Küche geöffnet

Maja/talo

Note 4.3 / 5

Bewertungen (13)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Fish & chips oli erinomainen kokemus. Hinta just kohdallaan, ja Pyynikin oluita mukavasti hanassa. Ehdottomasti käyn toistekin.. Hinta/laatu on enemmän kuin kohdallaan, lisäksi erittäin viihtyisä ja siisti paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 22.11.2015
Note 0

Syötiin ylikypsää possun niskaa ja fish & chips. Alkuillasta ravintolassa oli hiljaista mutta paikka oli mukavasti sisustettu ja rento musiikki soi taustalla. Possu oli täydellistä, kala-annos erittäin hyvä. Myös juomavalikoima miellytti. Ainoa miinus oli se, että annoksien saapumisten välillä oli turhan kauan aikaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.09.2015
Note 0

Pöperöt mukiinmeneviä, testatty fish&chips, siivet nagasoosilla ja tuplachilihodari. Hyvän makuista ja kohtuullisen kokoiset annokset. Paikka mukava ja olutvalikoima ok. Lautapelivalikoima voisi olla parempi! Mutta henkilökunta on sitten ehkä Tampereen laiskinta!! Istuvat kaikki tiskin takana joko mussuttamassa omia eväitään tai muuten vaan nojailemassa tiskiin ja tuijottamassa tyhjyyteen. Molempina kertoina kun olen käynyt on ollut hiljaista, eli kiirettä ei voi syyttää. Pöydät täynnä laseja, pöytiä ei pyyhitä, lattialle tippunutta lautasliinaa ei nosteta, tyjhät lasit ja pullot jäävät pöytäämme, syötyämme lautaset vaan jäävät eteemme ja päätämme lopulta vaihtaa pöytää, jotta jää tilaa uusille laseille. Ei tervehditä sisään tullessa tai pois lähtiessä. Lauantai-iltana ja vieläpä kesäloma-aikaan paikka oli lähestulkoon tyhjillään. Auttaisikohan jos henkilökunta vähän skarppaisi asiakkaiden huomioimisessa?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.07.2015
Note 0

Kanaleipä oli maukas. Fish&Chips-annoksen perunat ekalla kerralla palaneita ja tokalla kerralla mössöisiä. Pöydät pyyhkimättä ja palvelu tympeää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 04.06.2015
Note -1

Hain ohimennen mukaan pulled pork -hodarin ja katkis-uuniperunat. Odotukset oli koholla possunlihan suhteen, mutta aika kuivaa oli. Ainoana kostukkeena sämpylän välissä oli teollisen makuista, ällömakeaa soosia. Potentiaalia olisi, mutta totetus ontuu. Esim. napakka sinappi ja vaikka hieman creme fraichea, majoa tms. toisi uusia ulottuvuuksia. Pettymyksen partaalla tarrasin perunoihin, ja se olikin ihan eri planeetalta. Hyvä, tuore salaatti, jossa herkullinen balsamicokastike, ja reilusti täytetyt perunat. Hummeria en annoksesta löytänyt, mutten osannut kaivatakaan. Ruokaisa ja makoisa annos, jossa hinta/laatusuhde vähintäänkin kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.05.2015
Note 0

Siivet eivät olleet ihan loppuun asti lämmitettyjä. Chili-makkarahodari oli ok, muttei vakuuttanut. Ilta-aikaan tunnelmaltaan kuitenkin ihan mukava yhden tuopin paikka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 03.05.2015
Note -1

Kaikki ruoat testattu ja uskomattoman herkullista. Myös juomavalikoima monipuolinen ja hyvä. Hinta/laatu todellakin kohtaa Maja/Talossa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.04.2015
Note -1

Mahtava asiakaspalvelu ja hieno ilmapiiri. Koko loistava lista syöty läpi,hodarit erinomaisia, suosikkina kuitenkin hummerileipä!:)
Hyvät juomat, hieno sisustus, onnea tulevaisuuteen ja menestystä!
T. Ikuinen vakkari ;)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.03.2015
Note -1

Hinta/laatusuhteeltaan todellakin 'Amazing deal'. Hummerikatkarapu-uuniperuna ja pulledpork hodari molemmat todella maistuvia. Uuniperuna-annos erittäin täyttävä. Hyvä tunnelma ja mahtavat musiikit!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 24.02.2015
Note 0

Erittäin mukava tunnelma ja hyvä olutvalikoima varsinkin paikallisissa oluissa. Söimme possun niskaa ja kana-vuohenjuustoleivän, jotka olivat maittavia. Possun niska -annos oli tosin melko pieni. Johtuikohan siitä että annokseen käytettin viimeiset possun rippeet?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.02.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Pirkankatu 1, 33230 Tampere - Route
044 7022240
http://www.ravintolamajatalo.com/

Options