hansup89

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Belge bar&bistro belgialaista

Belge on oikein positiivinen poikkeus S-ketjussa. Olen käynyt täällä lounaalla muutamaan otteeseen ja nyt viimein myös illallisella, enkä ole kertaakaan pettynyt!

Varsinkin sinisimpukka-annokset olivat oikein maittavia, mutta myös seuralaisen lohi-katkarapuannos oli hyvää.

Palvelu oli erinomaista, ei liian innokasta mutta kuitenkin huolehtivaa. Menut erilaisten Tintti-kirjojen kansissa oli todella kiva ja persoonallinen idea! Pidän myös lämpimästä ja kirjastomaisesta tunnelmasta. Yleensä en pidä S-ketjun ravintoloista mitä keskusta on täynnä, mutta Belge on mukava poikkeus sääntöön.

Jos moitittittavaa pitäisi löytää, niin hinnat ovat hitusen yläkanttiin (esim. lasi talon viiniä 8e ja jälkkärit 9e). S-etukortilla saa kuitenkin usein ihan hyviä etuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 11.11.2012
Arvosana: -2

Ravintola: Trattoria Sogno italialaista

Loistava hinta-laatusuhde ja mukavaa palvelua! Noottia meluisuudesta ja huonoista kasvisvaihtoehdoista. Kun ravintola oli täynnä, ei 6 hengen pöydässä pystynyt mitenkään keskustelemaan. Olemattomat vegevaihtoehdot, ellei syö juustoja tai kalaa. Annosten laatu oli erinomainen, eikä hinnatkaan olleet kovat. Tarjoilija oli sympaattinen ja todella ystävällinen, vaikkakin välillä saimme odottaa palvelua. Lyhdyt ulkona ja muutenkin sisustus (erityisesti vessat!) oli kivasti laitettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.01.2013
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat