Closed now

La Torrefazione

Rating 3.4 / 5

Customer experience

Vegetarian
Special diets

Reviews (132)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella mukava paikka, hyvällä sijainnilla. Kiva henkilökunta ja tuoretta, hyvää ruokaa. Plus tietysti hyvät kahvit! Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 27.12.2017
Rating: 0

Paikka on muuttunut. Salaatti oli ennen loistava - niin iso, ettei sitä jaksanut syödä. Nykyään pari hassua vuohenjuuston murusta ja salaatinlehteä. Ennen kokonainen viipale vuohenjuustoa tarjoiltiin lämmitettynä, nykyään vuohenjuusto on murustettu, se on kylmää, ja sitä on vähän. Liikaa balsamicoa. Ruokani ympärillä pörräsi ainakin 3 banaanikärpästä.

The salad used to be large, and it used to include a decent chunk of warm chevre. Nowadays, the chevre salad consists of hardly any chevre or salad... Fruitflies around my meal.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 08.08.2016
Rating: 0

Sijainti loistava. Jyrkät portaat plussaa: karsivat lastenvaunut pois ;) Erittäin hyvät kahvit, rakastan erityisesti Torren lattea. Täytetyt leivät myös oikein maukkaita ja ihanan tuoreita, koska ne valmistetaan vasta asiakkaan tilauksesta. Ei siis mitään tiskissä vettynyttä pesusientä muovikääreessä, ah! Tungosta aina piisaa, mutta sille ei tuo tila valitettavasti anna paljoakaan anteeksi ja hyvähän se on, että asiakkaita riittää. Henkilökunta on just sen verran asiallista, kuin on aivan täysin pakko, mutta ei yhtään sen päälle. Hymy ja ystävällisyys eivät maksa mitään, mutta tuntuvat asiakkaasta mukavalta :)

Aamiaiset ja brunssi myös testattu ja hyviksi havaittu. Tykkään todella paljon paikasta ja käyn jokaisella Helsingin vierailullani täällä monta kertaa. Ehdottomasti suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Vaikka on ankeahko arkiaamu, voi siitä yrittää ottaa mahdollisimman paljon irti. Esimerkiksi aamiaisen merkeissä frendin kanssa. Tällainen pienimuotoinen elämys tuo kivasti vaihtelua arkisen aherruksen keskelle. Aleksanterinkadun La Torrefazione, tuttavallisemmin La Torre, sydänystävien kesken Torre, valikoitui kohteeksi lähinnä sen loistavan sijainnin vuoksi. Ovet avataan puoli kahdeksalta, mikä sopi meille mainiosti.

Otimme molemmat kolmen vaihtoehdon listalta Bagel-aamiaisen (12,50 €). Se pitää sisällään jogurttiannoksen tuoreilla hedelmillä, vapaavalintaisen mehun ja kahvin sekä luonnollisesti bagelin, jonka sai täyttää kylmäsavulohella, tuorejuustolla, marinoidulla punasipulilla ja vihanneksilla. Kahvin ja mehun sai heti mukaan tiskiltä tilauksen yhteydessä, muut palaset tuotiin pöytään myöhemmin. Aamiainen oli kokonaisuudessaan hyvä – ei enempää eikä vähempää. Bagel kylmäsavulohella oli suunmukainen, mutta ehkä parasta oli kuitenkin raikas jogurtti hedelmillä ja mangokastikkeella. Myös kahvi toimi, kuten odottaa sopii.

Olen huomannut, että aina kun aamiaisen tai minkä tahansa aterian jälkeen on fiilis, että olisipa vielä vähän lisää syötävää, niin silloin on syönyt juuri sopivasti. La Torren aamiainen ei ole ylitsepursuava, vaan juuri parahultainen huomioiden nimittäin se tosiasia, että aivan hetken päästä pitäisi taas olla tuottava työpöydän ääressä.

La Torren aamiainen ei noussut lähellekään esim. Fazerin kokonaisvaltaista herkkuaamiaista, mutta ehkä sen ei tarvitsekaan. Ne ovat vain erilaisia. Hyvällä sijainnilla, pöytään tarjoiltuna sekä laadukkaalla kahvilla La Torre pärjää kyllä jatkossakin.

Täydellisen vaikutelman saamiseksi kävin testaamassa myös paikan tarjoaman lounaan. Ajan henkeä mukaillen tarjolla oli ramen-keittoa. Sinänsä outoa: paikka henkii Italiaa ja tarjolla on Aasiasta kotoisin olevaa ramen-keittoa. Härkäramen (muistaakseni 10,90 €) oli täydellisen lussu tekele. Liemi, joka on annoksen juju, oli kohtuullista – muu ei edes sitä. Itseänikin voi syyttää, kun valitsee tällaisessa paikassa esim. pastan sijasta aasialaisen keiton. Paljon parempia rameneita on tullut maistettua esim. Fat Ramenissa. Muutenkaan lounaan hinta-laatusuhde ei toimi. Hinnat ovat yli lounarin eikä kahvi kuulu hintaan. Pari kuivunutta focaccia-palaa Oivariinilla(?!) ei pelasta.

La Torre ei ole minua vakuuttanut koskaan, kuten ei myöskään paikan palvelukulttuuri. Kyllä siellä silti voi aika ajoin käydä, onhan ravintola kuitenkin keskeisellä paikalla ja suurista ikkunoista voi kivasti kurkkia keskustan vilinää.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 05.04.2016 View previous reviews (3)
Rating: 0

Aleksanterinkadun pieni mutta vilkas kahvila tarjoaa viikonloppuisin myös brunssia. Brunssilautasia on tarjolla kolme, Amerikka, Eurooppa ja Suomi. Lisäksi brunssiin kuuluu tuoremehu, vapaavalintainen kahvi tai tee, sekä jälkkäriksi smoothie tai pannukakku.

Brunssilautaset ovat maukkaita ja täyttäviä. Varhain sunnuntaiaamusta tarjoilijat ovat kuitenkin hieman hukassa, ja mokailevat tilausten kanssa. Koska kiire ei tällä kertaa vaivaa, eivät pienet mokailut tunnelmaa haitanneet, varsinkin kun itse ruoka oli oikein maistuvaa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 21€ Added: 08.02.2016
Rating: 0

Todella hyvää ja laadukasta kahvia. Olen käynyt usein ja koskaan ei ole ollut valittamista. Palvelu on mukavaa. Tila on viihtyisä ja jos hyvä tuuri sattuu, pääsee kahvilan ikkunapaikalle seuraamaan keskustan vilskettä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.01.2016
Rating: 0

Jos haluaa kupillisen hyvää laadukasta kahvia kohtuuhintaan, suuntaa tänne! Olin aivan yllättynyt että näin keskeiseltä paikalta helsingistä voi löytää kupillisen laadukasta suodatinkahvia (ei mitään juhlamokkaa, vaan aina jotain spessua ulkolaista hienoa luomupaahtoa tms.) eikä hinta edes ole paha (jotain 2-3e tms), kun vertaa siihen että jossain ketjukahviloissa saa vaan suodatinkahvina vaan kultakatriinaa ja sekin maksaa 3,90e tms. No, kaikki muu oli paikassa kallista ja väkeä runsaasti, eli ei paljoa siinä erotu muista alueen kahviloista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.11.2015
Rating: 0

Hyvät kahvit ja mukava palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.09.2015
Rating: 0

Yksi lempipaikoistani!

Olen käynyt usein ja tulen aina käymään. Kahvi on aina hyvää ja rakastan heidän tekemiään chapattoja. Salaatit ovat myös hyviä, mutta koska ovat myös melko hintavia (opiskelijalle), joudun käymään syömässä harvemmin. Jos ruuasta kiinni, kävisin päivittäin!

Ainoa miinus on ahtaus ruuhka-aikaan. Joskus jouduin juomaan kahvini seisten. Normaalisti kuitenkin pääsen istumaan ja täällä tykkään olla ajan kanssa. Ihana tunnelma ja laadukasta hyvää juomaa ja ruokaa hyvistä aineksista!

Plussaa kahvipavut, joita voi ostaa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 07.09.2015
Rating: 0

Kokemukset ruoasta ovat olleet aivan kelvollisia. Viimeisin kokemus aamuisesta, klo 9.35, kahvittelusta oli surullista toistoa kahvilan hitaasta palvelusta. Jonossa oli edelläni kaksi ihmistä. En tiedä mitä jättitilausta barista, yksin tiskin takana, toimitti, toimelias kun oli, mutta ennen kun sain espressoni oli aikaa kulunut jonossa n. 15 minuuttia. Erinomainen kahvi mutta rajansa nyt sentään kaikella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.06.2015
Rating: 0


Location

Aleksanterinkatu 50 B, 00100 Helsinki - Route
0942890648
http://www.latorre.fi

Options