Latest reviews: Turku

MacIsodor
16 reviews

Ok safka. Kaikki tilaukset baarista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.03.2018
Rating: 0
Sari123
1 review

Olen kuullut, että Kuoressa on hyvä lounas, mutta a la carte oli todellinen pettymys. Annokset olivat niin pieniä, että niitä olisi pitänyt tilata lähemmäs 10 ennen kuin olisi tullut vatsa täyteen, jolloin ruokailun hinta olisi mennyt lähelle 80 euroa. Annokset olivat kauniita ja paikka erittäin miellyttävä. Palvelu myös hyvää. Kolme pientä annosta ei kuitenkaan riittänyt täyttämään edes seurueemme pienikokoisia naisia. Kolmesta bataattilohkosta 8 euroa on aikamoinen hinta. Kenties menen vielä kokeilemaan lounasta, mutta a la cartea en suosittele, jos on nälkä. Paikkana mukava, jos haluaa vain juoda viiniä ja hieman napostella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 13.03.2018
Rating: 0
Miyune
48 reviews

Varasuunnitelmana valittu Fontti jätti melkoisen pettymyksen. Paikka vaikuttaa heti sisäänastuessa enemmän paikalta, jossa nautitaan tuopillinen, kuin à la carte -ravintolalta. Lista on ilmeisesti uudistettu hiljattain ja se on kylläkin mukavan lyhyt. Kasvisruokia pääruoista taitaa löytyä kaksi - perinteinen määrä. Valitsen listalta vegaaniburgerin.

Ravintolassa on puoliavokeittiö, iso luukku näkyy salin puolelle, ja kuulemme kaikki kokin ja tarjoilijan keskustelut, mikä ei erityisemmin miellytä. Palvelu itsessään on kategoriassa "ihan ok", ja ruoat tulevat nopeasti (ravintolassa ei tosin muita syöjiä ollut). Vegaaniburgeriin kuuluu kikhernesalsaa, joka tuntuu olevan jostain lounastarjoilusta ylijäänyttä, kuivunutta sössöä. Lisänä juustoa (raasteena?), paistettuja herkkusieniä, ihan hyvät ranet ja coleslaw'ta. Burgeri on superkuiva, siinä ei ole mitään muuta soosia kuin ministi majoa ja se edellä mainittu salsa.

Well, ruoka ei ollut pahaa muttei missään nimessä hyvääkään. Vegeburgerissa onnistuu harva, eikä seuralaisen lihaisa versiokaan kuulemma vakuuta. Hintaansa nähden laatu erittäin huonoa, 18 € on liikaa tästä setistä. Ravintola on siisti ja sisustus ihan kiva, palvelu mukiinmenevää. Viivan alle jää silti melko lailla miinusmerkkinen tulos.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 05.03.2018
Rating: 0
JIP
28 reviews

Ravintola löytyi ikään kuin sattumalta etsiessäni jotain hyvää ravintolaa Kupittaan läheltä. Paikka näytti siistiltä ja viihtyisältä joten päätin mennä syömään.
Ravintola oli käytännössä tyhjillään kun tulin sisään (lauantai-iltapäivänä). Paikalla oli omistaja ja joku lapsi loikoili penkillä, ilmeisesti omistajan poika. Pöydässä oli ruokalista joten katsoin sitä, otin mukaani tiskille ja tein tilauksen.
Tilasin härkää kung po -tyyliin, joka oli listalla merkitty keskituliseksi. Olisi myös ollut mala-tyyliin joka olisi ollut tosi tulista mutta päätin jättää sen väliin. Melkein heti sain ilmaisen alkupalan, kaksi kevätkäärylettä salaattipedillä. Kevätkääryleet olivat maittavia mutta salaatti vähän tavanomaisen makuista.
Pääruoka tuli yllättävän nopeasti, kesken alkupalojen. Ehkä se johtui siitä että olin ainoa asiakas siihen aikaan. Kiinalaiseen tyyliin se tuli ikään kuin rakennussarjana, riisi ja itse ruoka-aines erikseen. Ne oli helppo kasata lautaselle.
Ruoka maistui siltä miltä kiinalaisen ruoan kuuluukin. Sopivan mehukasta ja mausteista lihaa, kunnolla keitettyä riisiä. Kaikin puolin mukava kokemus.
Suosittelen tätä ravintolaa kiinalaisen ruoan ystäville Turussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 03.03.2018
Rating: 0
Ansbeee
12 reviews

Tilauksessamme kesti aika kauan vaikka paikalla oli vain muutama asiakas lisäksemme. Hampurilainen oli hyvää. Puoliso söi ribsejä ja näytti hänellekkin maistuvan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 01.03.2018
Rating: 0
Ansbeee
12 reviews

Hyviä kasvishampurilaisia. Myös tarjouksia eri päiville!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.02.2018
Rating: 0
RasmusM
4 reviews

Keskiverto thai-ruokaa.

Curry on ainakin kohtuullisen hyvää, kattaus on kohdallaan ja palvelu on nopeaa ja ystävällistä, vaikkakin sen verran hajamielisen oloista, etten tiedä miten hyvin hommat hoituvat kiireessä.

Hinta on kohdallaan, mutta jos tietää ravintolan jossa saa hieman parempaa aasia/thai ruokaa pari euroa kalliimmalla, niin menee luultavasti sinne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.02.2018
Rating: 0
Sara83
1 review

Aikuisten pizzaan lisätäyte 1€, mutta lasten pizzaan lisätäyte 2,5€. Ei siis kovin lapsiystävällinen paikka. Syynä oli se että lasten pizza on pienempi. Eli siihen menee siis vähemmän täytettä ja se maksaa enemmän.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.01.2018
Rating: 0
annika1
2 reviews

Hintava lounas. Ei perheelliselle lounaspaikaksi

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 25.01.2018
Rating: 1
aurinko100
1 review

Järjettömän hintainen lounas uudessa ravintolassa. Taitaa olla paremman väen paikka. Tekee paljon keitrausta. Miten asiakaalle taataan ettei tiloissa tehdä keitering tuotteita joissa käytetään ei glut jauhoja kakkuihin yms. Jossain nekin pitää tuottaa !!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 24.01.2018
Rating: 1