Letzte Bewertungen: Tampere

1 Bewertung

Classic Burger salaatilla. Ei mitään hyvää sanottavaa. Pihvi oli varmaan joku pakaste, kun oli ihan korppu. Sämpylä ei hyvä. Juustot ja kastikkeet eivät maistuneet. Tampereelta löytyy yli kymmenen parempaa burgerpaikkaa helposti. Arvostelujen perusteella on ollut ehkä parempi paikka joskus, nyt ei voi suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 15.02.2020
Note 0
2 Bewertungen

Erinomainen ruoka, juoma & asiakaspalvelu.
Viihtyisä ravintola.
Kuvassa: Shiso Pannacotta, alkoholiton cocktail, Yasai Ma Hor, Vegemaki

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 08.02.2020
Note 0
7 Bewertungen

Hot hot hampurilainen oli ihan maistuva. Chilin tosin olisi voinut valita yhtä väkeväksi, mutta vähemmän teräväksi. Ranskalaiset olivat tuoreessa öljyssä paistettuja ja hyviä.
Runsaasta asiakasmäärästä johtuen palvelu olisi voinut olla nopeampaa. Pöydässä sai odottaa 10min. tilauksen vastaanottamista. Sitten palvelu kyllä sujui normaalisti. Perushampurilainen oli pienehkö hintaansa nähden. Siitä pieni miinus. Muuten ystävällinen palvelu, kun sitä ennätti saamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 08.02.2020
Note 0
2 Bewertungen

Huono asiakaspalvelu, tilaukset sekaisin ja väärät tuotteet ylihintaan. 0/5

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.02.2020
Note 0
2 Bewertungen

Huono asiakaspalvelu, tilaukset sekaisin ja väärät tuotteet ylihintaan. 0/5

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 08.02.2020
Note 0
1 Bewertung

Heille 45-50 minuuttia ruuan kanssa on ok, ja se että juoman ja ruuan saa vasta, kun siitä erikseen mainitsee että missä se viipyy. Ainakin juoma unohdettiin se on selvä, siis sisäänastumisesta 45 min ja kysymys missä viipyy, ennen kuin saa pyytämänsä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 01.02.2020
Note 0
1 Bewertung

Syö10 visit - had to try the fish& chips and although the fish was perfect and crispy the mashed peas were awesome the chips was so salty it totally ruined the whole meal ... not to mention the remoulade which was a disgrace to the chef... very sad experience as I’ve been telling my Husband how great the Myllärit restaurant is...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.01.2020
Note 0
4 Bewertungen

Uudistunut Metson kahvila on aivan ihana! Yksi lempipaikoistani Tampereella. Ruoaksi on tarjolla keittoa sekä salaattibuffet, josta maksetaan punnitsemisen jälkeen varsin kohtuullinen hinta. Lisukkeeksi on saatavilla esim. herkullista siemennäkkäriä. Kasvisruokailijat on huomioitu erinomaisesti ja salaattivalikoimassa on tarjolla usein jotain vähän erikoisempaakin. Lisäksi kahvilassa on ostettavissa todella kattavasti leipiä, smoothieita ja ihania erilaisia herkkuja. Nappaankin usein lounassalaatin jälkeen mukaani töihin jotakin hyvää evästä iltapäiväksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 27.01.2020
Note 0
1 Bewertung

Sunnuntai-buffan valikoima oli niukka, mutta ikävintä oli sen todella heikko laatu. Ruoka oli varsin mauton ja rasvassa keitetyt eltaantuneen makuisia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 18€ Hinzugefügt: 19.01.2020
Note 0
1 Bewertung

25. 12 .2019 Söin käristeen ja täyslihahampurilaisen. Kaikki pahanmakuisia eikä mikään tuoretta. En suosittele kenellekään.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 6€ Hinzugefügt: 26.12.2019
Note 0