Thelenius

9 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Fafa´s

Hyvää (pika)ruokaa ja kiva ilmapiiri. Sopii hyvin kasvissyöjille ja jopa vegaaneille. Tapa kuuluttaa valmiista annoksesta asiakkaan etunimellä on hauska ja luo mukavaa tunnelmaa, mutta kaikki eivät ehkä mielellään vääntäydy paikaltaan noutamaan annostaan. Vinkki: tilattaessa kysytään otatko chiliä, tämä tarkoittaa että annoksen päälle ripotellaan roimasti silputtua tuoretta chiliä. Saattaa näyttää hurjalta, mutta kyseessä on ehkä maailman miedoin chili.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.03.2016
Betyg: 0

Restaurant: Bar Burrito

Kun haluan keskustassa nopeasti mukaan jotain hyvää syötävää, jonka voi nauttia liikkeellä ollessa, käyn täältä burriton.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: Maruseki

Maruseki oli aikoinaan suosikkipaikkojani, ja lämpimät muistot on vieläkin Marjo Sekin huippupalvelusta ja herkullisista ja monipuolisista annoksista, jotka tutustuttivat minut japanilaiseen ruokaan. Kauas on tultu niistä päivistä. Nykyiseen Marusekiin astuessa tunnelma on kyllä hienostunut, mutta myös kalsea ja etäinen. Palvelu on hyvin vaihtelevaa. Ruoka on käytännössä pelkkää sushia. Sushiravintoloita on Tampereella jo liikaakin, japanilainen ruoka on muutakin! Raaka-aineet ovat varmasti laadukkaita ja ruoka taidolla valmistettua (ja hintakin on sen mukainen), mutta jotenkin hengetöntä. En enää viihdy ravintolassa enkä nauti ruoasta. Hyvästi Maruseki! Minulle jää ne lämpimät muistot.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Rosso Koskipuisto

Upealla koskinäköalalla keskinkertaista, ylihinnoiteltua ruokaa ja hidasta palvelua. En suosittele ruokapaikkana.

Päätin pitkästä aikaa kokeilla Rossoa kätevän sijainnin takia ja koska siitä oli useamman vuoden takaisia muistikuvia lapsiystävällisenä ruokapaikkana. Menin kahden lapsen kanssa ravintolaan ja ajattelin vilkaista lasten ruokalistaa ennen paikalle asettumista. Henkilökuntaa ei näkynyt missään (lounasaika arkipäivänä). En löytänyt lastenlistaa itse. Lopulta löysin varsin isosta ravintolasta kolkan, jossa tarjoilijat (2) pyörivät. Sain listan ja se vaikutti hyvältä.

Päädyimme pitsoihin. Ruokaa saimme odottaa varsin pitkään vaikka asiakkaita ei kovin paljon ollut. Annosten yksinkertaisuuden huomioiden erikoisenkin pitkään. Hämmästyin ensin lasten pitsojen suurta kokoa, kunnes huomasin kuinka ohuita ne olivat, ja kuinka vähän täytteitä oli. Herkkusieni-ananaspitsoissa oli kussakin ehkä 1 jumboherkkusieni paloiteltuna muutamaan osaan ja 5-6 ananaspalaa siellä täällä. Hyvin karun näköiset annokset. Maistuivat kuitenkin lapsille, eikä nälkäkään ollut iso.

Itse kokeilin uutuutta, salaattipitsaa. Siinä oli pitkulaisen lituskapitsan päällä 4 manteli-papupyörykkää ja muutama pala säilykeartisokkaa, sekä sitä salaattia. Omituinen makuelämys. Pyörykät olivat epämääräisen mössöisiä ja maistuivat hämmentävästi jauhelihalta. Salaatti ok, vähän turhan etikkaista. Pitsapohja mitäänsanomaton. En syö toista kertaa.

Lisähuomautuksena mainittakoon, että vieressä ollutta sotkuista pöytää ei siivottu koko sinä aikana, jonka olimme ravintolassa. Siitä oli hyvä näköala Tammerkoskelle, joten monikin seurue kävi siinä paikkaa katsomassa, mutta siirtyi muualle sotkun takia.


     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.10.2015
Betyg: 0

Herkullista ruokaa lämminhenkisessä ympäristössä. Odotin pitkään Tampereelle nepalilaista ravintolaa, koska Helsingin Satkarista on niin hyviä kokemuksia. En joutunut pettymään kun sellainen viimein avattiin. Päihittää kaikki intialaiset sekä ruuan että etenkin palvelun suhteen. Mahtavaa että lisukkeita ei tarvitse tilata erikseen, vaan kaikki ateriaan kuuluva kuuluu annokseen. Sisustukseen voisi vähän panostaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.11.2010
Betyg: 1

Restaurant: Wrong Noodle Bar Tampere asiatisk-europeisk

Houkutteleva ulkoasu, mutta ruoka on pettymys. Olen nyt muutaman kerran käynyt, ja annokset ovat olleet tasaisen heikkolaatuisia. Ei ruoka pahaa ole, vain tylsää. Hieman nahkeita nuudeleita on liikaa suhteessa muihin aineksiin, ja ruoka on mautonta. Ja mikä ihmeen "vegekana"? Ei paljon houkuttele kasvissyöjää! Kaupungissa on pari wokkipaikkaa, joista saa paljon parempia nuudeliannoksia edullisempaan hintaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.11.2010
Betyg: 3

Restaurant: Kasvisravintola Gopal

Tamperelaisen kasvissyöjän vakiopaikka. Vaikka ruoka haetaan ja maksetaan "ruokalamaisesti", miljöö on erittäin viihtyisä. Painon mukaan hinnoittelu kannustaa ottamaan ruokaa sopivasti, mikä on ympäristöystävällistä. Ruuat ovat enimmäkseen hyviä, aika mietoja intialaisehkoja. Joskus on riisi ollut paakkuuntunutta ja hieman epämiellyttävää. Salaatit oikein hyviä, ja punainen salaatinkastike ehdoton suosikki. Palvelu on hyvin vaihtelevaa, koskaan ei tiedä millaisella tuulella henkilökunta mahtaa olla, mutta toisaalta henkilökunnan kanssa ei olla juuri tekemisissä muuten kuin rahastusvaiheessa (paitsi jos on jotain kysyttävää).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.11.2010
Betyg: 3

Restaurant: Ravintola Thai & Laos

Viihtyisä, pienehkö ravintola. Palvelu oli ystävällistä, kohteliasta ja ripeää, sellaista kuin aasialaisissa ravintoloissa parhaimmillaan. Hieno sisustus, mutta ehkä hieman kolkko?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 16.11.2010
Betyg: -1

Restaurant: Fuudis

Hyvää, ravitsevaa ruokaa nopeasti. Tänne ei mennä elämyksiä hakemaan, vaan hankkimaan ravintoa. Vaihtelua syntyy mukavasti koska oman wokin voi kasata niin monesta osasesta (ja wokin sijaan voi ottaa salaatin). Kaipaisin silti vähän eksoottisempia vaihtoehtoja valikoimaan. Kaikki kastikkeet ovat erinomaisia. Annokset liian isoja, saisi olla vaihtoehtona pienempi annos pienempään hintaan. Palvelu on ollut vähän nuivahkoa. Joskus aika pahat palaneen käryt ruokailutilassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.11.2010
Betyg: 2


Followers