Jifter

15 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola AlppiTori eurooppa, välimeri

Hienoa Tori! Nyt toimii! Hienoa että olette rantautuneet Kallioon ja pistäneet paremmaksi kuin alkuperäinen fredan Tori jota välteltiin firman lounas porukoiden kanssa kuin ruttoa, vaaleanpunaiset kastikkeet ja tyly palvelu ei innostanut. AlppiTorin listalla on jokaiselle jotakin, nälkäiselle, isomman satsin syöjälle ja kevyen salaatin nautiskelijalle. Henkilökunta on rentoa ja ystävällistä. Jaksakaa pitää laatua yllä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 20.06.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Tuk Tuk thaimaalaista

Voi, voi. .. Tuk Tuk'ille meinaa näköjään käydä kuten muillekkin Kallion ruokapaikoille. Miksi niäin käy, se on mystistä? Aluksi ruoka on tuoretta ja hyvää, asiakaskunta laajenee ja kauppa alkaa käydä.. sitten alamäki. Ruoka-aineissa säästetään (jättikatkaravut jotka luvataan listalla ovatkin pikkukatkiksia kun avaat kotona take away rasian) ruonlaitto kokille alkaa olla rutiinia ja ruoka lähtee keittiöistä salaman nopeasti, se ei maistu enää rakkaudella tehdyltä, se ei enää erotu genressään.

Yhdestä kerrasta en narisisi mutta alamäkeä on ollut aistittavissa jo pariin otteeseen. Mietin jätänkö seuraavalla kerralla menemättä, annanko periksi? Näyttää siltä että Tuk Tuk on antanut jo. (Olen ..ollut.. viikottainen kävijä. Tähän asti)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.11.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Tom Jam thaimaalaista

Huh, huh. Keltainen curry jättlkatkaravuilla oli ympätty täyteen kovia, raakoja sellerin paloja niin ettei ikään muu enää maistunut.

Liemi on mauton (tai siis sellerinmakuinen) ja neljä katkaa kölli seassa. Palvelu oli iloista mutta rouva unohteli tilauksia ennätys vauhtiin.

Maksaessa pari isäntämiestä huuteli ja hääri ravintolassa siihen malliin että tuli sellaneen olo että herrat on laittaneet thai ravintolan pystyy ja thaimaalaiset rouvansa keittiöön.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 25.08.2011
Arvosana: -3

Ravintola: Zen Sushi Kämpin galleria japanilaista

Kolme tarjoilijaa norkoili täysin tyhjässä ravintolassa muttei tullut palvelemaan pöytäämme. Tilaukset olisivat ollaat valmiina mutta ketään ei tuntunut kiinnostavan. Tottakai lopulta saatiin palvelua ja ruokakin pöytään, kala tuoretta ja riisi ok, nigirit oli wasabittomia, miso hyvää. Mielummin olisin kyllä ottanut misoni rullia odottaessa. Seuralaisen salaatti oli mukavan virkistävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 17.08.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Madal nepalilaista

Tosiaan omistaja taitaa olla vaihtunut. Saimme odottaa palvelua yli 20 min. Istuimme pöytään jossa oli likaiset "puhtaat" astiat (huulipunaa laseissa ja likaset veitset), vaihdettiin puhtaammat toisesta pöydästä kun kukaan ei tullut paikalle.

Tarjoilijan tullessa tilasimme tandoori listalta suosikkimme (tai entiset suosikit). Madalissa on aina ollut bonusta ruoka-annosten kauneus ja erikoiset lisukkeet (ei sitä iänikuista peltilautasta ja salaattisilpun tilalla mustapapu kakkuja ja pinaattilohkoja).

Pettymys oli suuri kun ne olisin korvattu pakastevihanneksilla, herne-maissi-paprika läjällä! Kana oli sitkeää ja hieman jäähtynyttä samoin lammas. Ikävä kyllä en tämän jälkeen ole halunnut mennä takasin. Harmi, koska Madal OLI yksi parhaista Helsingon nepalilaispaikoista...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 04.07.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Karl Fazer Café kahvisalonki

No huh huh, mielikuva siitä että menee Fazerin kahvilaan on että saa tuoretta ja itseleivottua anninta pöytään. Katkarapuleivän katkat olivat kuivia ja koko annos maistui siltä kun se olisi seissyt eileisestä saakka vitriinissä (mikä mania muuten suomalaisilla kahviloilla on voidella leivät levitteillä vaikka salaatin mukana leivän päällä on joko kastike tai majoneesi?) Ehta smörgåsissa ymmärrän mutta muussa sandwich tyyppisessä en..) Seuralaisen Sacher kakku ei todellakaan ollut se perinteinen, vaan kuiva eines suklaakakku. Aprikoosihillokin puuttui. Kertakaikkiaan huono kahvittelu kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.05.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Café Cardemumma kahvila

Siskonmakkarakeitto oli erinomaista. Kiva pikku kahvila.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 16.03.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Hanko Sushi Herttoniemi sushia

Misokeitto oli maukasta ja vihreä tee aromikasta. uutenkin oli mukavaa että kyseiset tuotteet saa lounaalla kaupan päälle. Tilasin lounasaikaan listalta California nimisen annoksen, 6 sake nigiria ja 4 calif.makia. Maistuva annos mutta riisi oli inasen liian kylmää, varmaan valmiiksi palleroitu ja laitettu odottamaan ja kiireessä annokseni tehtiin suoraan jääkaapista koska seuralaiseni riisi oli juuri sopivan asteista. Tarkkuutta peliin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.03.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Norisushi bar sushia

Odotettiin sitten TUNTI! lounasaikaan ruokia. Kukaan ei huomannut ennenkuin huomautimme asiasta jonka jälkeen odotimme että joku olisi pahoitellut tilannetta. Mitään anteeksi pyyntöä emme saaneet. Ilmaiset Misot kuitenkin korvaukseksi. Onneksi seura oli mitä parhainta joten se tunnin odottelu ei pistänyt vihaksi mutta ihmetytti. Paikka oli täpösen täynnä mutta ei se ole mikään syy tällaiseen huolimattomuuteen noin pienessä paikassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 02.06.2010
Arvosana: -1

Ravintola: Tuk Tuk thaimaalaista

Vihreä, keltainen, punainen! curryt kanalla on mahtavia. Annoskoot isoja, sopii puolitettaviksi jos toinen ruokailijoista on pieniruokainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 27.04.2010
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat