Keittiö auki

Tiiliholvi

ravintola
Arvosana 3.4 / 5

Komean jugendtalon kellariin, aivan Tampereen ydinkeskustassa, on vain muutama porras Kauppakadulta. Astut unohtumattoman kauniiseen, tunnelmaa huokuvaan pittoreskiin holvistoon, jossa arki unohtuu, tunnelma kohoaa kellariravintolan holveihin, koet makuaistien ilotulituksen ja annat iloisenystävällisen henkilökuntamme palvella antaumuksella.

Kunnianhimoinen ja innovatiivinen keittiötiimimme valmistaa moderneja pohjoismaisia sekä kansainvälisiä ruokaelämyksiä. Kauden laadukkaimmat raaka-aineet jalostuvat joka kerta herkullisiksi makujen ilotulitukseksi - pelkästään ajatuskin tuo veden kielelle. Loistava ja ruokiin sopiviksi, tarkkaan harkittu viinivalikoimamme täydentää unohtumatonta kokonaiselämystä.Omaa rauhaa kaipaaville käytössä viihtyisät holvikabinettimme.


Arvostelut (62)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 21.02.2016
Arvosana: 0

Tunnelmallinen tila, pätevä viinivalikoima ja asiantunteva sekä ystävällienn palvelu. Mutta hintaansa nähden ruoka oli lähinnä keskivertoa. Paras osa lounasmenuuta oli jälkiruoka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 48€ Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 1

Iltaamme kuvaa parhaiten yksi sana: yllätyksettömyys. Riipaisi syödä auttamattoman tylsiä "ihan jees" -ruokia tuollaiseen hintaan! Tarjoilijamme ei osannut esittää annoksia, vaan unohteli suuren osan niiden sisällöstä. "Ja sitten siinä on... öö... jotakin vihreää", on lause, jota ei odottaisi tämänkaltaisessa ravintolassa kuulevansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: -1

Tryffelimeny oli kerrassaan loistava, Viiit hyvin valittuja. Miellyttävä sekä ammattitaitoinen tarjoilija. Suosittelen !

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 3
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Neljän ruokalajin riistamenu oli kerrassaan loistava. Tiiliholvin ruokiin tai viineihin ei ole ikinä tarvinnut pettyä. Tälläkin kertaa asiantunteva tarjoilija esitteli menua varten valitut viinit perinpohjaisesti.
Neljän ruokalajin lisäksi tuli alkuun keittiön tervehdys sekä lisäyllätys ennen jälkiruokaa.

Viisi tähteä ruoalle, viineille, palvelulle ja miljöölle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 02.10.2015
Arvosana: 1

Pääruuan härkä oli brasilialaista antibiottilihaa.
tarjoilija kertoi sen reippaasti, mutta ihmettelin, ettekö käytä suomalaista. Se oli kuulema liian kallista. Liha annos maksoi 36€ törkeää.
Luulin todellakin, että yksi gourmet ravintolan kriteereistä on puhdas lähiruoka.
Hinta-laatusuhteen ja asiakkaiden ali arviointi suututtaa ja suuresti. Olisi pitänyt viettää juhla illallinen grillillä. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 01.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola oli viikonloppuiltana tyhjä. Ravintolasali oli tunnelmallinen, mutta sinänsä peruskellari. Ruoka oli olevinaan hienoa, mutta ylihinnoiteltua ja paikoitellen jopa pahaa. Alkuruoka oli illan paras.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.05.2015
Arvosana: -1

Aivan liian ylihinnoteltua! Pihvi oli ylikypsää!En suosittele

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: -1

Hiihtolomaviikon megatarjous. Legendaarisen yökerhon alakerrassa sijaitseva ravintola on tamperelainen klassikko. Ravintolasali tyylikkään epäsuorasti valaistu, tiili hallitsee seiniä ja katon kaaria - eteinen hiukan hiomaton. Kabinetteja löytyy useampia. Pöytiinohjaus tehokasta ja kohteliasta.

Yllätysmenu polkaistiin käyntiin keittiön tervehdyksellä, joka osoittautui verraten onnistuneeksi panna cotta -muunnelmaksi. Ensimmäinen alkuruoka erinomaisesti kypsytettyä porsasta, pinnassa olisi voinut olla makeutta hiukan enemmänkin. Toinen alkuruoka illan paras esitys, ankanmaksan seuralaisena mm. mallasvaahtoa. Pääruoaksi tarjoiltu turska sopivan kokoinen, sahramikastiketta makuuni vähäisehkö määrä. Jälkiruokaleivonnaisessa hyvä rakenne, kurpitsa esillä kahdellakin eri tapaa. Viinisuositukset kokonaisuutena oikein toimivia - 1. alkuruoan saksalainen (!) Tempranillo ei noussut suosikiksi, 2. alkuruoan ranskalainen Gewürztraminer parasta antia.

Tarjoilu häälyi liiallisenkin pirteyden rajamailla mutta ruoat ja viinit esiteltiin sopivalla otteella. Tiiliholvi on oikein hyvä valinta romanttiselle illalliselle, taistelee Henriksin, Näsinneulan ja Hella & Huoneen kanssa Tampereen 3. parhaan ravintolan tittelistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 27.02.2015
Arvosana: 1


Sijainti

Kauppakatu 10, 33210 Tampere - Reitti
+358 20 766 9061
http://www.tiiliholvi.fi