Avautuu 11:00

Tuk Tuk

thaimaalaista
Arvosana 3.1 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (202)

Pieni mutta sopivasti pippurinen ja tiivis tunnelma! Eli hyvin maustettu alkukeitto, 3 pääruokalajin lounas, ei krumeluureja. Ahtaaseen tilaan syöjät joutuvat, siitä tiivis tunnelma! Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.02.2020
Arvosana: 0

Edullista ja maukasta thaimaalaista. Hinta-laatu-suhde erinomainen, kunhan vain mahtuu sisään ja saa paikat. Suosittelen, ja sopisi varmasti myös take awayn noutamiseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.06.2018
Arvosana: 0

Jouduin heittämään melkein koko annokseni roskiin. Hain take awayta ja päädyin Pad Thaihin jättikatkaravuilla. Katkaravut olivat vanhoja ja kovia - en pystynyt syömään niitä. Annoksessa oli myös enemmäin kuin yksi hiuksi. Ajatus annoksesta saa vieläkin voimaan pahoin. Harmittaa kovasti koska haen harvoin ruokaa kotiin ja tämä maksoi 16,50 euroa. En mene toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Moo!

Phad krapao. On siinä jonkin verran potkua, muttei kyllä ehkä kolmen chilinkuvan verran kuitenkaan. Possua ei annoksessa ihan liiaksi ollut, ja maultaan se on aika perus, ei säväytä.

Olutvalikoima ei käsitä ainuttakaan voimaeläimen kuvalla varustettua thai-lageria, tästä miinusta..

Paikkahan on pieni kuin kalliolaisyksiön kylppäri, mutta musiikki sentää ihan ehtaa thaikkupoppia.Tästä plussaa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 27.11.2016
Arvosana: 0

Nam, maistuvaa thaikkuruokaa! Itse en ole kertaakaan mahtunut sisälle istumaan, mutta take away on toiminut sujuvasti ja hintakin on kohdillaan. Asiakaspalvelussa voisi olla parantamisen varaa, mutta ruoka on kyllä tosi hyvää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.11.2016
Arvosana: 0

Todella hyvää ruokaa. Olin toista kertaa syömässä tässä paikassa, Molemmilla kerroilla aivan älyttömän hyvää thaikkua. Paikka on pieni ja jatkuvien noutoasiakkaiden käynti voisi häiritä syömistä, mutta maut on niin kohdillaan, että häiriöt unohtuu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 12.11.2016
Arvosana: 0

Loistava löytö, vaikka tilaa onkin niukasti. Ravintolassa on vain muutamia pöytiä, mutta onneksemme tilaa löytyi. Lista on kohtuullisen lyhyt, mikä on erinomaista kun yleensä aasialaisissa saa kahlata läpi kymmenen sivun verran pääruokia. Otin tofua "thaikastikkeessa", joka osoittautui mukavan suolaiseksi, peruskastikkeeksi, jossa soijaa ja jotain muita öljyjä/kastikkeita. Ruoassa oli tuoreita kasviksia ja todella runsaasti tofua, annos oli muutenkin iso. Riisi tuli kauniisti erillisellä lautasella pienen salaatin kera, mikä oli hauska lisä. Ruoka oli erinomaisen makuista ja sai haluamaan kokeilla listan eri pääruokia.

Palvelu oli ihan hyvää perustasoa, eli riittävää tällaiseen paikkaan. Hintatasoltaan mielestäni erittäin kohtuuhintainen, varsinkin tofuruoat (11 €) ovat todella halpoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 19.07.2016
Arvosana: 0

Soitin klo 21. 20 tilatakseni kaksi annosta mukaan. Minulle kerrottiin, että keittiö on kiinni. Kysyin eikö ravintola olekaan auki kymmeneen? Kyllä kuulemma on ja keittiö menee puolelta kiinni. Kun kerroin, että kello ei ole vielä lähelläkään puolta, niin sain vastaukseksi vihaista mutinaa ja luurin korvaan. Kannattaa välttää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.01.2016
Arvosana: -5

Laajentakaa bisnestä Punavuoreen, täältä päin ei saa mistään kunnollista thairuokaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: -4

Pieni ravintola joka lähes aina täynnä. Ruoka on hyvää, tulista ja lähellä orginaalia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 4


Sijainti

Vaasankatu 19, 00500 Helsinki - Reitti
050-4657655

Vaihtoehtoisia ravintoloita