Uusimmat arvostelut: Jyväskylä

1 arvostelu

Yritin tilata pizzat vaimon kännykällä, ja en muistanut numeroa kun kysyi niin sanoi että tilaa jostain muualta ja löi luurin korvaan. Oli vissiin työntekijällä huono päivä.Useasti ollaan tilattu mutta tämmöiseen loppui..

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.04.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Ruokalajien sijoittelu oli hämmentävä: riisi, nuudelit ja keitto kääretorttuviipaleiden seassa kahvipöydässä, friitbanaanit värmärin reunalla takaseinää vasten. Tahmaiset siirappipurkit chiliastioiden vieressä värmärin päällä. Syömäpuikot löydettyäni totesin niiden olevan kertakäyttöisiä mutta moneen kertaan pestyjä. Chili ei ollut kiinalaista, vaan etikkapitoista sambal oelekia. Ja hapanimeläkastike tehty ketsupista. Eniten myötähäpeää herätti kinkkileikkeleviipaleista ja tortilloista väsätyt "wrapit". Käynti jää ainoaksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 18.03.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Annoskoko oli puolet entisestä, ruoka suorastaan pahanmakuista. Hiljaisimpaan aikaan päivällä pöytiinohjaus, vietiin pakolla koville penkeille istumaan vaikka lähes kaikki pehmeät, ns. Paremmat paikat oli vapaana. Sanon lähes, koska jostain syystä pari nuorempaa ihmistä oli sinne päässyt pelaamaan pelejä. Liekö jotain henkilökunnan kavereita? Henkilökunta ilakoi kovaäänisesti tiskin takana. Oli kyllä surullista huomata että ennen niin hyvän ruokapaikan laatu oli tippunut näin rajusti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 15.03.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Noh. .. pizzat näytti hyvältä, mutta olivat mauttomia. Talonkastike oli Currykastiketta ja henkilökohtaisesti vihaan makeaa/imelää currykastiketta. Minä en valitettavasti pizzoista välittänyt..

+ nopea palvelu
+ mukava henkilökunta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 12.01.2019
Arvosana: 0
35 arvostelua

Feikki viikinkityyli ärsyttää. Jyväskylässä kuitenkin tämän ketjun parhaimpia ravintoloita. Hinta kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 10.01.2019
Arvosana: 0
35 arvostelua

Todella hyvä ruoka ja nopea palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.01.2019
Arvosana: 0
35 arvostelua

Todella hyvä ruoka ja nopea palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.01.2019
Arvosana: 0
53 arvostelua

Hyvää kotiruokaa, runsas salaattivalikoima ja tarjolla myös paistettuja kasviksia. Parikin kertaa täällä käyneenä pakko ihmetellä vanhoja kommentteja. Pizzoja en ole maistanut koska en syö pizzaa lounaalla. Erittäin toimiva lounas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 10.12.2018
Arvosana: 0
53 arvostelua

Nyt on burgerissa laatua kohtuulliseen hintaan! Naughty burger oli erinomainen. Näiden jälkeen ei tee mieli mäkin eikä hesen mättöä. Loistava palvelu ja asenne. Rento meininki ja viihtyisä tilat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.12.2018
Arvosana: 0
53 arvostelua

Panaeng Curry oli hyvää ja late lunch -hinta edullinen (12e) mutta iso juoma ylihinnoiteltu (5,5e). Palvelu oli ystävällistä ja kohteliasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 07.12.2018
Arvosana: 0