Serving brunch

Krog Madame

Rating 3.4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (82)

Alkuruokalajitelma kahdelle oli oikeastaan loistava. Maut olivat erittäin hyviä ja kohdallaan. Pääruoaksi tilaamamme pizzat olivat olleet uunissa liian vähän aikaa muutoin olisivat olleet varmasti yksiä parhaimmista pizzoista kaupungissa . Alkudrinkit ( limoncello, basilika) aivan mielettömät! Tunnelma ja palvelu täysi kymppi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 05.02.2017 View previous reviews (3)
Rating: 0

Great mediterranean lunch: Chicken and spicy potatoes. The staff was friendly and the experience was superb! I will definitely come back here when I visit Helsinki the next time.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 09.01.2017
Rating: 0

Hyvää ruokaa ja viihdettä. Alkuun tapas buffet, joka osoittautuu monipuoliseksi ja varsin maukkaaksi. Pääruoan siika on laitettu oikein hyvin, mikä yllättää positiivisesti. Lisukkeetkin ovat tuoreita, raikkaita. Entä voiko pizzan sanoa olevan raikas? No, tämän paikan pizzat ovat parin suupalan perusteella nimenomaan raikkaita, hyvistä raaka-aineista leivottuja. Oikein hyvä ruoka täällä.

Elävä musiikki lähtee yllätykseksemme soimaan torstai-iltana kello 19, mikä on rauhallista seurusteluillallista hakeneelle seurueellemme pieni pettymys, vaikka Alinan ja Leevin esittämä musiikki on sinänsä mieluista. Emme vain tunteneet paikan konseptia etukäteen. Ja samaan hengenvetoon on todettava, että tulen mielelläni toistekin — tietoisena elävästä musiikista ja osittain jopa sen vuoksi. Tulen viihtymään uudemman kerran. Silloin antanen kokemuksesta nelosen tämänkertaisen kolmosen sijaan.

Vaikuttaa siltä, että Madamella on melko paljon kanta-asiakkaita. Se on ymmärrettävää, sillä paikka on rennon viihtyisä ja ruoka on erinomaista. Paikassa on jotain samaa kuin tamperelaisessa Nomussa, vaikka ruokalistat poikkeavatkin toisistaan suuresti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 27.06.2016
Rating: 0

Very good sopa de pimiento rojo, tasty mushroom risotto and lovely Xoco almendras for my friend. I chose delicious patatas bravas, mushroom risotto and special "Tiramisu" by the restaurant. Tasty food, nice and polite waiter and a lovely, very cosy restaurant that was located next to a park. We really recommend this relaxing place!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.01.2016
Rating: 0

Hieman tavallista paremmat pizzat, plussaa ohuesta ja ihanan rapeasta pizzapohjasta. Maku ei kuitenkaan mikään erikoinen tai kovin mieleenpainuva. Palvelu ehkä hieman hidasta. Paikka toimii oikein mukavasti, kun haluaa poiketa nopeammalla aikataululla haukkaamaan illallista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 11.12.2015
Rating: 0

Pöytävarauksesta huolimatta pöytää joutui odottamaan puoli tuntia, palvelu hidasta. À la carte -listan pääruoan annoskoko lasten annosten kokoluokkaa, joskin ruoka maittavaa. Viihtyisä sisustus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 06.12.2015
Rating: -1

Tapakset olivat vähän vaisuja, liekö syynä tapaslajitelmatarjous. Sienipitsat olivat erinomaiset. Tattia oli juuri sopivasti, pohja oli rapea ja tomaattikastike maukas. Jälkiruuaksi saimme upeat drinkit, jotka olivat kuin nestemmäiset sitruuna-marenkipiiraat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.12.2015
Rating: 0

Ruoka oli keskivertoa huomattavasti parempaa. Kannattaa testaa Krog Madamen korianterilammasta. Hyvin maustettu ja muut lisukkeet lautasella mukavan freesejä. Palvelun taso laadukasta. Täytyy käydä seuraavaksi pizzat kokeilemassa tässä raflassa :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 28.11.2015
Rating: 1

Ruoka oli ok mutta palvelu muuttui käsittämättömän töykeäksi sen jälkeen, kun jouduin ruokarajoittuneisuudestani johtuen pyytämään muutosta annokseeni. Annoksen saatuanikin kokin terveiset olivat silkkaa vittuilua, yhtään liioittelematta. Tuttavani saivat mielestään hyvää palvelua, mutta minulle tehtiin selväksi etten ollut muutospyynnön vuoksi tervetullut ravintolaan. Olisi melkein tehnyt mieli valittaa annoksesta ja jättää vain maksamatta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 12.10.2015
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Alun tapaslautanen oli kotikutoisen oloinen ja vähän pliisu mauiltaan, joskin riittävän kokoinen. Pääruokana lammasta, joka oli perushyvää vaikkakin vähän ylihinnoiteltu kokonaisuuteen nähden. Palvelu oli pikkasen hitaanpuoleista, mutta ilman aikataulua tämä ei haitannut.
Kaiken kaikkiaan ihan mukava bistrokokemus, joka ei sinällään tarjoa mitään poikkeuksellista, mutta toimii vatsan täyttävänä paikkana naapurustossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 20.09.2015
Rating: 0


Location

Lapinlahdenkatu 3, 00180 Helsinki - Route
040 7397798
http://madame.fi/