Uusimmat arvostelut: Turku

1 arvostelu

Huonoin kiinalainen ateria valitettavasti, jonka olen koskaan syönyt elämäni aikana. Erittäin pettynyt. Eri aasialaisissa ravintoloissa on tullut syötyä eri puolella suomea ja ulkomailla.

Ateria oli härkää chilillä. Pyysin erittäin tulisena, noh mietoa oli. Maku oli kuin suoraan säilykepurkista ja sanon tämän siksi, että kastike oli nimenomaan sieltä otettu. Suolaa oli todella paljon myös. Sekaan oli vain kaadettu kenties ”tuoreita” vihanneksia jotka öljyssä nopeasti lämmitetty. Lihaa oli vain muutama nokare, joskin maku oli siinä sentään ihan keskiarvoinen suoritus, joka ainoana oli edes vähän hyvää mieltä tuomassa.

En suosittele lainkaan, joskin maku ja ruoka voi vaihdella tässä kohtaa riippuen ihan siitäkin kuka on kokkina. Kokin merkitys näissä etnisissä ravintoloissa on todella suuri, jos tuoretta hyvää kiinalaista ruokaa valmistaa alkuperäisten perinnereseptien ja raaka-aineiden kera.     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.10.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Valitettavasti kokemus oli huono ja asiakkaana jäi paha mieli käynnistä.

Olimme isäni kanssa Syö Turku!-kamppanijan tiimoilta syömässä.

Tarjoilijoiden käytös oli epäkohteliasta ja ruuasta palautetta antaessa tuntui kuin vika olisi ollut asiakkaan kun raaka pihvi ei asiakkaalle kelvannut.

Kun tarjoilia tuli kysymään haluammeko uudet pihvi niin tarjoilia kertoi tässä kohtaa että grillipihvi paistetaan aina mediumiksi, tästä ei ollut mainintaa missään kohtaa eikä meltä asiaa kysytty ruokaa tilatessa.

Kun saimme uudet pihvit niin annos tuotiin kokonaan uutena mutta erikseen ostamamme dipit oli unohtuneet kokonaan.
Ja uudet pihvit olivat tällä kertaa sitten paistettu ylikypsiksi ja ne oli melkein palaneita ja sitkeitä ja lisäksi tikkuperunat ja grilli kasvikset oli liian suolaisia ja mausteisia.
Tässä kohtaa tuntui siltä kuin kokki olisi suuttunut kun ensimmäiset annokset palautettiin takaisin keittiöön.
Kaiken kaikkiaan huono kokemus ja menimme hakemaan muualta jälkiruokaa jolla yli suolaisen maun sai pois. Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun syömme täällä valitettavasti

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2018
Arvosana: 0
18 arvostelua

Kahden hengen tankkaus lauantai-iltana. Ruoiksi valikoitui lehtipihvi ja possua parilla tapaa. Lisukkeiden kanssa oli vähän säätämistä koska emme halunneet perunoita vaan kasviksia ja toinen nekin ilman sipulia, mutta asia onnistui mistä iso plussa. Possuannostakin jouduttiin vielä säätämään toisen raaka-aineen oltua lopussa ja kas kummaa, sekin onnistui.

Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja palvelu pelasi. Mitä muuta voisi toivoa? Halvempia hintoja tietysti, reilun parin kympin annokset olivat siinä rajoilla, ovatko hl-suhteeltaan kakkosia vai kolmosia mutta päädyin kolmoseen.

Juomavalikoima oli suppea, siihen toivoisi parannusta. Joka tapauksessa positiivinen suoritus ja tulen varmasti avaamaan oven uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Aina ollut ruokiin erittäin tyytyväinen ja palvelu on todella ystävällistä. Vakiopaikka 2009 lähtien.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 15.09.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Ruoka oli maultaan, hintalaatusuhteeltaan ja määrältään ihan ok, mutta palvelu oli kiireistä ja hosuvaa. Ravintolassa oli vain muutama asiakas, mutta silti yksittäistä, yksin ruokaillutta asiakasta ei huomioitu riittävästi. Olisin halunnut tilata juomaa ja kysellä jälkiruuista, mutta tuli tunne, että minut haluttiin vain mahdollisimman äkkiä ulos. Jos lounaaseen kuului kahvi, niin sitä ei ainakaan kerrottu. Palvelukokemus oli sen vuoksi välttävä. Olen mennyt tähän ravintolaan joskus aikaisemmin ystävien kanssa Turussa käydessäni, mutta tämä kokemus pistää miettimään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.09.2018
Arvosana: 0
2 arvostelua

Monen monta kertaa on tullut syötyä Rootsissa maukkaita lämpimiä lounasannoksia ja kylmiä runsaita salaatteja, joissa myös maut ovat olleet kohdallaan. Tämänhetkinen kokemus perustuu lähinnä lauantaibrunssiin, sillä lounasaikaan en enää ehdi Rootsiin syömään. Valitettavasti brunssin taso on nykyään vaihteleva. Viime kerralla sain todella hyvää seitania, raikasta melonisalaattia, maukkaita vihanneksia ja ihania tahnoja ja kastikkeita. Kerran taas lautasella oli mauttomia bataattilohkoja, jotka olivat juuri ja juuri kypsiä. Parhaimmillaan brunssi on tarkasti mietitty maukas kokonaisuus, huonoimmillaan sekamelska, jossa ei ole yhtäkään lämmintä raaka-ainetta. No, en kuitenkaan ole kertaakaan syönyt Rootsissa suorastaan huonoa ruokaa. Palvelusta ei ole huonoa mutta ei hyvääkään sanottavaa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 12€ Lisätty: 03.09.2018
Arvosana: 0
2 arvostelua

Kävimme Aunessa aloittelemassa viikonloppua. Kaksi henkilöä mahtui mukavasti tunnelmalliseen ja rentoon "aulatilaan" ilman pöytävarausta. Kulman takana oli isompia ja pienempiäkin ravintolapöytiä, joissa olisi vaikkapa voinut kynttiläillallisen nauttia. Suurin osa pöydistä täyttyikin illan edetessä. Palvelu oli huomioivaa, ammattitaitoista ja rempseää. Ruoka oli oikein laadukasta ja innolla jo odotan seuravaa kertaa ja kehuttujen tapasten testaamista. Erityismaininta tuoreesta ja laadukkaasta suodatinkahvista, jonka mukana tuli kaksi Fazerin sinistä konvehtia per syöjä (ja yhdet vielä mukaan). Parasta ravintolassa oli kuitenkin ehdottomasti viehättävä sisustus ja lämmin tunnelma. Aune ei todellakaan ole vain yksi Gastropub muiden joukossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.09.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Erittäin riittoisa ja maistuva. Ehdoton uusi suosikkipaikkani!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.08.2018
Arvosana: 0
8 arvostelua

Kävin miehen kanssa illallisella, ja kaikki oli aivan täydellistä.
Ruoka oli freshiä, maut olivat upeat ja annos oli ISO.
Palvelu oli ihanan ystävällistä ja ravintola upea!
Ihastuimme molemmat täysin ruokaan sekä ravintolaan, tulemme ehdottomasti uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 25.08.2018
Arvosana: 0
2 arvostelua

Hampurilaispihvi oli poltettu kuivaksi ja pinnaltaan mustaksi. Saman hampurilaisen leipä oli poltettu mustaksi, mutta oli samaan aikaan kylmä tarjoiltaessa. Ranskalaiset olivat keitetty jossain erikoisessa öljyssä ja niitä ei voinut kutsua ranskalaisiksi. Henkilökunta oli ystävällistä ja tarjoilija, jopa antoi alennusta loppuhinnasta. Hienolla paikalla oleva ja vanhalla nimellä ruokaa tarjoava ravintola tuotti pettymyksen minulle ja vaimolleni. Valitettavasti tämä ei ollut ensimmäinen kerta ja alankin nyt miettimään kannattako sinne mennä enää neljättä kertaa. Henkilökunta oli tosi ystävällistä, mutta pankaa perusasiat kuntoon ja uusikaa alakerran terassin baarin tuolit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 31.07.2018
Arvosana: 0