Öffnet um 11:00

Bistro O mat

Note 4.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (105)

Odotettu perhe-brunssi olikin pettymys.
Pöytävaraus: 6 hlöä ja lapsi (syöttötuoli) tehty 5 päivää aikaisemmin ja siinä maininta 1 hlö vegaani ja gluteeniton ja 1 hlö gluteeniton.
Vegaani asiakas joutui pettymään, koska keittiö ei ollutkaan huomioinut - kiireeseen vedoten - hänen toivettaan. Hän sai odottaa omaa alkupala-annostaan keittiöstä, kun me muut olimme jo melkein omamme syöneet. Kuitenkin tulomme kelloaika oli ravintolan tiedossa. - Vegaaniravinto on nykyajan trendi eikä saisi aiheuttaa ongelmia näin tasokkaalle gourmet-ravintolle. Tämä vegaani ruoka koostui vain samoista kasviksista ja salaateista sekä alkuruokalautasella että pääruokana. Päääruokaa ei siis oikeastaan ollut! Vegaani jälkiruoka sen sijaan oli erinomaista, kylläkin sen jälkeen kun asiasta oli huomautettu. Keittiö vetosi kiireeseen ja myönsi virheensä ja sain sitten tästä annoshinnasta 50% alennuksen, mutta vegaani asiakas lähti pois hyvin tyytymättömänä ja harmistuneena. Valitettavasti tämä asia vaikutti luonollisesti negatiivisesti koko seurueen ruokailuun ja ilmapiiriin. Saimme myös pettyä tarjoilijoiden kiireen takia palvelun tasoon esim juomatilauksen yhteydessä. Muun seurueen ruoka oli erittäin hyvää niin alkupalojen kuin pääruuankin osalta mutta herkullisen kakkujälkiruoan kaveriksi olisi kyllä kaivannut kupposen kahvia.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 36€ Hinzugefügt: 16.06.2019
Note 0

Lounaan Osso Bucco oli täysin syömäkelvoton. Ilmeisesti koko pala oli sidekudosta. Valitukseen vastattiin antamalla annoksesta 20 prosentin alennus!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 27.11.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Bistro O mat hemmotteli jälleen. Hiukan alussa jouduimme odottamaan ruokalistoja, vaikka ravintola oli mellkein tyhjä. Juteltuamme ruokavaihtoehdoista huomasimme, että pöytäseurueella oli erilaisia listoja. No se asia selvisi ja sitten päästiin ruokia tilaamaan. Listalla paljon hyviä houkuttelevia vaihtoehtoja. Alkupalaksi valitsin tartarpihvin. Se oli hyvin maukas ja valtavan kokoinen. Lihaa oli varmaan 150g. Pääruuaksi olin onneksi valinnut kuhaa, joka hiukan kevensi koko menua. Myös kuha-annos oli maistuva. Viinit olivat hyviä ja miljöö miellyttävä. Tänne tullaan uudelleen ja uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 42€ Hinzugefügt: 06.07.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Erinomaisen hyvää ja laadukasta ruokaa. Tuoreita raaka-aineita ja kauniisti aseteltuja annoksia. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 07.09.2016
Note 0

Loistava lounas

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 02.08.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Loistava lounas

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 02.08.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Bistron hampurilaiset ovat varmaan pääkaupunkiseudun parhaimmat. Tunnelma oli muutenkin rento torstai iltapäivänä ja tarjoilija oli vähän muistikatkoinen, mutta korvasi muistamattomuutensa kyllä hienosti. Ehdottomasti paikka, jos haluaa erinomaista ruokaa viihtyisässä ympäristössä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.08.2016
Note 0

Kaikin puolin positiivinen kokemus. Hintataso kokonaisuuteen nähden ehkä hitusen korkeahko, mutta hyvä mieli jäi tästä käynnistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.07.2016
Note 0

Taidolla valmistettua ruokaa Kirkkonummella. Kävimme vapun tienoilla aikaisella päivällisellä. Kaverini otti menun viinipaketilla ja itse valitsin annokset listalta. Ruoka oli taiten tehtyä ja yhdistelmät osuvia, mutta ilman liikaa yrittämistä tai kikkailua. Erityisesti meille maistuivat eggs benedict alkuruokana ja pääruoaksi tarjottu entrecote lisukkeineen, joka sopi omaan suuhuni täydellisesti. Kaikki kastikkeet olivat myös erittäin maukkaita. Viinisuositukset olivat hyviä, ja viinipaketin hinta-laatusuhde oli erinomainen. Tila oli valoisa ja skandinaaviseen tyyliin sisustettu. Tarjoilu oli erittäin ystävällistä ja annokset tulivat juuri sopivaan tahtiin. Käymisen arvoinen paikka, erityisesti, jos olet Kirkkonummella ja miksei Helsingistäkin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 01.05.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Erinomainen, aisteja hivelevä ja näyttävä ruoka. Loistava palvelu. Kaikkien aikojen paras Irish Coffee. Viihtyisä ja siisti ravintola.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 30.01.2016
Note 0


Standort

Asemankulma 2/ Kirkkolaakso, 02480 Kirkkonummi - Route
050 4338 700
http://www.bistromat.fi/

Options