Opens at 10:30

Big Bang

Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (39)

Have you ever told your mom that you want to eat out? And she says in response ''Nonsense! I can make perfectly good burgers better than McDonalds!''? Well, then you're familiar with the sadness and disappointment of having a very generous portion of food that doesn't taste as good as you expected.

I ordered Chinese. I know for a fact that there are ethnic Chinese people working in the restaurant, but apparently none as cooks. Fried rice: onion, pepper, none of the shrimps advertised. Soggy rice, the cardinal sin every Chinese knows not to commit. None of the beloved flavors of the orient. Onion. And. Pepper. Maybe I should sneak and check if my mom does work there!

As reported, the portions are massive. At the very least, the money I spent easily will be dinner tomorrow. And even then, only because I have little other choice.

To top it all off, I got yelled at by the uppity driver who couldn't find my address. Great. At least the bitterness adds some flavor.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 10.07.2017
Betyg: 0

Käytiin perheen kanssa sunnuntairuualla. Annokset olivat erittäin reilun kokoisia ja niissä oli paljon makua. Asiakaspalvelu oli myös hyvin ystävällistä ja yli jäänyt ruoka saatiin mukaan rasiassa. Hinta/laatu-suhteen yksi parhaista paikoista Jyväskylässä. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 25.10.2016
Betyg: 0

Talon hampurilaisateria todella hyvä. Iso pihvi ja maukkaat kastikkeet.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 27.07.2016
Betyg: 0

Lounasbuffetissa monelaisia vaihtoehtoja: friteerattua (kanaa? ), tacoja, kalaa, kebabia, pizzaa. Valinnanvaraa siis löytyy, mutta tällä kertaa maustaminen oli jäänyt aika vähäiseksi. Salaatinkastikkeet olivat mauttomia, kebabista puuttui makua jne. Vähän rohkeammalla kädellä maustamista niin sitten tämä toimii.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.06.2016 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Saavuttaessa henkilökunta ei ollut heti paikalla, mutta heti meidät huomattuaan saimme iloisen vastaanoton. Paikka on varsin siisti ja tilava sekä lapsille oli oma leikkinurkkaus! Ruoat olivat todella maittavat, eivät liian tulisia vaan sopivan mausteisia. Tilasin kanatortilla-aterian, joka oli kaikinpuolin paras, jota olen koskaan syönyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 26.05.2016
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounasvaihtoehtoja buffet-pöydästä oli useita. Kebabia,frittikanaa jne. Löytyy moneen makuun sopivaa ruokaa. Ei kaupungin parasta lounasruokaa, mutta palvelu on mitä ystävällisintä. Palvelun vuoksi suosittelen tätä paikkaa kaikille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.06.2015 View previous reviews (3)
Betyg: 1

Onneksi ei menee "ydin keskustan" ravintoloiden listalle. Kun niillä asiakas määrää nousee nii nousee hintakin mut laatu laksee. Musta hinnat on kohallaan laadun verrattuna, palvelu oli ookoo

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 14.06.2015
Betyg: 1

Kuten aiemminkin on todettu, "ravintolassa" on KARMEA rasvan käry joka jämähtää myös asiakkaiden vaatteisiin. Tilasimme ankkaa ja hampurilaisannoksen: ankassa oli kiinni paksuja nahkapaloja eikä kastike maistunut miltään. Hampurilaissämpylä oli suoraan kaupan paketista ja tungettu vain majoneesia kuivuneen pihvin päälle. Surkeaa ruokaa ja surkea paikka, en mene enää ikinä! Kuten huomaatte joistakin muista arvosteluista, on pistetty hoono soomi kavereita "arvostelemaan" paikkaa paremmaksi kuin mitä se on....

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.06.2015
Betyg: 0

Tilattiin kaverin kanssa hampurilaiset. Oli aika isot ja herkullinen. Edullinen hinta. Kiitos kokille

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.01.2015
Betyg: 1

Erittäin maukas ja tuore ruoka, edullinen, ystävällistä palvelua, Pidän niin paljon friteerattua kanaa ja ananasta

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 850€ Tillagt: 23.01.2015
Betyg: -2

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä - Route
0447768888
http://www.mexbigbang.fi/ravintola/