Köket är öppet

Kulttuuriravintola Kivi

Betyg 4.2 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tampereen läpikulkumatkalla paikka osoittautui sopivaksi, koska auton sai helposti lähelle parkkiin. Ravintola sijaitsee teatteritalon siivessä, jossa on kuultavissa historian havinaa. Kalustus on vanhaa ja teatraalista, samoin seinämaalaukset. Paksut seinät suojaavat melulta ja kadun säpinältä, silti ollaan ihan ydinkeskustassa ja näköalat ikkunapöydästä mainiot. Ikävä kyllä meitä ei nähty ollenkaan tullessamme, vaikka tarjoilija viuhtoi ohitsemme. Kukaan ei tervehtinyt. Odottelimme aikamme pöytäänohjausta, kunnes huomasimme, että voimme itse valita pöydän, hakea ruokalistat ja tilata ruoan tiskiltä. Kiire oli, mutta ruoka viipyi yli puoli tuntia. Listalla ei vaihtoehtoja ollut kuitenkaan ylivoimaisen monia. Hodarityyppinen annos sisälsi sinänsä ihan ok sämpylän, kaksi chilimaustettua nakkia, tosivoimakasta sinappia ja punasipulin siivuja. Se oli kuivahko purtava. Mukana oli myös neljä isoa perunalohkoa ja kupillinen maustekastiketta. Maut olivat aivan mukavat. Kasviksia annos ei sisältänyt lainkaan. Hinta oli kuitenkin 12,-. Pasta-annos oli ankean näköinen, mutta maku ihan passeli. Ruoalle arvosana kahdeksan, plussaa sijainnista ja iso miinus olemattomasta asiakaspalvelusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.07.2016
Betyg: 0

Rauhallinen ravintola kauniilla sisustuksella, vaikkakin aivan ydinkeskustassa. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, ruuat ja juomat tilataan tiskiltä, mikä on hyvä asia, niin ei tarvitse odotella ruokailun jälkeen tarjoilijaa ja laskua. Valitsin halloumisalaatin ja seuralaiseni otti klubileivän. Molemmat annokset olivat kauniita, ja maut mahtavia. Tuli myös täyteen! :) Suosittelen lämpimästi Kiveä, täällä täytyy poiketa jatkossa useammin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 04.06.2016
Betyg: 0

Uusittu lista. Todella ihania makuelämyksiä, klubileipä, hot dog, perunat, majoneesit, kaikessa löytyy kunnolla mausteita ja erilaisia vivahteita. Hyvät juomavalikoimat. Ehdottomasti suositeltava castropubtyyppinen paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 27.12.2014 View previous reviews (2)
Betyg: -1

Söimme lounaaksi juustosalaatin. Salaatti ja juustot (kahta eri laatua) olivat hyviä, sivussa oli maustettua majoneesia, kauden uunijuureksia ja erinomaista leipää. Hyvä paikka kauniissa vanhassa rakennuksessa. Vaikka sijainti aivan ydinkeskustassa, on paikka hiljainen ja rauhallinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 14.12.2014
Betyg: 0

Pistäydyimme pitkästä aikaa Kivessä ja yllätykseksemme huomasimme että täältä saa hyviä syyssesonkiin sopivia ruokia. Itse söin suppilovahverokeiton ja mieheni klubileivän, jotka osuivat tarpeeseemme ihan nappiin. Listan viineistä huomattava osa oli uusia tuttavuuksia, mikä oli todella virkistävää. Tulemme uudelleen jos ei syömään niin ainakin maistelemaan viinejä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 26.11.2014
Betyg: 0

Työmatkalla Tampereella, myöhäinen lounas. Teatteriravintolasta saa nykyisin sapuskaa pitkin päivää. Tilasin lyhyeltä salaattipitoiselta listalta tarjoilijan suositteleman 'Club Sandwichin'. Lainausmerkit olivat paikallaan, koska sain täytetyn ciapattan, jolla ei ollut Clubin kanssa mitään tekemistä. Paksuhkot paistisiivut olivat varsin maukkaita, itse sämpylä periskamaa. Salaatti oli tuoretta. Marinoitu punasipuli oli jäänyt raa'aksi ja lohkoperunat lötköiksi. Kokonaisuutena keskinkertainen annos, mutta miljöö on symppis, naapuripöydässä ruodittiin teatteriasioita, henkilökunta oli oikein mukavaa ja nälkä kyllä lähti. Kunhan eivät olisi soittaneet Mambaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.08.2013 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Halloumi- ja kanasalaatti vievät kielen mennessään, mukavan erilainen twist salaatinkastikkeissa. Leivät tuoreita. Suklaakakku kuulemma jokaisen kokin oma resepti, joten kannattaa maistaa useamman kerran. Asiakaspalvelu kohdillaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 10.08.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Keskustori 2, 33100 Tampere - Route
03 2160 242
http://www.tampereenteatteri.fi/fi/ravintola/kulttuuriravintola-kivi/

Options