Jonik

93 Bewertungen

Myönnän heti kättelyssä, että olen aika noviisi mitä kaikkeen varsinaiseen "ruokahifistelyyn" tulee. Toisaalta tällainen palvelu onkin mielestäni hyödyllisimmillään kun arvosteltuja ruokapaikkoja on laidasta laitaan – mukaan luettuna tavalliset lounasruokalat ja pikaruokapaikat.

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)
Qualitäts-Kritiker: Die meisten + Kennzeichnungen erhalten
Held: Viele Informationen hochgeladen

Blog link

Bewertungen (92)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Mount Everest Nokka

Edelleen loistava nepalilainen. Tällä kertaa testissä Nariwal kukhuro, kanaa kookoskermakastikkeessa (13,90 €) ja oikein mainio mangolassi (4 €). Plussaa siitä että annoksen tulisuusastetta kustomoitiin pyynnöstäni.

---

5.11.2012:

Valitsin listalta chicken tikka masalan (16,50€). Kana ja kastike ja riisi oikein hyvää, naan-leipä tuoretta. Eittämättä kaupungin parhaiden nepalilaisten joukossa, joskaan itse en ruoassa huomaa suuria eroja tämän ja muiden hyvien paikkojen (esim. Aangan) välillä.

Ravintolassa oli sunnuntai-iltana paljon muitakin asiakkaita, mutta annos tuli silti nopeasti, 10 minuutissa. Palvelu oli perusystävällistä. Kodikas, pienehkö tila kauniissa talossa.

Plussaa laadukkaasta ruokalistasta, jossa oli alussa hyvät selitykset nepalilaiseen ruokaan liittyvistä termeistä (masala, tikka, tandoori jne).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 31.07.2015
Note 0

Restaurant: Dragon Spring

"Neljä pientä annosta" 9,50 €. Eipä ihmeellistä, mutta ihan jees. Viihtyistä paikka ja keskeinen sijainti.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.05.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Konnichiwa

Työkaverit jotka pitävät sushista pääasiassa tykkäsivät tästä. Itse en pahemmin ymmärrä sushin päälle: osa jutuista (lohi yms) oli ihan hyviä, osa ei lainkaan. Viihtyisä tila ja ihan jees palvelu. 15 € tästä lounasbufeesta on joka tapauksessa vähän liikaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.03.2015
Note 0

Restaurant: Krog Madame

Hyvä lounaspaikka. Lounasbufeessa uunilohta ja perunamuusia + salaattipöytä. Tosi hyvää ruokaa ja viihtyisä ympäristö.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 26.03.2015
Note 0

Merkkitapaus sinänsä että Arabiaan (jossa olematon tarjonta) avataan uusi ravintola, olkoonkin pikaruokapaikka. Hain illalla pizzan mukaan. Paikka oli moderni ja siisti, ihan viihtyisä. Ja tyhjä. Näyttelijöiden kuvia seinillä. Hintaan sisältyi kahvi/tee odottaessa.

Pizza oli maukausta (parmankinkku, tuore tomaatti, rucola, "jalopeno"). Mielestäni selvästi parempaa kuin esim Herkkuhaarukassa.

Hinnat kalliimpia kuin Helsingin vastaavissa paikoissa yleensä; esim. 11,50 € omasta neljän vapaavalintaisen täytteen pizzastani. Toisaalta kilpailua ei alueella pahemmin ole, ja itselläni ei diilistä lopulta valittamista, joten sanotaan kuitenkin että "hinta kohdallaan".

Aion mennä testaamaan toisenkin kerran.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 06.01.2015
Note 0

Restaurant: Kivitorppa

Broileri, perunat ja kastike olivat ihan hyvää. Annos oli ehkä hieman pieni, jäi vähän nälkä. ("Broilerinfileetä, lempeän tulista pippurikastiketta ja lohkoperunoita", 11,50 €)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 03.09.2014
Note 0

Restaurant: Kolme Kruunua

Perisuomalainen kokemus, varma valinta.
Olen useamman vuoden aikana käynyt täällä silloin tällöin, ja ei ole koskaan tarvinnut pettyä. Tällä kertaa klassikkolistalta perinteinen pyttipannu (14,90 €) ja jälkkäriksi rikkaat ritarit hillolla ja kermavaahdolla (7,90 €). Oikein maukasta ja hyvän kokoiset annokset. Palvelu sujuvaa, ja pe-alkuillasta oli mukavan rauhallista. Myöhemmin illalla paikka muuttuu melko hälyisäksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 04.05.2014
Note 0

Restaurant: BlueBell

Oikein hyvä lounaspaikka. Reilulla 8 eurolla monipuolinen buffetpöytä (sis. keitto, salaatti, pannupizza, lähes aina hyviä pääruokia) + kahvi/tee + ainakin torstaisin ja perjantaisin jälkkäri. Etenkin seudun muuhun tarjontaan nähden BlueBell nousee ylivoimaiseksi lounasruokalaksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 28.02.2012
Note -1

Restaurant: Lauttasaaren Herkku

Söin lounaaksi siskonmakkarakeittoa (6€) ruisleivän kera. Mukaan iso korvapuusti (1,50€). Molemmat ihan jees. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 23.12.2013
Note 0

Restaurant: Casa Largo

Lounaaksi "Pollo ropa vieja" (11,10 €).

Kana oli ihan hyvää, mutta annos oli pieni, riisiä todella vähän.

Hidas palvelu. Tarkoitus oli haukata suht nopeasti jotain, mutta käynnissä kesti vajaa tunti, josta suurin osa odottelua. Tarjoilija itse asiassa myönsi unohtaneensa minut, ja korvasi tämän tarjoamalla jälkiruoan, mikä oli ihan asiallista (ja tarkoitti lisää odottelua).

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 12.07.2013
Note 0


Followers