Pastis
Customer experience
Reviews (61)
Odottelin noin 40 minuuttia ruokalistaa, ennen kuin poistuin ravintolasta.
Jälkeenpäin soittelivat pahoitellakseen ja lupailivat lahjakorttia, minkä jälkeen koko ravintolasta ei enää ikinä kuulunut mitään.
En olisi jaksanut kirjoittaa mitään arvostelua ilman alkuperäistä mokaa seurannutta lupausten pettämistä. Tällaisenaan koko toiminnasta jäi lähinnä vittuilun maku.
Valitettavasti en voi tarjota rehellistä arviota jokaiselle kategorialle, koska en ikinä saanut edes ruokalistaa.
These reviews don't affect the average
Käytiin kesäloman alun kunniaksi päivällisellä siipan kera.
Pastiksessa on kiva ulkoterassi ja suuntasimme sinne. Terassi oli täynnä ja ehkä siitä johtui palvelun takkuisuus. Toivoin alkudrinkikkiä, mutta shampanja ei maistunut, vaan kysyin vaihtoehtoja. Tämä taisi olla tarjoilijalle yllätys ja hän poistui paikalta jättäen minut. Oli minun vuoroni yllättyä. Seuraavaksi meiltä kyseltiinkin jo ruokatoiveita. Se alkudrinkeistä. Oli fiilis kadonnut, enkä jaksanut enää painaa päälle.
Tilasimme menut. Illan ruoka oli makujen puolesta ihan ok, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan sitä, mitä odotimme. Pääruoan kananpoika oli melko kuivaa. Onneksi mukana oli paljon todella maukasta rakuunakastiketta, joka pelasti annoksen. Väliruokana tarjottu juusto oli illan paras annos fenkolinälkärin ja kirsikkahillon kera. Myös jälkkärin panna cotta oli mukava annos, vaikkakin minun makuuni aika suuri.
Isoin pettymyksen tuoja oli kuitenkin palvelu, jota leimasi koko ajan kiireen tuntu. Sen osalta ei voinut myöskään välttyä ajatukselta, että jotkut vieraat olivat siinä suhteessa tärkeämpiä kuin toiset, mikä teki todella epäviihtyisän olon. Joskus Ranskassa olen kokenut yksinäisenä naisena samaa, mutta sitä ei kannattaisi tänne kopioida, vaikka ravintola onkin ranskalaistyylinen.
Esimerkkinä: Terassi on pieni, enkä voinut olla kuulematta, kuinka naapuripöytään suositeltiin asiantuntevasti ruokaan sopivaa viiniä, jota sai laseittain. Itsekin inspiroiduin, ja olisin toivonut samaa viiniä. Omalta tarjoilijaltamme se ei onnistunut, kuten ei viinien esittelykään.
Tämän hintaluokan paikassa toivoisi laadukkaampaa palvelua.
Hyvä kokemys. Pieni intiiminen ravintola.
Pastis on paikka, jossa käyn niin vapaalla kuin työn merkeissäkin. Jos olen yksin liikenteessä, lempipaikkani on baarin tiskillä, jossa tunnet olevasi osa ravintolan sykkivää sydäntä. Henkilökunta palvelee rennolla ja varmalla otteella, ruoka on takuuvarmasti hyvää ja viinilista palvelee vaativimpaakin asiakasta. Omia suosikkejani listalla ovat olleet aina paikan klassikot: tartar-pihvi, etanat, simpukat, charcuterie. Minusta on ihana jakaa pieniä annoksia seurueen kesken, vaikka oikeasti haluasin aina syödä kokonasisen kevätkananpojan! Brunssi on täällä myös mitä mainioin ja lähellä aitoa brunssikokemsuat munaruokineen ja croisantteineen.
Erityistoivomus, ei sipulia, huomioitiin hyvin. Palvelu oli luontevaa ja hyvin ystävällistä. Plussaa maanantaina aukiolosta
Erinomainen palvelu, viihtyisä miljöö. Ruoka oikein hyvää, mutta hinta turhan suolainen.
Hieno pöytiin tarjoiltu brunssi kohtuulliseen hintaan.
Lauantai brunssilla käytiin vaimokkeen kera ja olimme haltioissa tunnelmasta ja ruuasta.
Blogistani voi lukea tarkemman arvion:
http://aitoaarkiruokaa.fi/kokki-kavi-brunssilla-ravintola-pastis/
Käytiin kaverin kanssa syömässä hänen lempiravintolassaan pastiksessa. Aika mitään sanomaton kokemus, tartar ihan perushyvää, hieman pieni ja hinta korkea. Viiriäisen keltuaisessa mukana valkuaista, ei niin kiva juttu. Simpukat ok makuiset mutta ei erityisen hyvät. Korkeat hinnat siihen nähden että listat on tablettina pöydässä. Tarjoilu ihan ok hyvää, ihan ei suositusviinit natsanneet ruokien kanssa. Ei jäänyt sellainen fiilis että menisin uudelleen
loistava ruoka alkupaloineen/jälkiruokineen.
Samoin tarjoilian ammattitaito viinin suhteen hyvää!
Mussel soup for the lunch.
I went to Pastis to have a lunch. The French baguette was good and the ratatouille served with it was excellent.
Mussel soup was served with fennel and had smoked mussels, broth was made of white wine, saffron and cream. The taste was wonderful. I've not had anything of that quality for lunch in a bit.
After the soup I had two petit fours as a dessert. One was made of white chocolate, the other was a marshmallow. I enjoyed both.
Community
Images
Fans (16)
These people have marked this restaurant as a favourite.