Juhani

116 Bewertungen

Uusi seikkailu, uudet maut

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)
Qualitäts-Kritiker: Die meisten + Kennzeichnungen erhalten

Bewertungen (110)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Haikaranpesä

Muistan aina, että nimi olisi Harakanpesä. Anyways, tänne on pitänyt monta kertaa tulla, valitettavasti osui suhmurainen päivä, eikä maisemista oikein päässyt nauttimaan.

Alkupaloina monipuolinen suomalainen kattaus, erinomainen valikoima ja maistuvaa ruokaa! Pääruokaan emme koskeneet, koska näytti essonbaari osastolta. Jälkiruoka ihan jees.

Emme kysyneet aluksi hintaa, eikä tympeä tarjoilija oikein edes kertonut miten homma toimii. Laskuntilausvaiheessa henkilökunta oli jo itse siirtynyt ruokapöydän ääreen, ja paikka tuntui sulkeutuvan jo ennen ilmoitettua aikaa (klo 17 ei enää sisään, mutta tyhjeni jo neljän jälkeen). Hinnassa oli mielestäni ainakin kymppi liikaa.

Nykymallilla en näe tälle tulevaisuutta, mutta silti tekee mieli tulla toiseen kertaan kirkkaalla säällä. Ja edelleen, se alkupalapöytä oli erinomaisen hyvä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 38€ Hinzugefügt: 28.02.2010
Note 2

Restaurant: Ravintola Kolo

Ei papukaijamerkkiä. Lohi oli pettymys, pinnalta kuivaa ja omaan makuuni jätetty sisältä turhan raa'aksi. "Uudet perunat" olikin vain 1,5 paistettua perunaa - annos oli kokonaisuutena turhan pieni, eikä uuden perunan mausta ollut tietoakaan. Seuralaiseni sai aluksi väärän aterian, eikä aikupalasta kerrottu mitä se oli (parsakeittoa, joka oli hyvää).

Emme saaneet myöskään ruokailuvälineitä vasta kuin pyytämällä, vaikka ruoka oli jo pöydässä. Alkupalakuppeja ei viety pöydästä pääruuan tullessa. Laskusta puuttuivat viinit. Ainoa hyvä palvelukokemus oli viinin maistattaminen ja esittely, siitä pisteet - lounasviini maksoi lisäksi vain 5 euroa.

Paikka on saanut muilta huippuarvosteluja ja se oli yhden jälkeen iltapäivällä täynnä, joten suositulta vaikuttaa - täytynee antaa toinen mahdollisuus ja toivottavasti tästä palautteesta on apua.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.06.2012
Note 0

Restaurant: Navy Jerry's

Miten voi yksi parhaista baareista olla myös erittäin hyvä ruokaravintola? Vahva suositus erityisesti hampurilaiselle, ribsit myös maistuivat. Illalla aukiolevassa sisäänkäynnin viereisessä baarissa taiotaan uskomattomia tikotiko-drinksujä :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 29.06.2012
Note 0

Askeettinen lounasravintola. Hyvä valikoima perisuomalaista kastikkeessa uivaa ruokaa, mukava salaattipöytä ja tilaa löytyi ainakin tänään hyvin eikä tarvinnut jonottaa. Hinta/laatusuhde kohdillaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.08.2012
Note 0

Restaurant: Coma

Nyt myös lounasta. Kotikeittiön tunnelmaa ja lämmintä palvelua, sekä erinomaista ruokaa. Täytyy tulla uudestaan paremmalla ajalla!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 09.03.2012
Note 1

Restaurant: Miyako
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 32€ Hinzugefügt: 23.01.2012
Note 0

Restaurant: Oliva Verde

Voi miten kauas voikaan päästä picniceistä. Remontista huolimatta paikan sielu oli aistittavissa. Pientä take-away salaattia sai odotella, mutta vasta maistaessa ymmärsi miksi..

Annoskoossa oli kuitenkin toivomisen varaa. Ehkä suurempi koko sopisi peruslounashinnan rinnalle?

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 31.05.2012
Note 2

Restaurant: Ravintola Koskenranta

Upealla paikalla olevalta suurelta kaljaterassilta saa ruokaakin.

Brunssia en ole nähnyt, iltapäivällä oli tarjolla suppea muutaman annoksen menu, josta valitsin grillilautasen. Ruoka näytti ja maistui kuin itse grillattu, ei valittamista. Sanoisin jopa, että lihat olivat hyvälaatuisia ja hyvin tehty, yhtään sitkeää palaa ei osunut lautaselle.

Ruokaa joutui odottelemaan yli puoli tuntia, mutta tästä varoitettiin asianmukaisesti. Paikka näytti sisältäkin viihtyisältä esim. suuria juhlia varten.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 27.05.2012
Note 0

Restaurant: Café de Nopal

Tätä on odotettu - aitoa meksikolaista vihdoin Suomessakin. Palveluprosessissa on vielä hiottavaa - lounas alkoi tänään tunnin myöhässä ja palvelu toimi melko hitaasti, mutta oli erittäin ystävällistä ja henkilökohtaista. Sisustukseltaan paikka on kiva, tosin saisi olla vähän rähjäisempi ja kirkkaita värejäkin on käytetty säästeliäästi.

Pöytävarauksissa on tällä hetkellä pitkä jono.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 04.03.2011
Note 6

Restaurant: Trattoria Rivoletto
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 15.03.2012
Note 0


Bilder


Followers