Gastreia

109 reviews

Opiskelija, jonka kirjoissa Unicafe on asetettu karanteeniin.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (103)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Spice Garden

Riisin huono laatu ja sen päälle ripoteltu sipulirouhe on aika WTF. Kastikkeet on kyllä makoisia ja lihan määrä tarjoaa rahoille vastinetta. Riisi nyt vaan yleensä vaikuttaisi kulkeneen mikron kautta. Annosten mukana tuleva salaatti on kanssa aika kämänen, sellainen mitä voi just tyypilliseltä kebab-pizzerialta odottaa. Päivän tarjoukset on kylläkin edullisia ja pyytämällä saa niihinkin lisä-chilit.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Pizza Master

Kelvotonta pizzaa ja epäystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.03.2016
Rating: 0

Restaurant: teidän sushi

Loistavaa sushia edullisesti ja nopeasti. Take away-tilaukset hoituu sähköpostilla ja voi tilata myös yksittäisiä paloja. Ankerias-nigiri on erityisen herkullinen eikä maksa kuin 1€/kpl. Lohi-nigirit on myös euron ja tonnikala 2€. Miso on usein turhan laihaa, mutta se on sivuseikka. Riisi on mielestäni maustettu oikeaoppisesti, makuasia pitäisikö sitten olla voimakkaamin. Joka tapauksessa näin esim. tonnikalan maku pääsee esiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 06.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Rice Garden sushi

Sushi erinomaista, varsinkin lohinigirit sulivat suussa. Miso oli jotenkin tuju, ois voinu lisätä puolet vettä. Joka tapauksessa helsingin ehdotonta kärkikastia sushissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 18.05.2013
Rating: 2

Mussaman Curry maistui kotikutoiselta ja suomalaiselta. Ei minun makuuni. Riisi oli heikkolaatuista. Jos henkilökunta on keittänyt Farangissakin, minne ne opit jäivät? :/ Nuudelikeitto oli jo kerrassaan outo. Molemmissa ruuissa kana oli revittyä kanaviillokin tapaan; tästä koostumuksesta myös miinusta. Luulen että ribsit ois se paras ruokalaji Twistedissä, mutta tämä kokemus ei kannusta ottamaan uutta riskiä. Parasta oli hienot astiat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 17.12.2013
Rating: 0

Restaurant: Smör

Erinomainen lounasmenu, varsinkin pääruoka, jossa suussasulavaa 12h haudutettua luomukaritsan lapaa oli reilu määrä. Suositusviinit toimi hyvin ruokien kanssa ja hinnat oli kohtuulliset. Tällä kertaa disrispektiä tulee vain leivän reseptistä joka ei ollut ihan omaan makuun.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.04.2013
Rating: 1

Restaurant: Smör

Erinomainen lounasmenu, varsinkin pääruoka, jossa suussasulavaa 12h haudutettua naudan lapaa oli reilu määrä. Suositusviinit toimi hyvin ruokien kanssa ja hinnat oli kohtuulliset. Tällä kertaa disrispektiä tulee vain leivän reseptistä joka ei ollut ihan omaan makuun.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.04.2013
Rating: 0

Restaurant: Lungi

Scampit eli meriravut oli tosi hyviä, mutta niitä oli aivan liian vähän ja muilta osin salaatissa ei ollut maultaankaan kehumista. Uppomunan päällä mango-chutney ei toiminut yhtään. Suurin osa lautasesta oli salaattia - sekin vähän huonoa. Joskus salaateista käytetään nimitystä ruokaisa - no tähän se ei sovellu. Uskon että ahvenet tai risotto voi olla hyviä, mutta ahvenet oli loppu!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 15.08.2012
Rating: 1

Restaurant: Korea House korean

Pöydässä valmistettava bulgogi naudanlihasta on oma suosikkini kahden käyntikerran jälkeen. Vaikkei olekaan ihan halpaa hupia. Korealainen makumaailmaa on ainakin tässä ravintolassa tunnistettava ja omanlaisensa. Palvelu nopeaa ja ystävällistä - suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 05.02.2013
Rating: 1

Restaurant: Korea House korean

Pöydässä valmistettava bulgogi naudanlihasta on oma suosikkini kahden käyntikerran jälkeen. Vaikkei olekaan ihan halpaa hupia. Korealainen makumaailmaa on ainakin tässä ravintolassa tunnistettava ja omanlaisensa. Palvelu nopeaa ja ystävällistä - suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.02.2013
Rating: 0


Followers