Kitchen is open

Pastis

Rating 3.9 / 5

Reviews (57)

Erityistoivomus, ei sipulia, huomioitiin hyvin. Palvelu oli luontevaa ja hyvin ystävällistä. Plussaa maanantaina aukiolosta

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 20.03.2017
Rating: 0

Erinomainen palvelu, viihtyisä miljöö. Ruoka oikein hyvää, mutta hinta turhan suolainen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 24.02.2017
Rating: 0

Hieno pöytiin tarjoiltu brunssi kohtuulliseen hintaan.
Lauantai brunssilla käytiin vaimokkeen kera ja olimme haltioissa tunnelmasta ja ruuasta.
Blogistani voi lukea tarkemman arvion:
http://aitoaarkiruokaa.fi/kokki-kavi-brunssilla-ravintola-pastis/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 06.02.2017
Rating: 0

Käytiin kaverin kanssa syömässä hänen lempiravintolassaan pastiksessa. Aika mitään sanomaton kokemus, tartar ihan perushyvää, hieman pieni ja hinta korkea. Viiriäisen keltuaisessa mukana valkuaista, ei niin kiva juttu. Simpukat ok makuiset mutta ei erityisen hyvät. Korkeat hinnat siihen nähden että listat on tablettina pöydässä. Tarjoilu ihan ok hyvää, ihan ei suositusviinit natsanneet ruokien kanssa. Ei jäänyt sellainen fiilis että menisin uudelleen

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 07.02.2016
Rating: 0

loistava ruoka alkupaloineen/jälkiruokineen.
Samoin tarjoilian ammattitaito viinin suhteen hyvää!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 07.12.2015
Rating: 0

Mussel soup for the lunch. I went to Pastis to have a lunch. The French baguette was good and the ratatouille served with it was excellent.

Mussel soup was served with fennel and had smoked mussels, broth was made of white wine, saffron and cream. The taste was wonderful. I've not had anything of that quality for lunch in a bit.

After the soup I had two petit fours as a dessert. One was made of white chocolate, the other was a marshmallow. I enjoyed both.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 24.11.2015
Rating: 0

Otettiin pastis menu, joka vaikutti mielenkiintoiselta. Alkupala oli todella tylsä. Viiriäisen olisi voinut tarjoilla muullakin tavalla, kuin ison tylsän salaattikasan päällä. Maistui arkiselta kanasalaatilta. Pääruokana oli kalaa, joka ei maistunut miltään. Tosin annoksessa olevat mustekalanpalaset olivat loistavan makuisia. Jälkiruoka kruunasi illallisen. Viinimenu menetteli, mutta ei ollut kovin kummoinen. Tarjoilu toimi hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 14.11.2015
Rating: 0

Bistro oli täynnä torstai-iltana eli ilman pöytävarausta tänne ei olisi ollut asiaa. Palvelu oli oivallista, ruoka oli sitä mitä osattiin odottaa eli laadukasta ranskalais-tyylistä bistroruokaa. Juomasuositukset olivat toimivia, mutta kovin yllätyksettömiä. Kaikkiaan kuitenkin oikein mukava ja lämminhenkinen paikka, jota voi ehdottomasti suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 09.11.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Nautimme seuralaisen kanssa kolmen ruokalajin illallisen. Alkuun ihan mukavanmakuinen tartar, pääruokana paistettua siikaa ja kasviksia. Kyseiseen annokseen törmää Helsingissä ulkona syödessä turhan useasti -oli kyseessä sitten ranskalainen tai vaikkapa italialainen ravintola. Peruskamaa siis. Jälkkäreiksi valitsimme klassikkobruleet. Perinteisellä linjalla mennään.
Kaiken kaikkiaan ihan kiva kokemus, joka ei tarjonnut mitään ihmeellistä tai mullistavaa. Menee omalla kohdalla kortteliravintola-kategoriaan, joskin vähän isommalla hintalapulla varustettuun sellaiseen. Mikään annos ei noussut yksin ylivertaiseksi ja paikka vetoaakin varmasti parhaiten Ranska-diggareihin. Palvelu muuten hyvää, miinusta viinisuosituksista, joiden hinnat eivät aivan linjassa bistromenon kanssa (lasilliset 15€ luokkaa), jolloin kahden hengen illallinen maksoi lähes pari sataa. Se on tästä hiukan turhan paljon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 58€ Added: 23.09.2015
Rating: -3

Todella hyvä illallinen. Pikkaisen vajaalla viidellä kympillä sai valita alku-, pää- ja jälkiruuan, jotka olivat kaikki todella hyviä. Pääruokana päivän kala oli hyvin onnistunut lisukkeineen. Palvelu oli molempien tarjoilijoiden osalta huomaavaista, ystävällistä ja keskustelevaa. Miljöö oli viihtyisä, tosin nyt aika hiljaisena iltana heräsi epäilys, että paikka saattaisi olla pikkaisen meluisa täydellä tuvalla. Pienenä kritiikkinä Pastis sortui ravintoloiden yleiseen helmasyntiin: alku- ja pääruuat olivat pikkaisen turhan suolaisia. Hyvin suppea olutvalikoima oli myös pienoinen pettymys, mutta kai ranskalaisessa ravintolassa pitäisikin juoda viiniä. Kaiken kaikkiaan paras ravintolakokemus Helsingissä pitkään aikaan, suosittelen lämpimästi. Tulen varmasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 48€ Added: 21.09.2015
Rating: 0


Location

Pieni Roobertinkatu 2, 00130 Helsinki - Route
010 2928990
http://www.pastis.fi/