Gastreia

109 arvostelua

Opiskelija, jonka kirjoissa Unicafe on asetettu karanteeniin.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (103)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Spice Garden intialaista

Riisin huono laatu ja sen päälle ripoteltu sipulirouhe on aika WTF. Kastikkeet on kyllä makoisia ja lihan määrä tarjoaa rahoille vastinetta. Riisi nyt vaan yleensä vaikuttaisi kulkeneen mikron kautta. Annosten mukana tuleva salaatti on kanssa aika kämänen, sellainen mitä voi just tyypilliseltä kebab-pizzerialta odottaa. Päivän tarjoukset on kylläkin edullisia ja pyytämällä saa niihinkin lisä-chilit.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Pizza Master

Kelvotonta pizzaa ja epäystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: teidän sushi sushia

Loistavaa sushia edullisesti ja nopeasti. Take away-tilaukset hoituu sähköpostilla ja voi tilata myös yksittäisiä paloja. Ankerias-nigiri on erityisen herkullinen eikä maksa kuin 1€/kpl. Lohi-nigirit on myös euron ja tonnikala 2€. Miso on usein turhan laihaa, mutta se on sivuseikka. Riisi on mielestäni maustettu oikeaoppisesti, makuasia pitäisikö sitten olla voimakkaamin. Joka tapauksessa näin esim. tonnikalan maku pääsee esiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 06.12.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Rice Garden sushia

Sushi erinomaista, varsinkin lohinigirit sulivat suussa. Miso oli jotenkin tuju, ois voinu lisätä puolet vettä. Joka tapauksessa helsingin ehdotonta kärkikastia sushissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 18.05.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Twisted Street Kitchen aasialainen katukeittiö

Mussaman Curry maistui kotikutoiselta ja suomalaiselta. Ei minun makuuni. Riisi oli heikkolaatuista. Jos henkilökunta on keittänyt Farangissakin, minne ne opit jäivät? :/ Nuudelikeitto oli jo kerrassaan outo. Molemmissa ruuissa kana oli revittyä kanaviillokin tapaan; tästä koostumuksesta myös miinusta. Luulen että ribsit ois se paras ruokalaji Twistedissä, mutta tämä kokemus ei kannusta ottamaan uutta riskiä. Parasta oli hienot astiat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 17.12.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Smör skandinaavista

Erinomainen lounasmenu, varsinkin pääruoka, jossa suussasulavaa 12h haudutettua luomukaritsan lapaa oli reilu määrä. Suositusviinit toimi hyvin ruokien kanssa ja hinnat oli kohtuulliset. Tällä kertaa disrispektiä tulee vain leivän reseptistä joka ei ollut ihan omaan makuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.04.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Smör skandinaavista

Erinomainen lounasmenu, varsinkin pääruoka, jossa suussasulavaa 12h haudutettua naudan lapaa oli reilu määrä. Suositusviinit toimi hyvin ruokien kanssa ja hinnat oli kohtuulliset. Tällä kertaa disrispektiä tulee vain leivän reseptistä joka ei ollut ihan omaan makuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.04.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Lungi kortteliravintola

Scampit eli meriravut oli tosi hyviä, mutta niitä oli aivan liian vähän ja muilta osin salaatissa ei ollut maultaankaan kehumista. Uppomunan päällä mango-chutney ei toiminut yhtään. Suurin osa lautasesta oli salaattia - sekin vähän huonoa. Joskus salaateista käytetään nimitystä ruokaisa - no tähän se ei sovellu. Uskon että ahvenet tai risotto voi olla hyviä, mutta ahvenet oli loppu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 15.08.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Korea House korealaista

Pöydässä valmistettava bulgogi naudanlihasta on oma suosikkini kahden käyntikerran jälkeen. Vaikkei olekaan ihan halpaa hupia. Korealainen makumaailmaa on ainakin tässä ravintolassa tunnistettava ja omanlaisensa. Palvelu nopeaa ja ystävällistä - suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 05.02.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Korea House korealaista

Pöydässä valmistettava bulgogi naudanlihasta on oma suosikkini kahden käyntikerran jälkeen. Vaikkei olekaan ihan halpaa hupia. Korealainen makumaailmaa on ainakin tässä ravintolassa tunnistettava ja omanlaisensa. Palvelu nopeaa ja ystävällistä - suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.02.2013
Arvosana: 0


Seuraajat