamamme dipit oli unohtuneet kokonaan.
Ja uudet pihvit olivat tällä kertaa sitten paistettu ylikypsiksi ja ne oli melkein palaneita ja sitkeitä ja lisäksi tikkuperunat ja grilli kasvikset oli liian suolaisia ja mausteisia.
Tässä kohtaa tuntui siltä kuin kokki olisi suuttunut kun ensimmäiset annokset palautettiin takaisin keittiöön.
Kaiken kaikkiaan huono kokemus ja menimme hakemaan muualta jälkiruokaa jolla yli suolaisen maun sai pois. Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun syömme täällä valitettavasti

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2018
Arvosana: 0
19 arvostelua

Kahden hengen tankkaus lauantai-iltana. Ruoiksi valikoitui lehtipihvi ja possua parilla tapaa. Lisukkeiden kanssa oli vähän säätämistä koska emme halunneet perunoita vaan kasviksia ja toinen nekin ilman sipulia, mutta asia onnistui mistä iso plussa. Possuannostakin jouduttiin vielä säätämään toisen raaka-aineen oltua lopussa ja kas kummaa, sekin onnistui.

Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja palvelu pelasi. Mitä muuta voisi toivoa? Halvempia hintoja tietysti, reilun parin kympin annokset olivat siinä rajoilla, ovatko hl-suhteeltaan kakkosia vai kolmosia mutta päädyin kolmoseen.

Juomavalikoima oli suppea, siihen toivoisi parannusta. Joka tapauksessa positiivinen suoritus ja tulen varmasti avaamaan oven uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Aina ollut ruokiin erittäin tyytyväinen ja palvelu on todella ystävällistä. Vakiopaikka 2009 lähtien.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 15.09.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Ruoka oli maultaan, hintalaatusuhteeltaan ja määrältään ihan ok, mutta palvelu oli kiireistä ja hosuvaa. Ravintolassa oli vain muutama asiakas, mutta silti yksittäistä, yksin ruokaillutta asiakasta ei huomioitu riittävästi. Olisin halunnut tilata juomaa ja kysellä jälkiruuista, mutta tuli tunne, että minut haluttiin vain mahdollisimman äkkiä ulos. Jos lounaaseen kuului kahvi, niin sitä ei ainakaan kerrottu. Palvelukokemus oli sen vuoksi välttävä. Olen mennyt tähän ravintolaan joskus aikaisemmin ystävien kanssa Turussa käydessäni, mutta tämä kokemus pistää miettimään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.09.2018
Arvosana: 0