Keittiö auki

Coyoacán

aito meksikolainen
Arvosana 4.1 / 5

Ravintola Coyoacan tarjoaa aitoa meksikolaista ruokaa.
Ympäristön ja paikallisen tuotannon kunnioittaminen on meille tärkeää. Käytämme paljon paikallisia tuoreita aineksia, kuten hedelmiä, kasviksia ja eläinperäisiä tuotteita. Ravintolamme työntekijät ovat ylpeitä ja iloisia saadessaan olla osa Oulun kaupunkia. Yhteistyöllä ja kovalla työpanoksella me tarjoamme uudenlaisen kulinaristisen kokemuksen.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (16)

Erittäin hyvää, tulinen oli sopivan tulista ja vielä tulisempaa olisi ollut tarjolla. Ei ketjuruokaa vaan säväys oikeaa meksikolaista keittiötä. Ruoka tuli nopeasti ja alkupalat tulivat teemaan sopivia. Palvelu todella hyvää ja kohteliasta, paikka tunnelmallinen. Erinomainen paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 20.10.2016
Arvosana: 0

Ystäväni oli käynyt pari v sitten täällä, ja ruoka oli ollut herkullista. Vanhempani ovat käyneeet parin kk sisällä ja sanoivat että ruoka mautonta. Odotukset olivat kiinnostuneet, tykkään meksikolaisesta: syvät ja monipuoliset maut, tuoreet raaka-aineet. Ruoka oli ihan uskomaton pettymys. Tilasin ystäväni kanss alkupalat kahdelle (19,4€) sekä kana tacot ja kana enciladat. Koko ruuassa maukkain osuus oli ranskankerma. Ruoka oli uskomattoman mautonta. Kana oli täysin maustamatonta kana tacoissa: ei edes suolaa. Kana taco annos koostui siis kolmesta naisen kämmenen kokoisesta tortillaleiväsrä, jotka olivat ok sinäns. Niiden välissä oli täysin maustamatonta kanaa. Tacojen päälle oli tuutattu vihreää hieman tulista kastiketta ja ranskankermaa. Annoksessa ei ollut mitään muuta. Tilaus oli tehty "keskivahvana". Oletan että vihreä kastike oli keskivahvaa, mutta mitään muuta makua siinä ei ollut kuin sopivan mieto chilin maku.

Alkuruokakokonaisuus ei ilahduttanut myöskään, siinä olevat quesadillat sisälsivät jotain mustaa mautonta mössöä, jonka oletimme olevan sitten mustapapua. Nämäkään eivät maistuneet yhtään miltään.

Kaikki ruuat olivat pettymyksiä ja yhtä lailla toistensa kopioita ja mauttomia. Olimme todella ihmeissämme, miksi tämmöistä ruokaa myydään ja miksi arvostelut ovat täällä niin positiivisia.

Ruoka oli erittäin kallista suhteessa maistuvuuteen ja myös aterian kokoon aivan ehdottomasti.

Syön paljon myös meksikolaisissa ravintoloissa, ja erityisesti lähi-idän maut viehättävät, joten kyse ei ole "tietämättömyydestä" tms. Ehkä oulussa ei ymmärretä maustamisen päälle? En pääse yli siitä, että kana tacoissa kana oli 100% maustamatonta.

Kokemus oli hirveä, kyllä syödyksi saatiin mutta taso oli kuin koiriemme ruuassa (toki koirilla ei chiliä).

Ravintolan sisustus muistutti lähinnä hostellin sisustusta, näytti ns opiskelijaystävälliseltä.

Harmittaa etten hoksannut ottaa kuvia ruuasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 09.07.2016
Arvosana: -1

Brunssi

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 24.01.2016
Arvosana: -1

Tätä ravintolaa oli odotettu kuin kuuta nousevaa, mutta ruoka oli pettymys. Itse tilasin tacos de suaderon, seuralainen otti tacos al pastorin. Molempiin pyydettiin tulisuusasteeksi keskivahva, mutta kastikkeissa ei ollut lämpöä nimeksikään, enneminkin ne olivat vetisiä. Itse söin annoksesta vain kolmasosan, niin paljon maku tökki. Harmitusta lisäsi vielä tiivisteestä tehty aquas frescas! Seuralainen kyllä söi omansa mukisematta.

Palvelu oli jäyhään suomalaiseen tapaan ystävällistä ja ruuat tulivat todella nopeasti. Olisin ehkä malttanut odottaa hiukan kauemmin, jos lopputulos olisi ollut miellyttävämpi. Suosittelen harkitsemaan kahdesti ravintolassa syömistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.10.2015
Arvosana: 0

Tämä on käymisen arvoinen paikka niille, joille syöminen on muutakin kuin Saarioisten jauhelihapitsaa tai amarillojen ketjumuonaa. Hyviä autenttisia makuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.09.2015
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka ja palvelu erinomaista. Hienoa, että Ouluunkin rantautunut aito meksikolainen ravintola. Annoskoot ovat riittäviä; vatsa tulee täyteen, mutta ei ähkyä. Sopii hyvin myös perheille lasten ruokalistan vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.08.2015
Arvosana: 1

Erinomaista kasvisruokaa minun lautasellani, puoliso söi meren antimia mikä sekin oli kuulemma erinomaista. Jälkkäriksi omatekoista raakasuklaasorbettia. Herkullista!

Tulisuutta pääruuassa sopivasti keskitulisessa, ei peitä muuta makumaailmaa.
Kauniit annokset, värikästä ja koristeena syötäviä kukkia!

Palvelu ystävällistä, asiakasta huomioivaa. Lisäksi ottavat ruuanvalmistuksessa kiitettävästi huomioon asiakkaan ruoka-allergiat; mielellään toteuttavat erikoisannoksen eikä sellaisella asenteella olla liikenteessä että "onpas hankalaa"..

Suosittelen! On erilainen, aito paikka. Todella meksikolainen. Tiedetty paikan olemassaolosta noin kuukauden päivät, ja käyty neljästi. Käymme jatkossakin.

Paikassa on myös lastenlista, siitä ei meillä kokemusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 1

Herkkusieni-burrito oli loistava.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.06.2015
Arvosana: 0

Kyllä, maut sekä kana että possuburriitoissa todella hyvät. Pesee mennen tullen Amarillot sun muut ketjusyöttölät. Sisustuksen takia ravintola ei kyllä ole mikään nähtävyys. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Hinta kyllä vähän ravisutti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 15.05.2015
Arvosana: 1

Erittäin hyvä ruoka, kokeille kiitokset! Palvelu ontuvaa ja ei-ammattimaista. Raaka-aineista pulaa sekä ruuissa että juomissa. Lasku kannattaa tarkastaa HYVIN, ettei ole laskutettu ylimääräistä, kuten meille kävi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hallituskatu 27, 90100 Oulu - Reitti
08 3115066
http://www.coyoacan.fi