Küche geöffnet

Kolme Kruunua

Note 3.7 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (91)

Ihanan vanhanaikainen mutta samalla tyylikäs ravintola. Ruoka-annokset ovat todella isoja joten hinta-laatusuhde on erittäin hyvä! Maultaan ruoka oli hyvää, mutta ei aiheuttanut mitään suuria sydämen tykytyksiä. Mutta jos haluat perinteistä suomalaista ruokaa kivassa ympäristössä, tämä on sinun paikkasi.
Ainoa miinus tunnelmaan tulee siitä, että ravintolassa oli todella kuuma!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 19.05.2017
Note 0

Varsin klassisia ja tasokkaita ruokia tyylikkäässä ympäristössä. Ravintolan FB-sivujen mukaan ruokalista on pysynyt käytännössä samana jo vuodesta 2012, kenties pidempäänkin. Hinnat ovat sen sijaan nousseet viiden vuoden aikana ainakin pihvien osalta n. 50%, ja täytyy sanoa, että 32 euron pihvi ei enää ole hinta-laatu-suhteeltaan oivallinen. Mutta hyvää ruokaa täältä saa, mistä on osoituksena myös se, että ravintola on usein lähes täynnä, kun siellä asioi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.03.2016
Note 0

Hyviä suomalaisia ruokia. Tänne on hyvä viedä ulkomaisia kavereita maistelemaan suomalaisia makuja. Viihtyisä sisustus ja rauhallinen miljöö.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 27.02.2016
Note 0

Kolmessa kruunussa yhdistyy arvokkuus ja leppoisa tunnelma menneiltä vuosikymmeniltä.

Ruuat ovat kalliihkoja mutta toisaalta tasokkaita. Kasvisruokia voisi olla enemmän kuin kaksi. Nyt olevista vaihtoehdoista kasviskääryleet ovat kyllä todella hyvät, ja ne onkin tullut syötyä toistakymmentä kertaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 25.02.2016
Note 0

Hieno tunnelma ja todella hyvää ruokaa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 20.01.2016
Note 0

Tunnelma on aivan kohdallaan ja palvelu ystävällistä. Kasvissyöjän kiusaksi tomaattibasilikakeitto osoittautuin ylipippuriseksi. Kasviskääryleannoksen kääryleet olivat sitä astoin täysin mauttomia, sisällä on tunnistamattomaksi silputtua kasvista ja ylikypsää puuroriisiä. Toinen kääryleistä on savoijinkaalia jonka kypsyysaste muistutti märkää paperia. Kokoon keitetty kerma kastikkeena ja voisilmä muusissa - siinä kaikki. Surullinen annos.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.10.2015
Note 0

Todella tympeää palvelua saimme tummatukkaiselta tytöltä. Ei tervehdystä ei katsekontaktia, viitottiin istumaan. Ruoka keskinkertaista, aika mautonta. Lihapullat kivikovia, spydäri pussista. Kokit kulkee salissa likaisissa t-paidoissa ja verkkareissa: melko erikoista "tämäntasoisessa" paikassa missä ovessa lukee ensimmäisen luokan ravintola.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 08.10.2015
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Luulin juottolaksi, osoittautui klassikoksi. Aika pysähtyy, ruoka ja juoma maistuu. Tänne uudestaan. Tunnelma pitäisi naulata suojelukohteeksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.07.2015
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 12.05.2015
Note 0

Kaupungin herkullisin Wieninleike löytyy yllättäen täältä eikä viereisestä Zinnkelleristä! Juomasuosituksena Uuniomena. Erikoinen kombinaatio teki vaikutuksen ja tunsin löytäneeni täysin uuden puolen vanhasta ystävästä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.03.2015
Note 0


Standort

Liisankatu 5, 00170 Helsinki - Route
(09) 135 4172
http://www.kolmekruunua.fi