Avautuu 11:00

Ristorante Pizzeria Villetta

italialaista/pizza
Arvosana 1.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (160)

Sopivan letkeä ja tunnelmallinen pikku Italialais-ravintola. Lapsiystävällinen paikka, ja ruoka oli erinomaista. Lasten mielestä parasta oli spaghetti bolognese. Tullaa toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.02.2020 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Villettan palvelu oli aikaisempina vuosina persoonallisen ronskia, mutta on muuttunut ajan myötä ylimielisen tylyksi. Omat kokemukset ovat hyvin samanlaisia kuin muidenkin ravintolaa viimeksi arvioineiden asiakkaiden.

Viimeisin vierailu katkaisi kamelin selän; kun hetken aikaa arvoimme juomien kanssa ja tilasimme lopulta osan juomista vähän myöhemmin kuin muun tilauksen, tarjoilija kivahti ynseästi ja moitti meitä asiasta! Kiva fiilis latistui kummasti. Vaikka ruoka onkin ihan ok, ei tökerön kohtelun vuoksi enää tee mieli palata Villettaan. Sääli, sillä paikka oli ennen yksi perheemme suosikkipaikoista Töölössä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.11.2019 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Heti sisään astuessa tuli tunne, että olisi ollut parempi olla astumatta ovesta sisään. Palvelu oli töykeää ja tilaustani kritisoitiin, koska sen valmistaminen kuulemma vie kauan aikaa. Kyseessä oli pasta.
Koko ravintolassa oloni ajan sain tasaisin väliajoin kuulla kritiikkiä ja tuhahtelua valitsemastani annoksestani. Ehkä silloin olisi parempi ettei sitä löytyisi menusta.
Ruoka itsessään oli aika vaatimatonta laadultaan, hinta tosin oli matalahko. Vielä ovesta lähtiessäni sain kuulla viimeiset piikittelyt ruokavalinnastani.
Eipä tarvi enää Villettassa vierailla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 10.09.2019
Arvosana: 0

Ensinnäkin, se ikkunapöytä vasemmalla ovesta sisään tullessa ei sovellu kuudelle. Olimme hyvin tietoisia siitä että aikaa ruokailla oli kaksi tuntia, se mainittiin jo varausta tehdessä, siitä huolimatta asiasta piti muistuttaa kaksi kertaa.
Palvelu on ennen ollut mutkatonta ja mukavan 'ronskia', mutta nyt vanhemmalla 'herrasmiehellä' oli hyvin arrogantti tyyli. Tuli sellainen tunne ettemme olleet tervetulleita.

Kukin meistä tilasi pizzan ja oluen. Oman pizzani (Contadina) italialainen makkara oli kuin mautonta siskonmakkaraa pieninä palleroina. Muidenkaan pizzat eivät keränneet hurraa-huutoja, hinta-laatu ei kohdannut.
Laskua ei saanut jaettua omille kuiteilleen, kristillinen tasajako sentään onnistui.

Skarppausta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.01.2019
Arvosana: 1

Äyriäispasta oli syömäkelvotonta, scampit niin kuivia ja sitkeitä ettei niitä voinut syödä ja myös pasta oli yhtä mössöä, joten palautin annokseni lähes koskemattomana. Kukaan ei ollut kiinnostunut siitä, miksi ruoka ei maistunut. Henkilökuntä kaiken aikaa käyttäytyi kuin olisimme vain tiellä, joten en halunnut ottaa asiaa siellä puheeksi, koska pelkäsin uutta mielipahaa.
En suosittele tätä ravintolaa enkä enää ikinä mene sinne

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.12.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä meno. Bruschettat alkuun ja sitten mikä tahansa pizza. Toimii! Muista pöytävaraus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.10.2016
Arvosana: 0

Mahtava lohipizza, hauska henkilökunta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 10.10.2016
Arvosana: 0

Ravintolassa on lämminhenkinen ja rento tunnelma. Risotto oli maukasta ja sopivan pehmeää. Positiivisena yllätyksenä olivat sienikastikkeen reilun kokoiset sienipalat. Ravintolan puheliaat työntekijät höpöttivät italiaksi kovaan ääneen töittensä ohessa, joka loi mukavan autenttisen fiiliksen ravintolaan. Palvelu oli asiallista, ystävällistä ja annokset reilun kokoisia. Täältä ei tarvinnut lähteä nälkäisenä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 13.07.2016
Arvosana: 0

Paikka oli aivan töynnä mutta onneksi meillä oli pöytävaraus.
Omistaja tuntui töykeältä mutta taisi johtua kiireestä.
Ei palvelualttiutta vaan sisään,ruoka eteen ja maksun kautta ulos meininki.
Silti suosittelen koska pizza oli erinomainen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.12.2015
Arvosana: 0

Annosten taso hyvin vaihteleva. Toinen pasta oli al dente ja herkullinen. Toinen mauton, eikä sisältänyt esim. Valkoviinikastiketta vaan tomaattikastiketta, joka ei sopinut annokseen äyriäisten kanssa.
Viinilasit ois hyvä uusia.
Olen kauan sitten viimeksi käynyt, jolloin kaikki oli hyvää. Vähän jäi mieleen vaikuttaakohan kieli ja pärstäkerroin annoksiin vai onko nykyään vain pizzapaikka. Harmi juttu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Ruusulankatu 8, 00260 Helsinki - Reitti
(09) 498 960
http://www.villetta.fi/fi/index.php?section=3

Vaihtoehtoisia ravintoloita