Letzte Bewertungen: Tampere

1 Bewertung

Pitkä aika odottaa tilauksia. . Meni ainakin sen 30min. Lisäksi kahvi oli kylmää. Listan herkut sekä sisäänpääsymaksu kahdelta ihmiseltä reilu 30€.. sillä hinnalla pääsi siis sisälle ja sai kahvin, limun, ja kaksi pientä jätskiannosta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.07.2019
Note 0
1 Bewertung

Olen ollut Nanda Devin fani yli 10 vuotta. Mielestäni Suomen paras intialainen ravintola. Tänään minut kuitenkin haukuttiin lounaani lopuksi pystyyn. Lähdin lopulta itkien pois ravintolasta.

Olin kolmea päivää aikaisemmin (viikonloppuna) ollut lounaalla ja lomalaisena olin päivistä suloisesti sekaisin. Kassalla koneeseen laitettiin luonnollisesti 20e (buffa maksetaan syömisen jälkeen) ja kysyin ihmetellen "20e?", jolloin työntekijä ilmoitti, että buffa on viikonloppuisin sen 20e. Olin noloissani ja varmasti olen saattanut näyttää harmistuneelta, sillä tunsin itseni tyhmäksi, kun en ollut yksinkertaisesti tajunnut mikä viikonpäivä on. Maksoin siis tietenkin ja lähdin pois. Huom. mitään muuta keskustelua ei käyty.

Tänään vein taas ulkopaikkakuntalaisia ystäviä ravintolaan syömään, sillä kyseessä on yksi ehdottomista lempiravintoloistani. Lounaan päätteeksi menimme maksamaan ja sitten sainkin täysin yllättäen kuulla kunniani. Miestyöntekijä (joka ei ollut siis sunnuntaina minua palvellut henkilö) alkoi sättiä minua siitä kuinka olin 1. loukannut sunnuntaista työntekijää syyttämällä häntä huijauksesta 2. huutanut niin kovaa, että muut asiakkaat ovat luulleet, että ravintolassa huijataan 3. hinnat ovat selvästi näkyvillä ja olleet pitkään samat, että en voi selittää mitään. Kun ensijärkytyksestä pääsin kärryille mistä on kyse (kun minulta kysyttiin, että olinko sunnuntaina lounaalla ja vastasin kyllä, luulin ihan pienen hetken ajan, että he tunnistivat vakiasiakkaan ja halusivat jotenkin kiittää minua! Hahaha!) yritin sopertaa, että olen hirveän pahoillani, jos olen jotenkin loukannut ketään ja että haluan pyytää anteeksi siltä työntekijältä jos näin, ja että olin siis sunnuntaina päivistä sekaisin, ja että eivät he tietenkään yrittäneet mitään huijata, siinähän ne ovat hinnat ulkostandissa ja että _en vain tajunnut mikä päivä on_.

Ongelma ja järkytys itselleni oli kuitenkin se, että minulta ei selkeästi haluttu minkäänlaista selitystä, vain hakkua minut pystyyn. En siis saanut sanoa mitään ja kaikki mitä sanoin, kuitattiin käden heilautuksella tai puhuttiin päälle. Olin niin tyrmistynyt, että aloin itkeä, sanoin, että enhän voi enää käydä täällä, jos he ajattelevat minusta noin. Tähän sain vastaukseksi, että minun ei tarvitse käydä ravintolassa enää. Itkemiseni selkeästi myös ärsytti miestä ja hän vain käski minun maksaa. Maksoin ja lähdin ravintolan ulkopuolelle sitten rauhoittumaan. Ystäväni oli tämän ajan vieressäni ja hän myöhemmin pahoitteli, ettei sanonut mitään, mutta hän myös koki, että tässä ei ollut tarkoitus saada meiltä mitään selitystä. Hän oli todella tyrmistynyt koko asiasta. En tiedä mitä muut asiakkaat tästä koko episodista ajattelivat.

Ruoka on siis ravintolassa todella hyvää. Mutta ihan vain varoituksen sanana, näinkin voi näköjään käydä, ihan tuosta vain, olit vakiasiakas tai et. Tai no, jos kysyvä "20e?" oikeuttaa tuollaisen kohtelun, niin sitten. Toki koen erikoisena sen ajatuksenjuoksun, että "huijatuksi" tultuani palaisin kolmen päivän päästä samaan ravintolaan(??). Itseäni tämä harmittaa ihan valtavasti, sillä, no, jos sivuutetaan se, että ihminen ei lähtökohtaisesti halua tulla yllättäen haukutuksi, niin myös siksi, että pidän paikasta. En siis kuitenkaan halua/uskalla käydä ravintolassa enää, enkä myöskään halua nähdä mitä tapahtuisi, jos yrittäisin. Huoh. (Ja jos tämä arvostelu kuulostaa sisältöönsä nähden turhan rauhalliselta, niin se johtuu vain siitä, että olen kirjoittanut ja muokannut tätä tekstiä hetken. En halua haukkua ravintolaa, vain varoittaa asiakkaita, sillä jos itse olisin tiennyt, että tällainen on heillä mahdollista, niin eipähän olisi ollut niin hirveä shokki.)

Mietin tässä myös, että entä jos seuraavaan vierailuuni olisikin mennyt kuukausi, eikä kolme päivää? Oliko naamani jollain ihmeen mustalla listalla? Olisinko silloinkin saanut tuta tämän kaiken?

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 03.07.2019
Note 0
11 Bewertungen

Olimme kaksin syömässä lauantai-iltana. Otimme Finlandia menun. Ruuat olivat maistuvia ja tulivat nopeasti. Erityisesti pääruokana ollut poron vasa, oli todella herkullista. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa, vaikka tarjoilijoita oli useampia. Hinnat ovat hieman korkeat ja menu aika suppea, mutta kokemuksena ravintola näsinneulaa voi suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 66€ Hinzugefügt: 29.06.2019
Note 0
1 Bewertung

Järkyttävän töykeää asiakaspalvelua ja erittäin törkeä asenne tarjoilijalla. Kysyimme voiko oven sulkea, sillä ulkoa tuli kylmää ilmaa, autojen pakokaasuja ja liikenteen melua. "Ei voida" oli vastaus. Kysyimme uudestaan uskomatta korviamme. "EI voida" oli taas vastaus. Ulkona ei ollut edes lämmin ja ilmastoinnin voisi hoitaa varmaan jotenkin muuten. Olisimme viipyneet ehkä tunnin. En ole ikinä elämässäni törmännyt näin uskomattoman törkeään asenteeseen. Ei ole ihme että palvelua moititaan jatkuvasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.05.2019
Note 0
1 Bewertung

Parhaat kiinalaiset mitä Suomessa on tullut testattua. Kanaa kääg varsinkin todella hyvä jos tulisuus ei haittaa!
Ruoan mausteisuus vaihtelee aikakausittain millainen chilisato on tullut. Välillä todella tulista ja välillä melko paprikaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 23.05.2019
Note 0
1 Bewertung

Kallis ja yliarvostettu.
Sapuska oli rasvaista ja suolaista. Perunat olivat vetisiä.
Palvelu oli ylimielistä, en suosittele lounaspaikaksi. Ei ihme, että ravintolassa ei ollut jonoa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 05.05.2019
Note 0
1 Bewertung

Nico's special on varma valinta! Baklava mahtava makuelämys jälkiruokakahvin kanssa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.05.2019
Note 0
1 Bewertung

Kävin aamulla hakemassa kahvin ja ajattelin että syönpä hampurilaisen samalla. Sielä oli vanhempi nainen töissä ja ihan asiallinenkin oli. Taisi olla vain aamu äreä. Jätin tilaamatta kuitenkin. Henkilökunta pamautti raakoja pihviä paljain käsin millä oltiin ensin käsitelty rahoja paistumaan ja sormet täynnä sormuksia. Alkoi kuvottamaan joten jätin tilaamatta ruokaa. Joskus öisin käynyt ja silloin on käytetty asiallisesti pihtejä. Tosin laatu huonontunut viimeisen parin vuoden aikana. Onko sitten uusi valmistustapa vai halvimmat raaka-aineet mitä kaupasta saa. Erinomainen kahvi hintaansa nähden ja tupakatkin saa samalla reissulla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.04.2019
Note 0
3 Bewertungen

Kövin muutama vuosi sitten täällä syömässä hevosen lihaa, ja annos oli parempi kuin naudan sisäfilee, todella murea liha. Nyt kun kävimmä puolison kanssa syömässä heppapihvit, liha oli todella sitkeää. Hävetti kun olin puolisolöe hehkuttanut että nyt kannattaa ottaa heppaa ja molemmat pettyi. Annos on kuitenkin melko arvokas, 28e. Muutenkin tämä paikka on ylihintainen kin vastaavaa ruokaa (ja mureaa lihaa) saa edullisemmin muualta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.04.2019
Note 0
1 Bewertung

Kävin juuri (18. 4) hakemassa lihakebabin- ja broilerikebabin leivällä ja kummatkin annokset olivat kylmiä päästyäni kotia. Matkaa oli kävellen max. 5min verran. Leivät olivat selvästi mössöisestä koostumuksesta päätellen mikrotettuja ja liha haaleata.
Pelkkään kebabiin erikoistuneelta ravintolalta odottaisi hieman enemmän panostusta. Jos jotain hyvää, niin palvelu toimi, mutta uudestaan en mene. Tampereen paras? Ei ole.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.04.2019
Note 0