Lisko
13 reviewsBadges
Blog link
Reviews (12)
These reviews don't affect the average
Kävimme syömässä Groupon-diilin menun.
Ravintolasali hieno ja viihtyisä ja ikkunasta hieno näkymä tuomiokirkolle. Vastaanotto ravintolassa ystävällistä ja mukavan rentoa.
Alkuruokana ollut kurpitsa-annos oli kokonaisuutena hirmu makea ja olisi voinut olla jopa jälkiruokana pähkinäpraliinimousseineen. Ja vaikutti että päälisuke tai jokin olisi puuttunut annoksesta tyystin. Pääruokana ollut karitsa wallenberg oli puolestaan yksinkertaisuudessaan hyvä mutta sama makeus vaivasi sitäkin. Kastike makea ja muusikin oudon makea. Puolukat hieman pelastivat. Jälkiruokaa ei oikeastaan enää olisi kaiken makena päätteeksi kaivannut mutta suklaafondant oli kuitenkin hyvä lopetus. Vaikka siinä ollut rooibos jäi mysteeriksi ja valjuksi.
Pitkänkaavan mukainen illallinen. Alkuruuaksi antipastovalikoima oli hyvä niin ulkonäöltään kuin maultaan. Päälle grillattua lammasta jossa maistui hienosti grillin maku, annos muutenkin oikein maukas. Jälkiruuaksi tiramisu.. ei vakuuttanut. Palvelu hieman viipyilevää mutta todella ystävällistä.
Illallisella Mechessä. . Ravintola mukava sisustukseltaan sekä yleisfiilikseltään. Facebook antaa ymmärtää ehkä jotain muuta, koska todellisuus ei olekaan ihan niin hienoa mitä sliipatut annoskuvat antavat ymmärtää. Alkuun pikkuannoksia: Endiivi tuore ja ok mutta aika pliisu, maksan mausteisuus jäi arvoitukseksi tai keittiön hyllylle. Etanat ok, mutta miten sitä ihanaa voita olisi tarkoitus saada syötyä haarukalla ja kun leipäkin oli paahdettu kovaksi jolloin se ei ime etanoiden voita? Pikkujuttuja mutta viilauksella saa kohdilleen. Pääruuaksi seuralaiselle kuha ja itselle villisikaa. Villisika annos aika karski ja hieman lounasruokamainen karkeine porkkanalisukkeineen, mutta oikein maistuva. Kuha-annos puolestaan aika yksitoikkoinen jossa kaikki lisukkeet soittivat samalla nuotilla. Mikään ei oikein annoksessa toimi ja kokonaisuus on raskas. Enemmän happoa esim. fenkoliin? Aivan kuin kokki ei olisi maistanut koko annosta vaan pelkästään lisukkeita? Jälkkäri suklaa ganache hieman ihmetytti. Hei c'mon kaksi pientä palloa ja keksi 7,5 €?! ei ihan mielestäni täytä jälkiruuankriteerejä ja tiramisu oli perussettiä vaikka pinnalla sentti kaakaojauhetta. Miestarjoilija pelasti illan hyvällä ja huomaavaisella palvelullaan mutta ruoka jäi joka erässä tappiolle.
Kehujen saattelemana suunnistin paikalle tarkistamaan päällisin puolin maukkaan oloista lounasta.
Aurinko paistaa kivasti ja lämmittää uutuuden karheaa salia, harmi vaan että se lämmittää myös ikkunan eteen katetun buffan sisällön ja pulloihin lasketut vedet. Jo pelkästään tämä sai melkein lähtemään pois ko. paikasta, mutta pakko niellä että voi arvostella
Ikävä kyllä lounaan siika-pottu-frittata ei pelastanut tilannetta. Hyvän raaka-aineen haaskausta ja voisi ne kärventyneet reunat vaikka leikata pois ennen esillelaittoa. Ei kolahtanut eikä vakuuttanut, mutta mitä voikaan odottaa alle kympin lounaalta? Kahvi ok, salityöskentely meluisaa mutta ystävällistä plussa viimeisestä
Paljon hienoja yksityiskohtia, mahtavaa palvelua ja ammattimaista kokkaamista.
Kaikki kohdillaan eikä todellakaan mitään valittamista mutta parin viikon sulattelun jälkeen ei kuitenkaan ole tullut tunnetta että pakko mennä uudestaan.
Huippukohdat olivat tattisuola, leipä ja päivän kalan tomaattivinaigrette
Hieman kuumuus vaivasi mutta lämmön tasaannuttua ravintolan ilmapiiri alkoi vikuttaa mukavalta. Sapakset aivan huippuja ja mukavia uusia makuyhdistelmiä perusaineksista. Erinomainen linja jatkui läpi ruokailun, palvelu ystävällistä ja ammattimaista
Lounaalla kyseisässä paikassa. Ruoka juuri sitä mitä tuohon hintaan osaa odottaa, mutta kuitenkin siis maistuvaa. Lähinnä ravintolan klaustrofobinen ilmapiiri hämmensi omaa kokemusta
Paikka hieman kolhiintuneen oloinen sisustukseltaan mutta kuitenkin kotoisan viehättävä. Yllätysmenun annokset toimivat pääsääntöisesti hyvin mutta kaikki niille suositellut viinit eivät niin hyvin, mutta se ei haitannut iltaamme koska palvelu oli mielestäni mahtavaa ja sopivan rentoa ravintolan miljööseen. Parjattu parmesanjäätelö suositusviinin kera oli täysosuma ja -kaato! Ilman juomaa annos ei aukene. Mahtavaa että se siis on edelleen huhtikuisen illallisemme jälkeenkin yhä listalla, hyvä hyvä.
Lyhyellä varoitusajalla saatiin pöytä maanantai iltana, ylläri ylläri. Tarjoilija hienosti selitti mikä on talon tyyli, mutta kun listaa luki ei oikeastaan tiennytkään mitä ottaa ja miten paljon ja kuka syömitämiten jne. eli päädyttiin varmuuden vuoksi silloiseen Gaijin menuun. Vihersimpukka aloitus oli aivan mahtava! jonka jälkeen kaikki muu oli vain vatsan täytettä eivätkä oikeastaan jääneet mieleen kuten menun aloitus. Ruoka oli hyvää, taidolla valmistettua ja tarjoilu ehkä, kuten aiemmin mainittu, hieman hoputtavaa ei meillä olisi ollut kiire
typistetty Långweekend-kokemus oli huippu!
Vaikka paikasta tulee ehkä mieleen elokuva Hohto... kaikki muu oli pelkkää paratiisia.
Listalla ruoka vaikuttaa ihan perussetiltä ja ei oikein lupaa mitään, mutta lautaselta löytyy jotain aivan muuta. Annokset oli huolella tehtyjä, raaka-aineet hyviä sesongin mukaisia ja toimivat omassa yksinkertaisuudessaan mahtavasti.
Tarjoilijan suosittelemat viinit komppasivat annoksia hienosti jazz-duon ja takan leimutessa. Kiitos!