krunssi

19 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pinto B'Staurant thai ruokaa

Kolmen kerran kokemuksella voin todella suositella tätä ravintolaa. Larb-salaatti, panang-curry ja pad thai ovat olleet herkullisia - makupaletiltaan runsaita mutta silti tasapainoisia. Myös lounaalla tarjottava alkusalaatti on todella raikas. Palvelu myös varsin ystävällistä.

Paikka on pieni, mutta sopu sijaa antaa ainakin lounaalla, ja ehkä parempikin näin, niin laatu pysyy paikallaan ja ravintolan tunnelma rauhallisena.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.10.2017
Arvosana: -2

Ravintola: Mero-Himal nepalilainen ravintola

Perusvarma nepalilainen. Buffetpöytä mahdollistaa hieman monipuolisemman lounaan, jossa myös naan-leivän ja riisin osuutta saa kontrolloitua. Sekä liha- että kasvisruoat maukkaita, ja omat suosikkini malai koftat erittäin hyviä. Mangolassi oli kyllä liian makeaa, raikkaus puuttui.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: GIWA korealainen

Minultakin kehut Dol-Sot bibimbapille. Mainio kokonaisuus raikkaita kasviksia, hyvin maustettua lihaa ja ihanaa paahtunutta riisiä sekä itse annosteltavat kastikkeet. Maistuu. Aiemmin Suomessa vain Korea Housen antimia maistaneena tämä menee mielestäni helposti edelle. Hieman ehkä tyyris lounaaksi raaka-aineisiin nähden (n. 13 eur tästä annoksesta, perusbibimbap kympillä).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 06.04.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Bodo japanilainen nuudeli

Erinomaisen maistuvaa ramen-nuudelikeittoa - reilu annos ja mukavasti erilaista syötävää kaikkine asiaankuuluvine lisukkeineen. Kiva pikku ravintola näillä muuten aika syrjäisillä seuduilla. Palvelu nopeaa ja ystävällistä (ainakin lounasaikaan).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Codle vietnamilaista

Mainio vietnamilainen ravintola, joka tarjoaa pho-keittoa, banh mi -leipiä sekä kesärullia.

Olen syönyt pari kertaa naudanlihakeiton, ja molemmilla kerroilla annos oli erittäin hyvä ja hintakin kohdallaan (8,9e lounaalla, sis. kahvi). En ole testannut Helsingin muita pho-paikkoja, mutta Codle yltää lähes oman Berliinin-suosikkini phon tasolle. Liemi on maukas, sopivasti lihaa ja nuudeleita ja yrttejä. Lisäksi mukavaa, kun paikan päällä keittoa saa itse tuunata chilillä, limellä ja maustekastikkeilla.

Toisella kertaa kokeilin myös banh mi -leipää. Näitä löytyy keittojen tavoin eri täytteillä, kasviksista kanan kautta naudanlihaan. Päädyin kuitenkin ymmärtääkseni alkuperäisimpään makuun eli kananmaksapatee-leipään. Se ei todellakaan pettänyt, maku oli loistavan täyteläinen mutta samalla vietnamilaisen raikas.

Suosittelen! Paikasta saa myös ruokaa mukaan, jos hieman kolho sisätila ei houkuta jäämään paikalle. Tosin ikkunoista on odotellessa kiva katsella tätä muuten melko luotaantyöntävän Hämeentien kohdan vilinää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.04.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Kolmon3n modernia kotiruokaa

Hyvä itsenäinen fine dining -lisä Kallion kohisemalla paranevaan ruokatarjontaan. Söimme illalliseksi kaksi ruokalajia (36e); alkupala oli erinomainen, pääruoka ei aivan yltänyt samalle tasolle, mutta oli silti herkullista.

Henkilökunta palveli rivakasti ja asiantuntevasti, viinisuositukset sopivat nappiin, ja ylipäätänsä tuntui mukavalta nauttia mutkaton illallinen tunnelmallisessa pienessä ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 07.10.2014
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Salpimienta pizzaa ja muuta

Pieniä ja laihasti täytettyjä pizzoja kalliiseen hintaan. Maku on kyllä paikallaan ja pohja on ollut testiyksilöissä rapea ja hyvä, mutta joko näihin kaipaisi parin euron alennusta tai yksinkertaisesti pari kourallista lisää täytteitä/jotain muuta luksusta. Kymmenellä eurolla saa lähistöltä jo muutakin kuin pelkkää säilykelättyä.

Nykyisellään en mieluusti paikalle raahaudu, ellei olosuhteiden pakosta joudu tähän lähimpään paikkaan tyytymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.12.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Angora (Capris) pizzaa, kebabia

Capriksen pizzat ovat jo vuosia miellyttäneet maukkaudellaan etenkin kostean illan aluksi tai päätteeksi, mutta nyt tuli testattua yllättäen lounaallakin. Samaa hyvää tavaraa, mutta erityismaininta mukavan monipuolisesta salaattipöydästä, jossa muutakin kuin salaatti, suolakurkku ja pepperoni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.10.2014
Arvosana: -3

Ravintola: Just Vege kasvis takeaway

Ensivisiitti Just Vegeen. Listaa selatessa iskee pieni epäilys, että mitä on luvassa: pitaleivät noin kalliita, burgeri saman verran, mutta burgeriannos ranskalaisten kanssa vain pari euroa lisää. Menurakenne kaipaisi siis mielestäni hieman hiomista mm. kombojen suhteen.

Mutta tilattuamme seuralaiseni kanssa vuohenjuusto- ja halloumihampurilaiset ja jaetut bataattiranskalaiset olimme hyvin tyytyväisiä: burgerit olivat isoja ja meheviä, soijapihvi mehukas sekä maut kohdallaan ja raikkaita. Nälkä lähti hyvin pelkästä hampurilaisesta, ja täyttä tuli ranskalaisten myötä. Bataattiranskalaiset olivat muuten rapeimpia ja parhaimpia mitä on vastaan tullut.

Paikka on hieman kolho, mutta tällaisessa pikaruokalassa taitaa se ape olla pääosassa. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, hampurilaisen takia tulisin mieluusti uudestaan. Ymmärrän myös nyt paremmin ns. side dishien tilaamisen edun: on kivempi jakaa perunat kuin ahtaa itsensä aivan tukkoon koko lautasen burgeriannoksista omine ranskalaisineen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Korphai thaimaalaista

Mukava, pieni ja aito thaimaalainen ravintola. Lounas on etenkin kokoonsa nähden erittäin edullinen, tämän voisi ottaa noutoannoksena kevyeksi lounaaksi kahdelle. Valinnanvaraa on myös mukavasti normaaleista curryista paistettuun riisiin ja nuudeleihin.

Maut olivat hyviä ja raikkaita, mutta annokset voisivat olla kyllä omaan makuuni hieman rohkeammin maustettuja. Onneksi pöydässä on asiaankuuluva nam pla prik -kippo, jolla voi tuunata annostaan.

Myös illallislistalta löytyvä laap kiinnostaa, se pitää ehdottomasti vielä testata.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 30.05.2014
Arvosana: 0


Seuraajat