Letzte Bewertungen: Tampere

3 Bewertungen

Kövin muutama vuosi sitten täällä syömässä hevosen lihaa, ja annos oli parempi kuin naudan sisäfilee, todella murea liha. Nyt kun kävimmä puolison kanssa syömässä heppapihvit, liha oli todella sitkeää. Hävetti kun olin puolisolöe hehkuttanut että nyt kannattaa ottaa heppaa ja molemmat pettyi. Annos on kuitenkin melko arvokas, 28e. Muutenkin tämä paikka on ylihintainen kin vastaavaa ruokaa (ja mureaa lihaa) saa edullisemmin muualta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.04.2019
Note 0
1 Bewertung

Kävin juuri (18. 4) hakemassa lihakebabin- ja broilerikebabin leivällä ja kummatkin annokset olivat kylmiä päästyäni kotia. Matkaa oli kävellen max. 5min verran. Leivät olivat selvästi mössöisestä koostumuksesta päätellen mikrotettuja ja liha haaleata.
Pelkkään kebabiin erikoistuneelta ravintolalta odottaisi hieman enemmän panostusta. Jos jotain hyvää, niin palvelu toimi, mutta uudestaan en mene. Tampereen paras? Ei ole.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.04.2019
Note 0
2 Bewertungen

Hyvä ja monipuolinen lounas!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 06.04.2019
Note 0
2 Bewertungen

Kahvi ok, peruspullaa. Paikassa on järkyttävän huono palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 4€ Hinzugefügt: 06.04.2019
Note 0
2 Bewertungen

Kaupungin parhaan etanat! Usein saa sitkaita etanoita mutta ei täällä. Pääruoka oli myös hyvää (Härkäruukku), mutta ikävä kyllä ruukkua ei saa ilman sieniä. Tarjoilijat ovat erittäin asiantuntevia ja auttavaisia

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.04.2019
Note 0
4 Bewertungen

Paras kanapita mitä olen syönyt! Ihanan rapeaa ja tulista, hinta kohdillaan ranskalaistenkin kanssa. Nälkä lähti kyllä erinomaisesti. Palvelu myös todella mukavaa ja asiantuntevaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 03.04.2019
Note 0
13 Bewertungen

Suurin odotuksin menimme Lucaan pizzalle. Olihan paikkaa kovasti mainostettu aitona kokemuksena ja hyvin tehdyillä pizzoilla. Paina tunnelma oli hiukan ristiriitainen. Sali oli mukava ja tavallaan sopivan hämärä, kuten tunnelmaan sopii. Kuitenkin katto oli täynnä pieniä kohdevaloja joista aina muutama sojotti suoraan kohti silmiä, istuit minne tahansa. Myös peräseinän outo wc-tyyli ihmetytti; valkoinen kaakeliseinä ja siinä useita kirkkaita valokupuja. Palvelu oli normaalin hyvää, mutta ei kyllä mitenkään erityisen ystävällistä. Ainakaan kiire ei vaivannut henkilökuntaa, paikalla oli lisäksemme 5-6 ihmistä. Lista oli hiukan suppeahko, mutta löytyihän siitä molemmille sopivantuntuiset pizzat. Herkullinen tuoksu täytti pöydän, kun ne tuotiin. Vaan siihen se herkullisuus sitten loppuikin. Eivät pizzat huonoja olleet, ainakaan maultaan, mutta aika mitäänsanomattomia ja vaisuja. Lisäksi reunoilla oli vähän turhan laaja kaista vailla täytettä kun taas molempien pizzoissa keskiosa oli aika vetistä (öljyistä) mössöä. Luulin, että tällaisessa paikassa osattaisiin tehdä ryhtinsä pitävä pohja, mutta liian haastavaa se tuntui olleen. Lisäksi pohja oli kovin sitkeä, olisimme molemmat kaivanneet hiukan tehokkaampaa veistä avuksi. Mikä ihme siinä on, että Suomessa ei vaan osata tehdä rapeaa, helposti leikattavaa pizzapohjaa? Kokonaisuus oli lähinnä "tulihan tuosta vatsa täyteen, mutta miksi ihmeessä tulisimme tänne uudestaan".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 21.03.2019
Note 0
1 Bewertung

Odotukset korkealla. Hieno vanha mijlöö, sijainti oikein hyvä.

Tilaus: Plevnan makkarapannu; sisältää: valurautapannulla paistettua bratwurstia, thuringerwurstia, talon possumakkaraa, fleischwurstia sekä hapankaalia ja pekoniperunaa.

Ravintola ei täynnä.

Tilausaika 15min. Tästä odotusaika juomille 20min, alkupaloille 40min ja pääruualle 1h 40min.

Makkarat: pääasiassa ihan ok, yleisarviolta kuitenkin melko mauttomia.
Hapankaali: lähinnä keitettyä vedessä lilluvaa happamatonta kaaliraastetta. Pekoniperunat: keitettyjä perunanpuolikkaita ja PALVIKINKKUA.
Hinta: 20,90e.

Tarjoilija ihmetteli, kun annoksesta 4/5osaa jäi syömättä.

Täysin luokatonta ruokaa ja pitkät odotusajat.

Älkää hyvät ihmiset tuhlatko rahojanne tähän ravintolaan. 0/5

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 20.03.2019
Note 0
1 Bewertung

Hyvää & maukasta kasvisruokaa.
Annokset ovat riittäviä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.03.2019
Note 0
10 Bewertungen

Olimme kolmistaan syömässä lauantaina iltapäivällä. Kievari oli rauhallinen, tilaamamme Kapsalonit maistuvat ja palvelu oikein hyvää. Isoon nälkään en annosta suosittelisi, mutta muutoin annoskoko oli sopiva.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 10.03.2019
Note 0