Avautuu 11:00

GIWA

korealainen
Arvosana 3.9 / 5

GIWA (Old Makki Makki) is a korean dining restaurant with healthy and delicious foods.
We serve typical and modern korean foods, and all the foods are carefully prepared by our professional chefs.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (54)

Lounas beef bibimbap toimii joka kerta. Vaikka lihaa on omaan makuun annoksessa hieman vähänlaisesti, niin tämäkin unohtuu, kun setin sekoittaa sopivien maustekastikkeiden kanssa. Hinta ehkä vähän korkea lounaalle, mutta kyllä sen maksaa saadakseen tätä herkkua. Alkuun simppeli misokeitto (ilman täytteitä) ja salaatti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0

Olen muutaman kerran syönyt täällä dolsot bibimbapin lihalla/kanalla. Annos on iso ja herkullinen, palvelu nopeaa ja ravintolan miljöö moderni & siisti. Höyryävän kuumma bibimbap on ihanaa lohturuokaa. Ainoa, mitä olisin kaivannut on tulisempi chilikastike, koska pöydässä oleva tulinen kastike, ei ole kovin tulista.
Lounaalla on myös tarjolla alkukeitto/salaatti ja kahvia &makeisia/keksejä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 25.09.2017
Arvosana: 0

9/10 kokemus. Ruokailusta jää puuttumaan ainoastaan korealaisittain mukaan kuuluvat "sivuruoat" joka tekee hinnastakin hieman kalliimman, mutta bibimbapin koko ja laatu korvaa tässä suhteessa puutteen, nälkä ei jää. Helsinkiläisittäin ei kallis paikka, vaan hintansa väärti. Tulinen possubibimbap oli erinomainen ja kumppanin nautakin hyvä, joskin jäi kaipailemaan tulisuutta. Kastikkeiden kirjo hyvä ja kaikenkaikkiaan annos kilpaili ulkonäöllään ja maullaan Soulin vastaavien kanssa. Itselleni dolsot on ainoa oikea tapa, joten normibibimbapista en osaa sanoa. Autenttinen, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 31.01.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoka oli tuoretta ja maukasta, ilmapiiri menettelee. Vaikka tarjoilija sekoittikin meidän ja parin muun pöytäseurueen tilaukset, oli se tärkein, eli ruoka kuitenkin hyvää.

Tuskin tulen palaamaan tänne, en niinkään huonon kokemuksen takia, vaan siksi että kerran käyneenä on oikeastaan kokenut hyvin suppean ruokalistan läpikotaisin.

Plussaa viinivalikoimasta ja aasialaisista oluista.


     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.10.2016
Arvosana: 0

Testissä Stadin toinen korealainen. Valitettavasti ravintola ei mielestäni yllä Korea Housen tasolle, vaikka tila onkin freesimpi ja modernimpi. Intiimiä illallista tänne ei kannata tulla nauttimaan, ravintola on enemmänkin mutkaton ja simppeli.

Tarjoilijatar puhui hyvää englantia ja oli kohtelias ja ystävällinen, siitä plussaa. Ruoaksi valitsemani vege dolsot bibimbap ei kuitenkaan täytä odotuksiani, sillä se on melkoisen tylsä ja simppelinmakuinen vaikka yhdistin siihen sopivassa suhteessa chilikastiketta sekä soijapaputahnaa ja lopuksi vielä soijakastiketta. Makua ei vaan tuntunut irtoavan mistään, vaikka raaka-aineet olivat hyvät ja muuten annos todella kaunis. Jotain jäi uupumaan eikä lisukkeeksi tilattu kimchikään ollut millään tavalla sen tasoista, mitä odotin. Harmillista, sillä odotin tästä ravintolasta paljon!

Kokonaisuutena ravintolassa vierailu kuitenkin kannattaa, sillä ruoka ei missään nimessä ole pahaa. Ehkä jokin lihavaihtoehto on parempi, mutta minua ja seuruettani tämä ei säväyttänyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 05.10.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.09.2016
Arvosana: 0

Minultakin kehut Dol-Sot bibimbapille. Mainio kokonaisuus raikkaita kasviksia, hyvin maustettua lihaa ja ihanaa paahtunutta riisiä sekä itse annosteltavat kastikkeet. Maistuu. Aiemmin Suomessa vain Korea Housen antimia maistaneena tämä menee mielestäni helposti edelle. Hieman ehkä tyyris lounaaksi raaka-aineisiin nähden (n. 13 eur tästä annoksesta, perusbibimbap kympillä).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 06.04.2016
Arvosana: 0

Dol-Sot Bibimbap on ihana: kuuma pata yhdistettynä tuoreisiin ja raikkaisiin vihanneksiin ja lihaan on hyvä. Loistavat kastikkeet, ystävällinen palvelu. Hinta OK, kastikkeiden, palvelun ja miljöön vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.02.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme lauantaina syömässä (4 henkilöä) tässä meille uudessa paikassa. 3 valitsi hot pot beef aterian ja yksi chicken hot pot aterian. Laitoimme tarjolla olleita mausteita ruoan joukkoon ja voila, erittäin maukasta, kullekin tulisuutta makunsa mukaisesti. Hinta-laatu suhte mielestäni erittäin hyvä. Rauhallinen, mukava paikka, jossa hyvä palvelu. Suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.12.2015
Arvosana: 0

Aina on hyvää. Mutta miksi japanileiset ruoat piti ottaa pois valikoimasta se in miinusta tässä paikkassa :(

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.08.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Bulevardi 19, 00120 Helsinki - Reitti
+358401993223
http://www.giwa.fi