Seepranen

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kahvila-Ravintola Nuppu välimerellistä ruokaa

Iloinen ja ystävällinen Nuppu tarjoilee maukkaita ja uudenlaisia lounaita. Ainoa miinus on viikosta toiseen muuttumattomana pysyvä lounaslista ja samat lisukkeet lähes kaikilla annoksilla, mikä estää käymisen Nupussa aivan niin usein kuin muutoin mieli tekisi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 02.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Peninsula1899 kiinalaista

Muovipöytäliinat, höyryävät hot potit sekä asialliset, mutta hymyttömät tarjoilijat tekevät tästä mahdollisesti Suomen aidoimman sechuanilaisen ravintolan. Taso on silti vaihteleva, ja raaka-aineet käsittävät kaikkea Saarioisten valmislihapullista ja maksamakkarasta jäätelöaltaissa notkuviin lampaan lihoihin, kaloihin ja mereneläviin. Toinen toistaan merkillisempiä sisäelimiä ei joudu väistelemään, mikä ehkä kumminkin kuuluisi asiaan.

Hot pot -liemi ei ole yhtä maukasta tai tulista kuin lähtömaassaan. Pyytämämme lisäliemi kaadettiin vedenkeittimestä, mikä laimensi makuja entisestään.

Toki hot pot on kokeilemisen arvoinen elämys, mutta Peninsula 1899:n kohdalla odotuksia ei kannata laittaa liian korkealle. Itse tuskin enää palaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 02.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Tiiliholvi ravintola

Iltaamme kuvaa parhaiten yksi sana: yllätyksettömyys. Riipaisi syödä auttamattoman tylsiä "ihan jees" -ruokia tuollaiseen hintaan! Tarjoilijamme ei osannut esittää annoksia, vaan unohteli suuren osan niiden sisällöstä. "Ja sitten siinä on... öö... jotakin vihreää", on lause, jota ei odottaisi tämänkaltaisessa ravintolassa kuulevansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Mikura Sushi sushia

Tasalaatuinen (ja usein nautittu! ) herkkulounas viehättävässä ja edullisessa pikkusushilassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit