Robben

26 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (25)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Sunkosi

Ravintola oli käydessä täysin tyhjä, mikä herätti alkuun epäilyksiä paikan laadusta. Epäilyksiä ei hälventänyt se, että mukaan tilaamani ruoka valmistui n. viidessä minuutissa - epäilyttävän nopea suoritus.

Kotiin saavuttuani totesin jo tandoori-kanan ulkonäöstä ja tuoksusta, että kovin pieleen ei kokki ole annosta voinut valmistaa, ja näin myös oli. Sunkosi menikin tämän yhden kokemuksen perusteella heittämällä Helsingin nepalilaisten ravintoloiden top 5:een. Masala-kastike oli erittäin maukas, ja pyytämäni lisätulisuus oli otettu riittävässä määrin huomioon, vaikka chili-ruuvia olisi vieläkin ollut varaa puristaa tiukemmalle. Tuoretta inkivääriä oli myös leikattu mukaan juuri sopivasti, niin että se toi todella mukavan lisäaromin muutamiin herkullisiin haarukallisiin. Broileri taas oli mehukasta ja tandoori-uunin täydellisesti kypsyttämää.

Käyn täällä varmasti uudestaan ja suosittelen lämpimästi muillekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.10.2021
Arvosana: 0

Ravintola: Ristorante Pizzeria Villetta italialaista/pizza

En osaa ottaa asiakaspalveluun kantaa, mutta tilaamani pizzat ovat muutaman kokemuksen perusteella olleet todella hyviä. Pohjassa on erinomainen sitko, ja täytteet hyvälaatuisia. Ilman muuta tilaisin viikonloppupizzani täältä joka kerta, jos asuisin lähempänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.10.2021
Arvosana: 0

Ravintola: Nepali Chulo Nepalilainen ravintola

Ilmeisesti omistajien vaihtuminen on saanut Nepali Chulon parantamaan juoksuaan. Nykyisin täältä saa parin kokemuksen perusteella ihan maukasta ja genrenmukaista ruokaa, ja ainakin mukaan otettuna annoskoko on todella suuri. Ei vieläkään ihan pärjää stadin kärkinepalilaisille, mutta nyt voi sentään hyvillä mielin kantaa silloin tällöin rahaa naapurin yrittäjälle, kun nepskumahaa kurnii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 20.12.2020
Arvosana: 0

Ravintola: Siilinpesä ravintola/pub

Kävin kymmenisen vuotta sitten säännöllisesti syömässä Siilinpesässä varsin mainion perjantai-pizzan. Nyt, pitkän tauon jälkeen, tuli testattua paikan pizzat uudestaan, ja voi mikä pettymys! Ihan ihmetyttää, miten lätty ei maistu miltään, vaikka näyttää ihan hyvältä. Onko sitten niinkin yksinkertaisesta asiasta kiinni kuin tomaattikastike, en tiedä. Mutta minun pizzatilaukseni ottaa jatkossa vastaan jokin muu ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.03.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Siilinpesä ravintola/pub

Kävin kymmenisen vuotta sitten säännöllisesti syömässä Siilinpesässä varsin mainion perjantai-pizzan. Nyt, pitkän tauon jälkeen, tuli testattua paikan pizzat uudestaan, ja voi mikä pettymys! Ihan ihmetyttää, miten lätty ei maistu miltään, vaikka näyttää ihan hyvältä. Onko sitten niinkin yksinkertaisesta asiasta kiinni kuin tomaattikastike, en tiedä. Mutta minun pizzatilaukseni ottaa jatkossa vastaan jokin muu ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.03.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Nepali Chulo Nepalilainen ravintola

Päätin antaa Nepali Chulolle uuden mahdollisuuden yli vuoden tauon jälkeen. Mitään parannusta ruoan laatuun ei ole tullut, vaan tarjolla on samaa tympeän valmisruokamaista makumaailmaa kuin ravintolan avauduttuakin. Toisin kuin suurimmassa osassa muita nepalilaisia ravintoloita, noutoruoasta ei myöskään saa alennusta. Lopputulos: ylihintaista ja mautonta ruokaa, jota ystävällinen palvelu ja viihtyisä miljöö eivät pelasta. En mene kolmatta kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 13.01.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Farang modernia aasialaista

Parasta aasialaista ruokaa, mitä olen Suomessa syönyt, vieläpä kohtuullisen suurella erolla seuraavaksi parhaaseen. Maistelumenun annokset olivat toinen toistaan herkullisempia, ja omaksi suosikiksi nousi hieman yllättäenkin rapeaksi paistettu "Crispy Pork". Vain tofu/kasvisannos "Morning Glory" aiheutti pienen pettymyksen - sen olisi voinut jopa jättää menusta pois tai korvata jollain pienellä seafood-annoksella. Ruokaa nimittäin kannettiin pöytään alun pienten suupalojen jälkeen enemmän kuin tarpeeksi.

Palvelu oli kautta linjan huomaavaista, ripeää ja ystävällistä. Ainoan miinuksen annan hälyisestä tilasta, joka ravintolan täytyttyä häiritsi keskustelua jonkin verran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 69€ Lisätty: 22.08.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Nepali Chulo Nepalilainen ravintola

Krunikan ensimmäinen nepalilainen ravintola avasi ovensa kuukausi sitten, ja pienellä viipeellä pääsin vihdoin tutustumaan paikkaan. Sisustuksensa puolesta Nepali Chulo jatkaa kaikista Suomen muista nepalilaisista ravintoloista tutulla linjalla, ja kovin on myös ruokalista tutun oloinen. Kun vielä sama "Tunnelmia Himalajalta" -kasetti soi non-stoppina kaiuttimissa kuin muissakin nepskuissa, ei arvioitavaksi jää kuin se, erottuuko ruoka edukseen verrokkiryhmästä vai ei. Palveluhan nepalilaisissa on pääsääntöisesti erittäin kohteliasta, niin täälläkin.

Yhden käyntikerran perusteella on valitettavasti todettava, että kanta-asiakasta minusta tuskin tulee. Kana-annos oli erittäin suuri, ja itse kana mukavasti kypsennetty, mutta masala-kastike maistui lähinnä purkkikaman ja lihaliemen vahinkolapselta. Tuskin soosi oikeasti tuli purkista, mutta ilmeisesti tuoreista aineksista ja mausteista säästeltiin sen verran, että kovin maistui teolliselta.

Toivon paikallisille yrittäjille aina menestystä, niin nytkin. Tason on kuitenkin noustava reilusti, jos mielii kilpailla Helsingin kärkinepalilaisten kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.12.2017
Arvosana: 1

Ravintola: Wanda´s Kitchen & Lounge a la carte, lounas, bruns

Erinomaista, hyvin valmistettua ja maustettua ruokaa. Erityisesti nieriärisotto sai kehuja, mutta pippuripihvi oli myös onnistunut suoritus, vaikkakin pihvin kypsyys oli mennyt pikkaisen yli.

Ravintolassa oli melko paljon asiakkaita tiistai-iltana, ja välillä tuntui siltä, että yksi lisätarjoilija olisi ollut tarpeen. Tästäkin huolimatta emme joutuneet odottamaan palvelua mitenkään kohtuuttomasti.

Tänne tullaan varmasti uudemmankin kerran, ja väittäisin, että ainakaan Myyrmäessä ei vastaavan tasoista ruokaa ole tarjolla. Erikseen voisi mainita vielä ravintolan kohtuullisen hintatason, joka Helsingin hintoihin tottuneelle oli miellyttävä yllätys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.03.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Kolme Kruunua 50-luvun suomalaista

Varsin klassisia ja tasokkaita ruokia tyylikkäässä ympäristössä. Ravintolan FB-sivujen mukaan ruokalista on pysynyt käytännössä samana jo vuodesta 2012, kenties pidempäänkin. Hinnat ovat sen sijaan nousseet viiden vuoden aikana ainakin pihvien osalta n. 50%, ja täytyy sanoa, että 32 euron pihvi ei enää ole hinta-laatu-suhteeltaan oivallinen. Mutta hyvää ruokaa täältä saa, mistä on osoituksena myös se, että ravintola on usein lähes täynnä, kun siellä asioi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.03.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit