Küche geöffnet

UkkoMetso

Note 3.9 / 5

Bewertungen (17)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Mukava miljöö, tummaa puuta, kodikas ja tumma lämminhenkinen. Isot ikkunat Hämeenpuistoon, joista voi seurata menoa. Ikkunalla tosin talvella hieman viileähkö istua.
Tilassa on myös kabinetteja, joita voi varata ilman lisämaksua.

Alkupalaksi valkosipulietanat aurajuustolla. Mukaan tuli kaksi palaa leipää (6 etanaa), ja hinta oli 10e. Leipä oli jees, mutta ehkä sitä olisi saanut olla enemmän tai sitten imevämpää sorttia, jotta olisi saanut kaikki öljyt ja maut syötyä etanapannusta. Etanoissa oli juustoa juuri sopivasti.

Pääruoaksi otin Akkametson hampurilaisen, mukaan tuli maalaisranskalaiset. Kanafilepihvi, pari siivua suolakurkkua, pikkelöityä punasipulia ja chilimajoneesia. Kanafile oli himpun kuiva, enkä pitänyt kovastikaan hampurilaisen sämpylästä, joka oli hieman liian pullamainen makuuni. Pidän siitä, että sämpylää on paistettu hieman. Tätä ei oltu. Muuten ihan kelpo annos. Ja iso.

Seuralainen otti Munuaisia ja yrttimuusia sisältäneen annoksen (19e). Munuaiset ja muusi olivat hyviä, mutta annos ei ehkä sovi ihan kaikille. Mukana oli myös puolukkahilloa.

Palvelu oli erittäin hyvää ja iloista. Olut ja siiderivalikoima vaihtuva ja monipuolinen.

Suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 24.11.2016
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 15.11.2016
Note 0

Useampia kertoja käynyt. Palvelu erittäin hyvää.
Ruoka hyvää. Oluita riittää.
Persoonallinen eikä ketjuruokaa.
Pelkkiä hyviä kokemuksia!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.04.2016
Note -1
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 04.06.2015
Note 0

Olin ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa kyseisessä ravintolassa. Astuessamme sisään tarjoilijat hymyilivät ja ottivat meidät hyvin vastaan ja ohjasivat pöytään. tarjoilija suositteli listalta syömääni hyvin haudutettua härkää sekä espanjalaista punaviiniä raig de raim tinto joka oli todella hyvää ja jäi lempiviinikseni :) hintalaatu suhde loistava. suosittelen todella kokeilemaan Otsometsoa !!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 01.02.2015
Note -1

Kuha oli erinomaisen hyvää ja tummahiuksinen, tyylikäs tarjoilijatar jaksoi hymyillä ystävällisesti. Ruoan tulo hieman kesti, mutta suurista ikkunoista oli mukava seurata maailman menoa. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 20.05.2014
Note -2

Erittäin hyvä ruoka ja loistava palvelu, taisi olla tarjoilijamme nimi Mika. Erityistoiveet huomioitiin mukisematta. Hyvä hinta/laatusuhde. Eritäin miellyttävä miljöö.
Nimimerkki: Kolmen kopla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.04.2014
Note -6

Erinomainen palvelu. Kiitos Mikalle ammattitaitoisesta ja erikoisen ystävällisestä kohtelusta. Palvelu oli niin hienoa, että ei edes ruoka-annoksen koostumusta muista, vaikka hyvää sekin oli!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 27.04.2014
Note -6

Tulimme tänne seuralaiseni kanssa muistaakseni eräänä sunnuntai-iltana, aiemmin testatun edullisen (5€) ja maukkaan olutlautasen perässä taltuttamaan pikkunälkää. Olutlautasen sisältämä juusto, makkara, paistettu peruna, suolakurkku ja dippi ajoivat kuulemma oikein hyvin asiansa pikkunälän karkottajana ja nimensä mukaan sopii täydellisesti oluen seuraksi. Itse tilasin etanat valkosipulilla ja aurajuustolla sekä rapuleivän. Rapuleipä oli oikein hyvin tehty ja maukas, mutta etanoissa oli outo sivumaku. Viimeistä etanaa sitten haarukoidessani, juuston alta paljastui pekonia. Ikävä yllätys asiakkaalle joka ei ole punaista lihaa syönyt yli kahteenkymmeneen vuoteen. Yritin saada tarjoilijan huomiota tovin tässä rauhallisessa ravintolassa, mutta jouduin lopuksi palauttamaan lautasen itse tiskille. Tarjoilija oli tapahtuneesta kovin pahoillaan, mutta laskua tuodessaan vähensi vaivaiset 10% annoksen hinnasta. Muuta hyvitystä en tästä epämiellyttävästä kokemuksesta saanut. Sääli, sillä ruoka on hinta-laatusuhteeltaan Tampereen parhaimmistoa. Aion antaa UkkoMetsolle vielä mahdollisuuden pekonilipsahduksesta huolimatta. Suosittelen lämpimästi oluen ystäville.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 14.04.2014
Note 2

Maistuvaa ruokaa ja hyvää olutta viihtyisässä ympäristössä. Pari kertaa olen nyt täällä syönyt ja molemmilta kerroilta jäänyt hyvä mieli. Pataviikkojen lammaspata oli maukasta, mutta annoksen 18e hinta aavistuksen yläkantissa. Olutvalikoima on maltillinen, mutta siitä löytyy tunnettujen klassikoiden lisäksi mukava määrä mielenkiintoisiakin vaihtoehtoja.

Ravintolan sisustukseen on panostettu ja se on mielestäni hieno ja tyylikäs. Paljon tummaa puuta, ja yhtä aikaa sekä kiiltävää että rosoista pintaa.

Palvelu on parempaa keskitasoa, ystävällistä ja huomaavaista. Piristävää verrattuna yleiseen tamperelaiseen tasoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 14.03.2014
Note 1

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Hämeenpuisto 27/Kauppakatu 16, 33210 Tampere - Route
032225752
http://www.ukkometso.com

Options