Köket är öppet

Ravintola Heinätori

Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (86)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.03.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Erittäin kuivaa ja mautonta ruokaa. Pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 23.01.2016
Betyg: -1

Todella hyvä häränpihvi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 26.10.2015
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Loistava äitienpäivämenu, erinomainen palvelu ja tunnelmallinen paikka! Tulemme varmasti uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 10.05.2015
Betyg: -1

Päivä kesälomaa keskellä talvea, muuta ei voi ajatella ihanasta savulohesta.
Heinätori on rankattu hyvin korkealle Tampereen ravintoloista ja se on ansainnut sijoituksensa täydellisesti. Meille myös palvelu pelasi erinomaisesti.
2 henkeä syömässä, alkuruokina Vorschmack perinteisin lisukkein ja Heinätorin lajitelma: kylmäsavulohta, haapasienisalaattia, savustettua punajuurta. Ihan rautaa. Miten ne punajuuretkin oli niin hyviä? Itsesäilöttyjä? Kysykää te, me emme muistaneet.
Pääruokina tuo jo ylistetty savulohi suoraan savustimesta aromikkaana, mehevänä yksinkertaisin lisukkein, kuin pala kesälomaa lautasella! Kokkien kehitelmä oli mateen selkäfilettä ruodottomana. Kun tarpeeksi kuumassa voissa paistaa tuoreen kalan saa tätä: suolaisen rapea pinta, lähes voimainen sisus. Täysosuma tämäkin. Jaettu jälkiruoka crème brulee suomalaisella "twistillä" oli tavanomaisempi esitys, ei huono sekään.
Vorsmakin kanssa tumma tsekkiolut ja muuten suositeltua Alto Adigen valkoviiniä, joka paitsi oli kuulemma Saulin ja Jennin (ketä ne on?) suosikkia myös erittäin hyvä aromikas savulohiviini tässä, ehkä mateelle hennompi vaihtoehto?
Ja uudestaan pitää mennä kun Treelle taas käy tie.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 90€ Tillagt: 15.02.2015
Betyg: 1

Heinätori oli todella pettymys. Odotus oli että paikalla on tasoa ja ruoka olisi maukasta. Tässä muutama asia joka nyt petti: asiakkaita ei juuri huomioitu kun tulimme ravintolaan, useita ruokalajeja ei enää ollutkaan saatavissa (tätä ei kerrottu tilatessa), sienikeitossa oli kyllä jotain mikä sinne kuulu... hiekkaako? pihvin paisto ei oikein onnistu kokilta joka on kyllä perusasioita hallita ravintolassa (medium?), pääruoka saapui vasta reilusti yli tunnin kuluttua aloituksesta. Aina voi virheitä tulla, mutta kun asiat koko ketjussa pettää läpi ruokailun, tällöin eivät asiat ole enää kohdallaan ravintolassa. Valitettava kokemus tämä Heinätori, enkä voi suositella ravintolaa kenellekään. Kyllä jokin perustaso pitää tämän tason ravintolalla olla, nyt kaikki ei ole kohdallaan tässä ravintolassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 25.01.2015
Betyg: 0

Tällaisia ravintoloita Suomi tarvitsee. Kursailematon ja viihtyisä paikka, jossa ruoka oli erinomaista, erittäin laadukkaista raaka-aineista. Harvoin tapaa näin ystävällistä henkilökuntaa. Loistava omistajapari!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.01.2015
Betyg: 0

Ensitapaamsen merkkipäiväjuhlat Heinätorilla 14. 11. ysäväperheen kanssa. Juhlalounas oli loistava. Ravintola, mikä ei ole ketjukonsepti, vaan omistajat ovat täydellä sydämmellä mukana, on mielestäni lämmin ja persoonallinen tunnelmaltaan. Kiitos hyvästä ruoasta sekä lostavasta palvelusta.Lilli, Seija, Timo ja Simo

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.11.2014
Betyg: -1

Kodikas miljöö ja upeat näkymät myös ikkunoista. Ystävällinen palvelu

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 37€ Tillagt: 11.09.2014
Betyg: -1

7 hengen porukalla. Syötiin pihviä, helmikanaa ja lohta. Kaikki olivat erittäin tyytyväisiä annoksiinsa. Pari meistä ei muistanut milloin olisi paremman pihvin syönyt. Jälkiruoatkin olivat herkullisia. Palvelu ystävällistä ja välitöntä.
Suosittelen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.07.2014
Betyg: 0


Läge

Pyynikintori 5, 33230 Tampere - Route
(03) 212 1205
http://www.heinatori.com