Letzte Bewertungen: Jyväskylä

1 Bewertung

Yritin tilata pizzat vaimon kännykällä, ja en muistanut numeroa kun kysyi niin sanoi että tilaa jostain muualta ja löi luurin korvaan. Oli vissiin työntekijällä huono päivä.Useasti ollaan tilattu mutta tämmöiseen loppui..

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 17.04.2019
Note 0
1 Bewertung

Ruokalajien sijoittelu oli hämmentävä: riisi, nuudelit ja keitto kääretorttuviipaleiden seassa kahvipöydässä, friitbanaanit värmärin reunalla takaseinää vasten. Tahmaiset siirappipurkit chiliastioiden vieressä värmärin päällä. Syömäpuikot löydettyäni totesin niiden olevan kertakäyttöisiä mutta moneen kertaan pestyjä. Chili ei ollut kiinalaista, vaan etikkapitoista sambal oelekia. Ja hapanimeläkastike tehty ketsupista. Eniten myötähäpeää herätti kinkkileikkeleviipaleista ja tortilloista väsätyt "wrapit". Käynti jää ainoaksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 18.03.2019
Note 0
1 Bewertung

Annoskoko oli puolet entisestä, ruoka suorastaan pahanmakuista. Hiljaisimpaan aikaan päivällä pöytiinohjaus, vietiin pakolla koville penkeille istumaan vaikka lähes kaikki pehmeät, ns. Paremmat paikat oli vapaana. Sanon lähes, koska jostain syystä pari nuorempaa ihmistä oli sinne päässyt pelaamaan pelejä. Liekö jotain henkilökunnan kavereita? Henkilökunta ilakoi kovaäänisesti tiskin takana. Oli kyllä surullista huomata että ennen niin hyvän ruokapaikan laatu oli tippunut näin rajusti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 15.03.2019
Note 0
1 Bewertung

Noh. .. pizzat näytti hyvältä, mutta olivat mauttomia. Talonkastike oli Currykastiketta ja henkilökohtaisesti vihaan makeaa/imelää currykastiketta. Minä en valitettavasti pizzoista välittänyt..

+ nopea palvelu
+ mukava henkilökunta

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 12.01.2019
Note 0
38 Bewertungen

Feikki viikinkityyli ärsyttää. Jyväskylässä kuitenkin tämän ketjun parhaimpia ravintoloita. Hinta kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 10.01.2019
Note 0
38 Bewertungen

Todella hyvä ruoka ja nopea palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 10.01.2019
Note 0
38 Bewertungen

Todella hyvä ruoka ja nopea palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 10.01.2019
Note 0