Robben

23 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (22)

Ravintola: Siilinpesä ravintola/pub

Kävin kymmenisen vuotta sitten säännöllisesti syömässä Siilinpesässä varsin mainion perjantai-pizzan. Nyt, pitkän tauon jälkeen, tuli testattua paikan pizzat uudestaan, ja voi mikä pettymys! Ihan ihmetyttää, miten lätty ei maistu miltään, vaikka näyttää ihan hyvältä. Onko sitten niinkin yksinkertaisesta asiasta kiinni kuin tomaattikastike, en tiedä. Mutta minun pizzatilaukseni ottaa jatkossa vastaan jokin muu ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.03.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Siilinpesä ravintola/pub

Kävin kymmenisen vuotta sitten säännöllisesti syömässä Siilinpesässä varsin mainion perjantai-pizzan. Nyt, pitkän tauon jälkeen, tuli testattua paikan pizzat uudestaan, ja voi mikä pettymys! Ihan ihmetyttää, miten lätty ei maistu miltään, vaikka näyttää ihan hyvältä. Onko sitten niinkin yksinkertaisesta asiasta kiinni kuin tomaattikastike, en tiedä. Mutta minun pizzatilaukseni ottaa jatkossa vastaan jokin muu ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.03.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Nepali Chulo Nepalilainen ravintola

Päätin antaa Nepali Chulolle uuden mahdollisuuden yli vuoden tauon jälkeen. Mitään parannusta ruoan laatuun ei ole tullut, vaan tarjolla on samaa tympeän valmisruokamaista makumaailmaa kuin ravintolan avauduttuakin. Toisin kuin suurimmassa osassa muita nepalilaisia ravintoloita, noutoruoasta ei myöskään saa alennusta. Lopputulos: ylihintaista ja mautonta ruokaa, jota ystävällinen palvelu ja viihtyisä miljöö eivät pelasta. En mene kolmatta kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 13.01.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Farang modernia aasialaista

Parasta aasialaista ruokaa, mitä olen Suomessa syönyt, vieläpä kohtuullisen suurella erolla seuraavaksi parhaaseen. Maistelumenun annokset olivat toinen toistaan herkullisempia, ja omaksi suosikiksi nousi hieman yllättäenkin rapeaksi paistettu "Crispy Pork". Vain tofu/kasvisannos "Morning Glory" aiheutti pienen pettymyksen - sen olisi voinut jopa jättää menusta pois tai korvata jollain pienellä seafood-annoksella. Ruokaa nimittäin kannettiin pöytään alun pienten suupalojen jälkeen enemmän kuin tarpeeksi.

Palvelu oli kautta linjan huomaavaista, ripeää ja ystävällistä. Ainoan miinuksen annan hälyisestä tilasta, joka ravintolan täytyttyä häiritsi keskustelua jonkin verran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 69€ Lisätty: 22.08.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Nepali Chulo Nepalilainen ravintola

Krunikan ensimmäinen nepalilainen ravintola avasi ovensa kuukausi sitten, ja pienellä viipeellä pääsin vihdoin tutustumaan paikkaan. Sisustuksensa puolesta Nepali Chulo jatkaa kaikista Suomen muista nepalilaisista ravintoloista tutulla linjalla, ja kovin on myös ruokalista tutun oloinen. Kun vielä sama "Tunnelmia Himalajalta" -kasetti soi non-stoppina kaiuttimissa kuin muissakin nepskuissa, ei arvioitavaksi jää kuin se, erottuuko ruoka edukseen verrokkiryhmästä vai ei. Palveluhan nepalilaisissa on pääsääntöisesti erittäin kohteliasta, niin täälläkin.

Yhden käyntikerran perusteella on valitettavasti todettava, että kanta-asiakasta minusta tuskin tulee. Kana-annos oli erittäin suuri, ja itse kana mukavasti kypsennetty, mutta masala-kastike maistui lähinnä purkkikaman ja lihaliemen vahinkolapselta. Tuskin soosi oikeasti tuli purkista, mutta ilmeisesti tuoreista aineksista ja mausteista säästeltiin sen verran, että kovin maistui teolliselta.

Toivon paikallisille yrittäjille aina menestystä, niin nytkin. Tason on kuitenkin noustava reilusti, jos mielii kilpailla Helsingin kärkinepalilaisten kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.12.2017
Arvosana: 1

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Wanda´s Kitchen & Lounge a la carte, lounas, bruns

Erinomaista, hyvin valmistettua ja maustettua ruokaa. Erityisesti nieriärisotto sai kehuja, mutta pippuripihvi oli myös onnistunut suoritus, vaikkakin pihvin kypsyys oli mennyt pikkaisen yli.

Ravintolassa oli melko paljon asiakkaita tiistai-iltana, ja välillä tuntui siltä, että yksi lisätarjoilija olisi ollut tarpeen. Tästäkin huolimatta emme joutuneet odottamaan palvelua mitenkään kohtuuttomasti.

Tänne tullaan varmasti uudemmankin kerran, ja väittäisin, että ainakaan Myyrmäessä ei vastaavan tasoista ruokaa ole tarjolla. Erikseen voisi mainita vielä ravintolan kohtuullisen hintatason, joka Helsingin hintoihin tottuneelle oli miellyttävä yllätys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.03.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Kolme Kruunua 50-luvun suomalaista

Varsin klassisia ja tasokkaita ruokia tyylikkäässä ympäristössä. Ravintolan FB-sivujen mukaan ruokalista on pysynyt käytännössä samana jo vuodesta 2012, kenties pidempäänkin. Hinnat ovat sen sijaan nousseet viiden vuoden aikana ainakin pihvien osalta n. 50%, ja täytyy sanoa, että 32 euron pihvi ei enää ole hinta-laatu-suhteeltaan oivallinen. Mutta hyvää ruokaa täältä saa, mistä on osoituksena myös se, että ravintola on usein lähes täynnä, kun siellä asioi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Cheng Long kiinalaista

Ehkäpä annosten tasossa on vaihtelua, sillä oma kokemukseni Kung Po -kanasta oli hyvin erilainen kuin edellisellä arvostelijalla. Aivan erinomainen suoritus! Sopiva tulisuus, tarpeeksi rapeita vihanneksia ja ylipäätään erittäin tasapainoinen kokonaisuus (oli minunkin annoksessani yksi parsakaalin lohko, mutta en ymmärrä, millä tavoin sen pitäisi kieliä heikosta tasosta). Hintaa annokselle taisi tulla mukaan noudettuna 9 euroa, joten kalliiksi ei voi todellakaan moittia, olkoonkin että eat.fi:n hinnasto lupaa saman annoksen mukaan seitsemällä eurolla.

On ehkä hyvä mainita, että ravintolassa on istumapaikkoja hyvin vähän. Tietämättä sen enempää ravintolan suosiosta, voi ruoan noutaminen olla ainakin lounasaikaan varteenotettava vaihtoehto. Myös nettisivut voisivat olla ravintolalta sopiva panostus näin ATK-ajan kunniaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 26.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Grill It! pihviä

Arvosteluista päätellen ravintola on tarjonnut vaihtelevia kokemuksia - omani oli erinomainen. Alkuruoaksi valitsin Caesar-salaatin ja pääruokaksi metsästäjänleivän. Caesar oli tyylipuhdas suoritus, mutta illan tähti oli kuitenkin metsästäjänleipään täydellisesti valmistettu flank steak. Palvelu oli ystävällistä ja huomioivaa (käyty 10.12.).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 23.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Himalaya nepalilaista

Himalaya sijoittuu mielestäni Helsingin nepalilaisten ravintoloiden parempaan puoliskoon. Palvelu on aina ripeää ja ystävällistä, ja ruoka sopivan mausteista ja maukasta. Mitään yllätyksiä ei kaupungin Nepal-blokin läpikäyneelle ole kuitenkaan luvassa.

Osittain ravintolan hyvästä tasosta johtuen ihmetyttää nämä joko ravintolan itsensä tai ravintoloitsijoiden tuttavien "parasta Helsingissä" -kommentit. Paikka on oikeasti hyvä, joten eikö voisi antaa rehellisten palautteiden puhua puolestaan?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.08.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit