huopa

31 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (31)

Ravintola: Empanada Tropical kolumbialaista katuruokaa

Empanada oli itselle täysin uusi juttu. Testailtiin läpi kerralla ne kaikki ja omaan makuun maukkaimmat olivat kasvis ja juustoversiot. Paikka oli kulahtaneella ostarilla ja muut paikalla olijat tuntuivat viihtyvän lähinnä nestemäisten ruokien kanssa. Dippien kanssa mättö oli varsin hyvää, hintaan nähden jopa loistavaa ja bonuksena mehuja mitä ei ole ennen vastaan tullut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2018
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Namcha Cafe kahvila, aasialaista

Hyvää perusthaikkua, mutkattomassa paikassa. Smoothiet oli muuten erityishyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Stoa Cultural Kitchen pure taste, pure flavors

Viikonlopun lounasajan buffetti oli melko selvästi itä-helsingin parasta ruokaa. Muistutti paljon fredrikinkadulla olevaa Istanbul Grilliä, tosin ehkä hieman pienempi valikoima salaattipöydässä ja peruskebabbien tilalla oli loistavia mausteisia lihapullia ja kanaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 02.03.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Linnoitusravintola Kamu! eurooppalainen

Suomen kivoja pikkukaupunkeja turistina kierrellessä Hamina oli jotenkin jäänyt pois matkakartalta. Tuli viimein käytyä ja löydettyä tämä ravintolahelmikin. Tämä oli ilmeisesti vanhin rakennus missä olen suomessa ollut ravintolassa (1700-luvulta) ja tunnelma oli aidosti historiallinen.

Satuimme bliniviikoille ja lätyt olivat hyvin kuohkeita tattariblinejä, varmaan parhaita mitä on tullut syötyä. Pitänee tulla uudelleen kokeilemaan paikan tavallisempaa tarjontaa, kun ei tuonne nyt Helsingistä uutta motaria pitkin kauaa aja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.01.2017
Arvosana: 0

Ravintola: GIWA korealainen
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Fulbari Nepalese

Olipa varmaan paras shahi paneer mitä olen syönyt. . samoin chili tofu oli aivan huippua, palvelu todella hyvää, ainoa huono sanottava on sijainti, jossa ulkona istuessa näköaloina on vanhoja teollisuusrakennuksen tiiliseiniä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Mestarikilta intialaista, pizzaa

Olen nyt syönyt useamman lounaspitsan ja yllättynyt miten mukavia pitsoja paikka tarjoaa lounaaksi. Lounaalla olisi myös jotain pihviä ja vastaavaa, joita ei vielä ole tullut kokeiltua. Lounashinnat ovat myös sen 1-2€ halvempia kuin muissa lounaspaikoissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 13.04.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Pasila Visio lounasravintola

Lounas on melko standardia ketjulounastasoa. Mikä paikassa on erittäin huomion arvoista; näköalat. Paikka lienee itselle paras lounaspaikka näköalojen suhteen. Hulppeat näkymät Pasilan yli aina keskustaan asti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: West Corner aasialaista

Paikka näyttää melkoiselta kännikuppilalta ulkoapäin, mutta lounaalla paikka tarjoileekin ihan mukiin menevää kiinalais-thaibuffet-mättöä ja jopa varsin hyvää sushia. Sushit etenkin ovat tähän hintaluokkaan yksi parhaista buffeteista missä olen pk-seudulla käynyt. Suosittelen astumaan rohkeasti ainakin kerran sisään ja tarkastamaan lounastarjoilut.

Kiinabuffetissa ruokana on aina hapanimelää kanaa, yksi tofukasvisruoka, paistettuja kasviksia ja nuudeleita, yksi thaicurry ja 4 muuta lihakiinalaismättöä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Windsor intialaista

Ruoat ovat hyvää perusintialaista. Laatu on varsin tasainen, mutta koska ruoat eivät oikein koskaan yllätä, niin tänne ei tule mentyä kovin usein. Lounasbuffetissa on aina tarjolla normaali pitsa-kebab-paikoista tuttua salaattia, kebab-lihaa ranskalaisilla tai lohkoperunoilla ja kolme vaihtoehtoa intialaista. Yksi näistä on aina kasvisruoka, yleensä kasvispullat kermakastikkeessa tai paneeria jossain ruskeassa soossissa. Sitten on kanaa ja lammasta tai naudanlihaa. Melko tuhtia ruokaa, joten lounaan jälkeen onkin parin tunnin siesta paikallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.03.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit