Opens at 16:00

Tiiliholvi

restaurang
Betyg 3.4 / 5

En av stadens bästä restauranger. Mysiga och unik miljö i centrum.


Recensioner (62)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.03.2016 View previous reviews (3)
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 21.02.2016
Betyg: 0

Tunnelmallinen tila, pätevä viinivalikoima ja asiantunteva sekä ystävällienn palvelu. Mutta hintaansa nähden ruoka oli lähinnä keskivertoa. Paras osa lounasmenuuta oli jälkiruoka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 48€ Tillagt: 06.02.2016
Betyg: 1

Iltaamme kuvaa parhaiten yksi sana: yllätyksettömyys. Riipaisi syödä auttamattoman tylsiä "ihan jees" -ruokia tuollaiseen hintaan! Tarjoilijamme ei osannut esittää annoksia, vaan unohteli suuren osan niiden sisällöstä. "Ja sitten siinä on... öö... jotakin vihreää", on lause, jota ei odottaisi tämänkaltaisessa ravintolassa kuulevansa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 25.01.2016
Betyg: -1

Tryffelimeny oli kerrassaan loistava, Viiit hyvin valittuja. Miellyttävä sekä ammattitaitoinen tarjoilija. Suosittelen !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 3

Neljän ruokalajin riistamenu oli kerrassaan loistava. Tiiliholvin ruokiin tai viineihin ei ole ikinä tarvinnut pettyä. Tälläkin kertaa asiantunteva tarjoilija esitteli menua varten valitut viinit perinpohjaisesti.
Neljän ruokalajin lisäksi tuli alkuun keittiön tervehdys sekä lisäyllätys ennen jälkiruokaa.

Viisi tähteä ruoalle, viineille, palvelulle ja miljöölle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 02.10.2015
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pääruuan härkä oli brasilialaista antibiottilihaa.
tarjoilija kertoi sen reippaasti, mutta ihmettelin, ettekö käytä suomalaista. Se oli kuulema liian kallista. Liha annos maksoi 36€ törkeää.
Luulin todellakin, että yksi gourmet ravintolan kriteereistä on puhdas lähiruoka.
Hinta-laatusuhteen ja asiakkaiden ali arviointi suututtaa ja suuresti. Olisi pitänyt viettää juhla illallinen grillillä. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 01.08.2015
Betyg: 0

Ravintola oli viikonloppuiltana tyhjä. Ravintolasali oli tunnelmallinen, mutta sinänsä peruskellari. Ruoka oli olevinaan hienoa, mutta ylihinnoiteltua ja paikoitellen jopa pahaa. Alkuruoka oli illan paras.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.05.2015
Betyg: -1

Aivan liian ylihinnoteltua! Pihvi oli ylikypsää!En suosittele

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 01.03.2015
Betyg: -1

Hiihtolomaviikon megatarjous. Legendaarisen yökerhon alakerrassa sijaitseva ravintola on tamperelainen klassikko. Ravintolasali tyylikkään epäsuorasti valaistu, tiili hallitsee seiniä ja katon kaaria - eteinen hiukan hiomaton. Kabinetteja löytyy useampia. Pöytiinohjaus tehokasta ja kohteliasta.

Yllätysmenu polkaistiin käyntiin keittiön tervehdyksellä, joka osoittautui verraten onnistuneeksi panna cotta -muunnelmaksi. Ensimmäinen alkuruoka erinomaisesti kypsytettyä porsasta, pinnassa olisi voinut olla makeutta hiukan enemmänkin. Toinen alkuruoka illan paras esitys, ankanmaksan seuralaisena mm. mallasvaahtoa. Pääruoaksi tarjoiltu turska sopivan kokoinen, sahramikastiketta makuuni vähäisehkö määrä. Jälkiruokaleivonnaisessa hyvä rakenne, kurpitsa esillä kahdellakin eri tapaa. Viinisuositukset kokonaisuutena oikein toimivia - 1. alkuruoan saksalainen (!) Tempranillo ei noussut suosikiksi, 2. alkuruoan ranskalainen Gewürztraminer parasta antia.

Tarjoilu häälyi liiallisenkin pirteyden rajamailla mutta ruoat ja viinit esiteltiin sopivalla otteella. Tiiliholvi on oikein hyvä valinta romanttiselle illalliselle, taistelee Henriksin, Näsinneulan ja Hella & Huoneen kanssa Tampereen 3. parhaan ravintolan tittelistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 27.02.2015
Betyg: 1


Läge

Kauppakatu 10, 33210 Tampere - Route
+358 20 766 9061
http://www.tiiliholvi.fi