Öffnet um 08:00

Kipsari

Note 4.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (28)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Vaikka kasvissyöjä ja opiskelija olenkin, en varsinaisesti rakasta Kipsaria. Käyn toki aina seudulla liikkuessani, mutta ei ruoka nyt mitään "ravintolaruokaa" usein ole. Hinta-laatu suhde opiskelijalle toki erinomainen ja kiva käydä ravintolassa jossa ei ole lihaa tarjolla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 3€ Hinzugefügt: 05.01.2017
Note 0

Helsingin paras opiskelija Kasvisrafla. Aina tarjolla myös vegaanista ja gluteenitonta lounasta. Plussaa myös pitkästä aukiolosta joka mahdollistaa opiskelijan selviytymisen.

Asiakaspalvelu pelaa hyvin, en koskaan ole saanut huonoa palvelua.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 3€ Hinzugefügt: 04.11.2016
Note 0

Paras opiskelijaruokala ikinä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.11.2015
Note -1

Kipsarin sämpylät ovat jumaltenruokaa (tofuversio aaah ja opiskelijakortilla vaan. 2,60e). Perusruoka toistaa hieman itseään mutta on ravitsevaa. Palvelu pelottavaa ja en kyllä uskalla edes omaa vettä siellä juoda...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 3€ Hinzugefügt: 04.09.2015
Note 0

Paras! Ruoka aina todella hyvää, monipuolista ja proteiinirikasta. Palvelu ehkä hiukan neuvostoliittolaista, mutta olen tainnut jo tottua. :)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 3€ Hinzugefügt: 12.02.2015
Note 0

Helsingin opiskelijaravintoloiden paras ruoka, mutta melko huono palvelu. Suosittelen silti paikkaa ehdottomasti, koska ei täällä palvelun taki käydä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 3€ Hinzugefügt: 09.02.2014
Note 0

Surkein ravintola ikinä, törkeämpää kohtelua ei löydy edes maailman toiselta puolen. . "Siis ihan hirveä MÄLLI toi sun annos, voisit vähän kontrolloida tota ruoan ottamista, pitää alkaa laskuttaa tuplahintaa". Naurettava paikka, ei voi muuta sanoa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 01.10.2013
Note 1

Paras opiskelijalounas!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 3€ Hinzugefügt: 03.12.2012
Note 0

On niin hurjan jäistä palvelua, ettei sellaista voisi kuvitella missään olevan. Kytätään paljonko otat ruokaa ja sitten kolmesti kielletään kovaan ääneen eri pisteissä linjastoa, ettei hummusta saa ottaa noin paljoa. Hieman kiusallista. Sämpylöitä jos yrittää ostaa mukaan, sinua epäillään ruuan välittämisestä kysymällä: "Aika paljon lähtee ruokaa opiskelijahinnalla, tuleeks nää varmasti sulle itelle?" Kyttäämistä ja halveksuntaa, ikään kuin kaikki opiskelijat olisivat syömässä paikkaa tahallaan konkurssiin. Hyi. Ruoka on valitettavasti aivan helkkarin hyvää ja sen takia siellä käynkin. On tarpeeksi proteiinia ja hyvät maut. Ärsyttävä ristiriita..

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 3€ Hinzugefügt: 30.11.2012
Note 3

Kipsari on todellinen ALA-ARVOISEN palvelun ravintola. Yhtä hävytöntä kohtelua en ole saanut missään muussa ravintolassa tai kahvilassa. Ei voi antaa pisteitä sille puljulle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 05.10.2012
Note 4


Standort

Hämeentie 135 E, 00560 Helsinki - Route
(040) 7070 167
http://www.kipsari.com/

Options