Ei tietoa

Ravintola taikuri

Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kasvissyöjälle vaihtoejtoja. Eikä vain yhtä vaan seitanista, nyhtökaura-härkäpapuun ja muita erikoisempia yhdistemiä. Tullut testattua lämmin pitatasku kasviksilla (palsternakka ja sokeriherne) ja seitanpihvi burritona (valkosipulia PALJON) ja hampurilainen härkäpapu-suomalaisella nyhtökauralla. Jälkimmäinen ehdottomasti paras, mehukas ja vegaaninen juusto oivaa, saisi olla kyllä enemmän. Riippuu tietenkin kokista sillä tavallisesti ranujen dipit olivat anteliaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.01.2017
Arvosana: 0

Ravintolan idea on tosi hyvä. Sisustus on kiva ja ruoka on sopivan hipsteriä. Oltiin neljän hengen kanssa syömässä ja kolmella oli aika kuivat pihvit, eli niihin voisi vähän vielä panostaa. Hampurilaisista on vaikea saada pahoja, joten ruoka oli kyllä hyvää, mutta siinä on ehdottomasti vielä parantamisen varaa. Plussat siitä, että bataattiranskalaiset on tosi herkullisia ja että dipit kuuluu aterian hintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 12.10.2016
Arvosana: 0

Todella iloinen yllätys. Olen fakkiutunut ajatukseen, että kohtuuhintaista, terveellistä ja edullista ruokaa saa vain etnisistä ravintoloista. Olin väärässä! Söimme bataattiranskikset ja vegesalaatin. Heti huomasi, että hommaan on panostettu ja hinnat haluttu pitää matalina. Jälkiruoat jäi ostamatta, koska kaikissa oli lisättyä sokeria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 21.08.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Asemakatu 3, Jyväskylä - Reitti
050 522 6569
http://www.ravintolataikuri.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita