Välispiikki

88 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (79)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Koskenranta skandinaavista, tilaus

Viime kesän kynnyksellä vietimme Koskenrannassa ystäväni syntymäpäiviä. Pikkunapot olivat hyviä ja miljöö mukava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.12.2008
Arvosana: 0

Ravintola: Fez Marokkolainen ravintola

Fez Couscous oli kerrassan herkullista, tfaya-maustesoossi ylihyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 11.12.2008
Arvosana: 2

Ravintola: Shanghai Kitchen

Kerrankin suuhun sopivia makeja! Hinta-laatusuhde on tosiaankin kohdallaan. Take away-annoksen soija on söpössä kalan muotoisessa muoviputelissa :-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 15.04.2009
Arvosana: 4

Ravintola: Havanna kuubalaista

Alkupalamaniokit ja kuubalaiset kroketit olivat mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia. Oma pääruokani oli perushyvää paahdettua possua, seuralaisen naudanlihasuikaleet superhyvää "kuubalaista kotiruokaa". Täällä osataan myös mojitot!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 15.04.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Pelmenit ukrainalainen

Aivan loistavat pelmenit. Niitä kannattaa asettua syömään sellaiseen paikkaan, josta näkee mitä keittiössä puuhaillaan. Siellä ei smetanaa säästellä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 15.04.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Raku Ya japanilaista

Hinnassa mukana myös juomat, koska söimme shampanjamenun. Shampanjat sinänsä olivat mielenkiintoisia, mutta eivät oikein soveltuneet menun (sinänsä maukkaiden) ruokien kanssa. Ainoa toimiva kombinaatio oli nigirien ja makien kanssa tarjoiltu rutikuiva ja hapokas shamppis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 79€ Lisätty: 15.04.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Tokyo55 japanilaista, sushia

Alkuun ottamani lohi-, munakas- ja mätinigirit olivat keskivertokamaa, seuralaisen liekitetyt nigirit lähinnä erikoisuudentavoittelua. Oma pääruokani scampitempura oli kepeänrapeaa ja todella herkullista, seuralaisen tonnikala seesamikastikkeessa puolestaan ehti jäähtyä matkalla keittiöstä pöytäämme. Katsekontaktin saaminen henkilökuntaan kesti reilun tovin, joten tunnelma oli kaikkea muuta kuin katossa, kun tarjoilija viimein saapui luoksemme. Tapahtunutta pahoiteltiin vilpittömästi ja kylmästä tonnikalasta ei tarvinnut maksaa. Tempuran vuoksi Tokyo55:lle voisi antaa vielä toisen mahdollisuuden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 15.04.2009
Arvosana: 1

Täältä saa Super Jam-hilloja! Hillohankintareissulla natusteltu tandoorikanaleipä oli perushyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.04.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Savu tervasaari

Fondueviikkojen aikana nautittu mereneläväfondue oli ihan jees ja itävaltalainen valkoviini oikein maukasta. Myös jälkkäriksi syömämme suklaafondue oli nannaa, lukuunottamatta mauttomia dippimansikoita ja mielikuvituksettomia vohveleita. Ketjun ravintoloissa ruokapuoli on yleisesti ottaen OK, mutta henkilökunta tuppaa olemaan teennäisen tekopirteää. Me no like.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 15.04.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Carelia brasserie, ruokaravintola

Shampanjamenun alkupala-kampasimpukat olivat herkullisia, myös pääruoka (prässättyä naudan rintaa ja kateenkorvaa) oli OK. Jälkkäri olikin sitten pienoinen pettymys. Ruokajuomina tarjoillut shampanjat toimivat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.04.2009
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat