Fudodachi

231 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (225)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Himalaya Kitchen Ravintola nepalilainen ravintola hä

No tämähän oli aivan hyvä kokemus pitkän koronatauon päätteeksi. Lammas Karai oli annoksena mittava ja maittava. Tulisena tilattu satsi oli sopivan mausteinen, ei siis mitenkään liian polttava.

Ystävällinen palvelu.

Vessa oli melko ankea.

Pääasia eli ruoka kunnossa. Tandoorista ei tullut kuitenkaan kokemusta — ehkä sitten seuraavalla kerralla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 24.04.2021
Arvosana: 0

Ravintola: The Royal Garden-Chinese Restaurant kiinalaista

Maistuvaa. Ennakko-odotustani selvästi parempi ruoka, tuhdit annokset. Toimiva palvelu. Jotkut paikat hieman ahtaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 27.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: LN-Sushi Art Matinkylä sushia, aasialaista

Ei ehkä aivan sisarravintolansa veroinen, mutta toki oikein mainio sushi shokudo. Paikka on jotenkin kalsa, koska muita asiakkaita ei ole lainkaan näin klo 15.30 arkipäivänä. Ehkä on niin, että tämä maittavaa ruokaa tarjoava ravintola on aivan liian syrjässä; Espoon väki on kaiketi vieressä sijaitsevan Ison Omena ravintolatarjonnan pauloissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 09.02.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Grilli Toro ruokaravintola

Toro ratsastaa vanhalla maineellaan. Keskinkertaista vaisumpi sipulipihvi heikon oluen kera 22 e. Ruoka ei ole samaa tuttua Toroa kuin kultaisella 1980-luvulla -- tai ehkä makuni on muuttunut...? Valkosipuliperunat haaleata einestavaraa, ulkofile kaukana mureasta. Nuori tyttö kassalla melko nyrpeä tapaus. Samassa segmentissä oleva Ribis on parempi. Eiköhän tämä ollut tässä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 20.03.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Mura Sushi takeaway

Oikein hyvää. Tuntuu olevan kovin suosittu paikka ainakin joulun välipäivinä, mikä ei ole yllätys: tarjolla on huolella valmistettua sushia varsin asiakasystävällisin hinnoin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 04.01.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Vaakon Nakki Snagari

Vävymiehen suositus: ota makkaraperunat tuplamakkaralla! Juttuja olin kuullut riittävästi, ja nyt pääsin tutustumaan tähän snagariin ihan itse, vieläpä passelisti illan muuhun ohjelmaan saumattomasti nivoutuen.

Muutama aste pakkasta, hämmentävän kostea ilma. Kymmenisen minuuttia jonotusta. Palvelu on suuntautunut suoraviivaisesti tuotantoon: "Kerro nyt vaan se tilaus ensin ja sen jälkeen mä kyselen ne mausteet tähän paperille."

Viitisen minuuttia annoksen odottelua. Ja se annos toimii aivan helkkarin hyvin. Tämä on sitä samaa herkkua kuin 40 vuotta sitten Kurikassa. Tai Jämsässä, Outokummussa, Paraisilla. Näitä alkuperäisen valmistustavan nimiin vannovia luukkugrillejä ei taida olla enää kovin monta tässä maassa. Katoavaa kansanperinnettä suorastaan. Kiitos.

Seuraavalla kerralla otan jotain höyrystä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.12.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Bystro blinilä

Eipä tarvitse empiä arviossa: loistavaa ruokaa. On makumaailma kohdallaan läpi aterian. Erinomaiset alkupalat. Täydellisesti kypsennettyä karitsaa. Myös blini muikunmädin kera on kuulemma herkullinen. Kenelläkään seurueessamme ei ole mitään huomautettavaa ruuan suhteen. Viinivalintamme ei mene ehkä aivan nappiin, mutta Zubrowka on pehmeää... Jälkiruokajäädyke katoaa nopeasti suuhun tyytyväisen maiskuttelun myötä. Ison seurueemme laskutus ei nasahda kohdilleen ihan ykkösellä, mutta hoituu kuitenkin hymyjen saattelemana. Kaiken kaikkiaan laadukas paketti ilman turhaa hienostelua tai teennäisyyttä. Enkä malta olla toistamatta: loistavaa ruokaa. Vieläpä kohtuuhintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 13.12.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Makaronitehdas Iso Omena pasta ravintola

Tämähän olikin oikein hyvä! Ennakkokäsitys tästä ravintolasta oli jostain syystä negatiivinen, mutta kyllä täällä ainakin Carbonara osataan. Pöytäseurueemme muutkin jäsenet tykkäsivät annoksistaan. Pieni miinus looshipöydän ahtaudesta; pöytään kulku on kankealle ja isokokoiselle ihmiselle hieman haastavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 06.12.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Manhattan Steak House Tampere pihviravintola, grilli

Parempi pikapihvipaikka kuin luulin. Jouduin tänne vasten tahtoani. Onneksi paikka on kuitenkin aivan erilainen kuin etukäteismielikuvissani: olemus on lupaava. Liha on hyvää, mureaa. Palvelu on rentoa, nopeaa ja huomaavaista. Ei mikään kulinaristinen huippuesitys, mutta aivan kelvollinen ateria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 09.12.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Masu asian bistro

Parempaa kuin odotin. Ennen tätä iltaa Masu oli ehtinyt olla luullakseni pari vuotta muistilistallani: “täytyy käydä täällä sopivan tilaisuden tullen.” No, tänään se tilaisuus tuli: minulle nimittäin ilmoitettiin aamulla, että illastamme Masussa. Ehdin iltapäivän mittaan vilkaista arvosteluja, jotka eivät luvanneet kovin hyvää. Ehdinkin jo ihmetellä, miksi olin kuitenkin merkannut tämän muistilistalleni.

Härkää sarvista. Seurueemme kaikki alkupalat ovat herkullisia: possu sulaa suussa, hienosti maustettu kana on hämmentävän mureaa, simpukat ovat kastiketta myöten oivallisia. Jossain on aavistuksen liikaa korianteria. Pääruuaksi valitsemme pelkkiä makeja ja nigirejä, jotka tarjoavat kerroksittaisia ja puhtaita makuja. Pientä ihmetystä kuitenkin aiheuttaa Spicy Salmon Maki, joka ei ole aivan nimensä veroinen: maku on turhan kevyt — chili saisi potkia hieman tanakammin. Annokset ovat sopivan kokoisia. Olutvalikoima on valitettavan suppea, eikä viinilistaa osu silmiin lainkaan. Muutama tilaamamme juoma aperitiivi- ja digestiiviosastolta on päässyt loppumaan — harmi.

Herkällä sushitutkallani arvioiden ruoka on lähellä viitosta, mutta ehkä nyt kuitenkin annan vain nelosen. Ei, kyllä tämä on lähempänä viitosta kuin nelosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 22.10.2016
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit