Öffnet um 15:00

Bar Teos

Note 1.8 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (109)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ravintola on viihtyistä ja Boheemi, ei turhan siisti tai hienosteleva ja tämä olisi oikeutettua mikäli ruoka olisi rehellistesti itse tehtyä ja hyvää. Sen sijaan sapuska on todennäköisesti koostettu Lidlistä saatavilla olevista valmisruoista, leikkeleistä ja salaateista. Erikoisuutena salaatin päälle oli leikelty HK:n sinisen kaltaista makkaraa. Osa lämmitetyistä ruoista oli vielä kylmiä sisältä. Se mitä oli itse todennäköisesti tehty oli epäonnistuneen vetistä ja mautonta.

Annokset olivat onnettoman kokoisia. Esimerkiksi yrttileipä (1,95€) on tosiaan yksi pieni siivu kovaa ja rouskuvaa leipää. Ja Carpaccio parmesanijuustolla yksi siivu carpacciota juustoraasteella (3,95€). Olen syönyt elämässäni useammankin annoksen Tapasta ja tätä en siksi voi kutsua. Pysyttele kaukana!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 15.02.2018
Note 0

Ei ollut kiva kokemus. Olimme isolla porukalla pikkujoulua viettämässä. Palvelu toooodella hidasta: meni iäisyys, että tilauksiamme tultiin ottamaan. Erikseen piti pyytää, että saisimme tilata juomia. Tarjoilijat sekoilivat juomatilausten kanssa (=väärät juomat) ja osalle ei tuotu lainkaan juomia.
Odotimme puolitoista tuntia ruokia. Ruuat olivat eineksiä: mm. "maalaismakkara-tapas" oli (Lidlin?) bratwurstia jne. Taisivat muutenkin tapakset olla niitä Lidlin tuotteita, jotka oli vain aseteltu nätisti lautasille, maku oli pettymys.
Jälkiruokien kanssa myös oli hämminkiä: menussa oleva mantelikakku oli loppu, joten se oli korvattu kysymättä juustosiivulla! Erikoinen kombinaatio.
Yksi seurueestamme ei saanut jälkiruokaa, vaikka oli tilannut kokonaisen menun.
Tarjoilijat toivat laskut pyytämättä pöytään ja tunnelma oli sellainen, että meitä hätisteltiin pois. Tässä vaiheessa sitten valitimme, että yksi ei saanut jälkiruokia. Jälkkäri tuli pöytään, mutta laskuttaminen jatkui kovalla vauhdilla.
Kuittia en saanut, vaikka pyysin. Pisteenä i:n päälle tarjoilija kiroili äänekkäästi espanjaksi, kun pöydästämme putosi lasi lattialle.
Selvästi ei ollut varauduttu illan ja joulunalusajan ruuhkaan, tarjoilijoita oli vain kaksi eivätkä he olleet muutenkaan tehtäviensä tasalla ja sekoilivat palvelussa oikein urakalla. Ja se ruoka oli pettymys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 17.12.2016
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 20.09.2016
Note 0

Juuri tälläisiä paikkoja toivoisin Suomessa olevan enemmän, eli että sopivalla budjetilla saa viiniä (Helsingin halvin? ) ja pikkupurtavaa, jolloin iltaa voi istua herkkumerkeissä pidempäänkin. Luonnollisesti halpa hinta tarkoittaa, että monessa kohtaa on säästetty, mutta ruoka on ihan ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 28.08.2016
Note 0

Ei näillä eväillä enempää pisteitä voi odottaa. Liikaa lämmitettyjä eineksiä isossa tapas menyssä. Talossa oli tehty varmuudella vain couscous, mozzarellan kanssa kuumennettu tomaatti ja talon salaatti, joka sekin rakentui keittokinkulle tai kalkkunaleikkeelle. Ei huonon makuista, vaikka varsin suolaista osittain, mutta ruoka oli korkeintaan hintansa arvoista eli edullista. Makkarat, viininlehtikääryleet, sienet ja patee ja terriini olivat ilmeisesti ihan vaan kaupan hyllyltä hankittuja (jos olivatkin talossa tehtyjä niin on niissä sitten paljon parantamista). Jälkiruoka-trio oli parasta, vaikkakin taas ilmeisesti kaupan hyllyltä peräisin. Halpa hinta plussaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 11.11.2015
Note 0

Kesän viimeisimpiä lämpöisiä päiviä, tapaksia ja sangriaa. Listalta löytyi mukavasti erilaisia tapaksia, mutta päädyimme silti ensimmäiseen tapasmenuun (kuva). Kylkeen sangrialasit ja pullo talon viiniä. Tapakset olivat mainioita ja kylmä sangria teki gutaa. Viinipullo ei luonnollisesti ollut parhaimmasta päästä, mutta toisaalta 14 euron hinta on varmastikin yksi kaupungin edullisimpia. Miljöö on periaatteessa ihan kiva, mutta kuitenkin vähän kallellaan kutikutoisen nuhjuiseen. Palvelu on hymytöntä ja töksäyttelevää. Ehkä vähän ylimielistäkin. Varauspuheluihin ei vastata.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 29.08.2015
Note 0

Bar Teos oli jälleen yhtä hyvä kuin ennenkin! Jos käyn Helsingissä, tämä ravintola on To do -listani kärjessä! Otimme yhteensä 10 tapasta sekä kummallekin 2 lasia viiniä ja laskun loppusumma oli 40€ eli loistava hinta-laatusuhde.. Suosittelen listalta: yrttiperunaa ja alioli, mozzarella-tomaatti, mozzarella-serrano crostiini, carpaccio & parmesania sekä vuohenjuustolla gratinoituja vihanneksia. Go there and enjoy!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 05.08.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 1

Suosikkini! Täällä tulee käytyä usein, sillä käynti Teoksessa on kuin pieni ulkomaanmatka. Ruoka on hyvää ja paikka on tunnelmallinen. Palvelun taso vaihtelee, välillä todella nopeaa ja välillä hidasta, mutta se on osa konstailematonta kokonaisuutta. Loistava paikka ex tempore istuskeluun edullisen hintatason vuoksi. Fiinimmät illalliset kannattaa ehkä syödä muualla, tämä on rento paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 23.07.2015
Note 0

Purkkiruokaa ja huonoa palvelua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 10.07.2015
Note -1

Ruokaa joutuu odottamaan todella kauan sekä henkilökunta on ammattitaidottomia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 06.06.2015
Note 0


Standort

Runeberginkatu 61, 00260 Helsinki - Route
(09) 454 3591
http://www.barteos.fi

Options