Avautuu 11:00

Trattoria Sogno

italialaista
Arvosana 4.1 / 5

Trattoria Sogno on uusi ´Se rennompi Italialainen´Töölössä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (130)

Risottolisäkkeet todella herkullisia. Kiva ajatus, että voi tilata useammanlaista "side disheä" pöytään ja voi vaikka jakaa. Myös paistettu kala ollut erinomaista. Salissa vieraat voisi sijoitella asiakkaille mukavammin, siten, että jos on kerran tilaa, ohjattaisin rauhallisempiin pöytiin eikä muiden viereen. Tyylikästä ja rentoa, kalalle ja risotolle oivat pisteet. Kesällä jo tullessa kiva tunnelma, "puiden alle" ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.06.2018
Arvosana: 0

Useamman käynnin jälkeen yhä suosikkina. Alkupalalautanen kahdelle, pastat, pitsat, talon punaviini, tasaista hyvää laatua. Mutkaton meininki, salissa sovussa madret ja bambinit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.12.2016
Arvosana: 3
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Loistavaa vasikan tuoremakkara-pistaasirisottoa, kiitos! Talon leipä myös superhyvää ja palvelu ystävällistä ja aitoa. Tänne toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.08.2016
Arvosana: 2

Lauantaiseurueellinen!

Kuuden hengen päivällisellä, lauantaibrunssin jälkimainingeissa talo vielä kohtuu täysi. Italialaisittan lapsiystävällinen perhemeininki. Henkilökunta ottaa vastaan asiaankuluvasti, ja pöytäjärjestyskin mukautuu ryhmämme syöttötuoliasiakkaan mukaan mieleiseksi ilman ongelmia.

Alkuruokavalikosta simpukoita, mustekalaa sekä heppaa. Näistä ei moitittavaa löydy. Lisäksi pöytään kannettu talon leipa suorastaan supermainiota, olisin voinut syödä sitä moninkertaisen määrän tarjolla olleeseen verrattuna..

Pääosiin muutama äyriäispasta, muutama vasikka sekä ragu. Kaikki annokset sanalla sanoen ensiluokkaisia!

Pientä sekoilua tosin henkilökunnan puolelta, ja toista vasikkaa joduttin hetki odottelemaan, mitä kyllä asiaankuuluvasti pahoiteltiin ja odotus myös pienimuotoisesti laskussa huomioitiin..

Lisukeosastolta risotto, potut kirvelivoilla sekä portobellot ihan parhautta, vs-pasta ihan okei..

Jälkkärimeiningeistä suolapähkinäjäätelö oli hyvällä tavalla kovin snickersmäinen ja espresso, no se oli espressomainen..

Vierailu Sognossa oli siis kokonaisuutena melkolailla niin toimiva kuin ravintolakäynti nyt voi olla, mutta muutama pikkujuttu pudottaa kokemuksesta yhden papanan. Ensinnäkin, huolimatta siitä että nettisivu kertoo pyötävarauksen kestävän 2h45min, tuli henkilökunta ilmoittamaan 1h30min jälkeen että puolentunnin päästä olisi hyvä hetki poistua sillä seuraavat asiakkaat ovat tulossa. Toisena miinuksena sanottakoon että tupakkipaikan käryt kulkeutuvat ravintolasaliin..

Eipä silti, pitänee ottaa uusintakäynti ja antaa ravintolalle mahdollisuus ansaita täydet kokemuksesta..

Uusintakokemus hankittu brunssin muodossa, ja valitettavasti ei vieläkään kokemuspisteitä saada korkeammaksi. Ruoka jälleen ihan kelpo tavaraa, leipä edelleen taivaallista, ja sitä sai brunssilla vieläpä niin paljon kuin kehtasi ottaa! Muutoinkin tällainen lautasmallin brunssi on ehkä enemmän allekirjoittaneen mieleen kuin täysin buffatyyppinen ratkaisu, sillä niissä tulee helposti syötyä liikaa. Tosin yksi lasi mehua on kyllä kovin vähänlaisesti. Lisäksi vettä pöytään tuotiin vasta kolmannen pyynnön jälkeen, joka kerta vieläpä eri tarjoilijalle toive esitettiin. Joten tälläkin kertaa hienoista sekoilua muutoin mukavan henksan toimesta. Ehkäpä paikka tarvitsisi jämäkän hovimestarityyppisen henkilön joka pitäisi pakan kasassa kiireessäkin? Näin ollen puuttuva kokemuspapana jää odottamaan edelleen tulemistaan..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 29.05.2016
Arvosana: 2

I had here one of the best risottos ever. There was veal sausage and pistachios and pecorino cheese on top. The service was perfect and I loved the interior design of the restaurant. Price was comfortable too.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.05.2016
Arvosana: 3

Ruoka maistui, mutta ravintola oli niin pimeä, ettei ruokalistaa pystynyt lukemaan edes tarjoilija. Lautaseltakaan ei ruoka oikein erottunut, liekö tarkoituksella, joten osa mahdollisesta nautinnosta jäi kokematta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 17.04.2016
Arvosana: 0

Kaikin puolin onnistunut kokemus. Ruoka oli hyvää, erityisesti alkuruoaksi valitsemani hirvitartar. Viinit toimivia ja palvelu mielestäni riittävän joutuisaa, kun huomioi sen, että ravintola oli täynnä.

Annoskoot olivat runsaat, mikä sopii tyyliin.

Aion illallistaa Sognossa myös tulevaisuudessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0

Palvelu oli illallisellamme jälleen erinomaista. Seurueellemme maistui talon järjettömän maukkaat alkupalalaudat. Lisäksi jokaisen pääruokalautanen päätyi tiskiin lähestulkoon kiilotettuna; tämä lienee kertoo joko nälän suuruudesta tai ruuan laadusta? Lakritsijäätelö oli taivaallista - onneksi sitä jälleen saa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 11.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Hidas palvelu, seurustelu oman seurueen kanssa mahdotonta vierestä tulevan metelin vuoksi, pääruoan odotus tunti alkupalojen jälkeen, tuli vasta kun asiasta huomautti, risotto raakaa, pettymys, todellinen pettymys!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 02.02.2016
Arvosana: -1

Sognon ruoka on aina ollut loistavaa kaikin puolin, mutta asiakaspalvelu kehnoa; päällekkäisiä varauksia, kiirehtimistä, rahat pois -meininkiä, epäaitoa ja falskia. Hymytöntä, tylyä ja teeskenneltyä. Pettymykseen päättynyt ison seurueen illallisen jälkeiseen asialliseen palautteeseen ei vaivauduttu edes vastaamaan, pahoitteluista puhumattakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 15.12.2015
Arvosana: -1


Sijainti

Töölöntorinkatu 2, 00260 Helsinki - Reitti
010 231 67 00
http://www.trattoriasogno.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita