Chakra

86 reviews

Tuokaa ruokaa, joka on parempaa kuin kotona saamani ja se on +++ .

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (86)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Patarouva

Vilkas sunnuntai-ilta ja ravintola täynnä asiakkaita. Alkufiilis oli kaaos, sillä töissä oli yksi tarjoilija ja kokit. Tarjoilija hoiti salin ja baaritiskin, jossa oli myös pelkkiä oluen juojia. Ruokailijoita oli joka pöydässä. Hyvin hoiti tarjoilija hommansa siihen nähden, mikä kaaos paikalla oli.

Päädyimme ottamaan alkupalaksi etanat. Huh, en ole koskaan syönyt noin niukkajuustoisia etanoita. Itse etanaahan ei voi pilata, mutta juustoa sai raaputella pannusta irti, jotta saisi edes jotain. Ei jatkoon.

Pääruoaksi otin pizzan. Pohja oli jotenkin outo. Pizzaakaan on vaikea pilata, joten sain sen syötyä kyllä. Ehkä joku rauhallisempi ilta olisi auttanut asiaan, ehkä ei. Kannattaisi kyllä panostaa henkilökunnan määrään, ja raaka-aineisiin, jottei käy tulevaisuudessa huonosti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 24.11.2016
Rating: 0

Restaurant: UkkoMetso

Mukava miljöö, tummaa puuta, kodikas ja tumma lämminhenkinen. Isot ikkunat Hämeenpuistoon, joista voi seurata menoa. Ikkunalla tosin talvella hieman viileähkö istua.
Tilassa on myös kabinetteja, joita voi varata ilman lisämaksua.

Alkupalaksi valkosipulietanat aurajuustolla. Mukaan tuli kaksi palaa leipää (6 etanaa), ja hinta oli 10e. Leipä oli jees, mutta ehkä sitä olisi saanut olla enemmän tai sitten imevämpää sorttia, jotta olisi saanut kaikki öljyt ja maut syötyä etanapannusta. Etanoissa oli juustoa juuri sopivasti.

Pääruoaksi otin Akkametson hampurilaisen, mukaan tuli maalaisranskalaiset. Kanafilepihvi, pari siivua suolakurkkua, pikkelöityä punasipulia ja chilimajoneesia. Kanafile oli himpun kuiva, enkä pitänyt kovastikaan hampurilaisen sämpylästä, joka oli hieman liian pullamainen makuuni. Pidän siitä, että sämpylää on paistettu hieman. Tätä ei oltu. Muuten ihan kelpo annos. Ja iso.

Seuralainen otti Munuaisia ja yrttimuusia sisältäneen annoksen (19e). Munuaiset ja muusi olivat hyviä, mutta annos ei ehkä sovi ihan kaikille. Mukana oli myös puolukkahilloa.

Palvelu oli erittäin hyvää ja iloista. Olut ja siiderivalikoima vaihtuva ja monipuolinen.

Suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 24.11.2016
Rating: 0

Restaurant: August von Trappe

Tiistai-illan diili: puoli kiloa simpukoita + olut (tai alkoton juoma) 15 euroa. Oli pakko testata. Simpukoista sai valita neljästä eri vaihtoehdosta. Myös oluen sai valita itse. Kulhon simpukat olivat maukkaita ja niitä oli reipas kasa. Jopa niin paljon, että kuoret eivä t mahtuneet ns kulhon kannen päälle. Lisukkeena oli kaksi viipaletta mainiota leipää, isoja belgian perunoita dion sinapilla + toisella majoneesilla. Täyteen tuli. Ruoassa ei moittimista, tämä siis baarin puolella. Palvelu oli myös ok Hande sopi ympäristöön hyvin.

Ympäristönä Trappe on oikein hieno. Jopa liian fiinin oloinen. Arvokas tiilitalo koskenrannassa on mitä mainioin paikka viedä vähän "hienompaan paikkaan " ihmisiä syömään. Harmi, että ruoka-arvostelut eat.fi palvelussa kertovat paljon epäkohdista ruoan osalta. Toivottavasti tähän panostetaan jatkossa, sillä paikkana on oikein upea. Omalla kohdalla laatu ja hinta kohtasivat, koska kokemus hiljaisena tiistai-iltana oli hyvä ja tarjous oli niin loistava (norm. simpukat 18,50+ olut 6,50) .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.03.2016
Rating: 1

Kivasti sisustettu ja valoisa raikas tila. Pöydät aika avoimesti, ei siis looseja tai yksityisyttä niin paljon, kun odotin, mutta eipä sitä niin tarvinnutkaan. Ovelta tuli heti tarjoilija ohjaamaan pöytään ja toi juomalistat. Menut olivat jo valmiiksi pöyidissä. Kävimme paikalla lauantai-iltana noin klo 18 ja lähes kaikki pöydät olivat täynnä, väkeä tuli ja meni tasaisesti ja kaikki mahtuivat kuitenkin aina pöytiin. Palvelu oli ripeää.

Teimme tilauksen heti ja tarjoilija toi juomat, keskioluen (6,5e) sekä vesikannun (1e) pöytään. Otimme vain pääruoat, koska oli kiire aikataulu, mutta tarjoilija toi eteemme lähes välittömästi talon tarjoaman alkukeiton, joka oli kermainen metsäsienikeitto. Keitto oli oikein maukas, ja mukaan tuli lämmin herkullinen leipä. Keitossa oli sieniä ja sipulia. Alkuruoka ei siis maksanut mitään. Tosin meiltä ei kysytty edes haluammeko sienikeittoa, kaikkihan eivät sienistä niin välitä. Naapuripöydältä asiaa tiedusteltiin.

Pääruoat tulivat todella nopeasti alkuruokien syömisen jälkeen. Täällä ei tarvinut odotella. Tarjoiljat kävivät myös tasaisesti tiedustelemassa onko kaikki ok ja maistuuko ruoka. Otin pääruoaksi kanarullan (13,5e), joka oli grillattua kanaa, curru-kastiketta, erikoismaustettua salaattia,
sipulia, jäävuorisalaattia, paprikaa ja persiljaa käärittynä lavash-leipään. Annos oli iso enkä edes jaksanut syödä sitä kokonaan. Kana oli oikein kypsytettyä, ei ollenkaan kuivaa ja pinnalta grillatun oloista. Curry-kastike ei ole aina niin mieleeni, mutta tässä annoksessa sitä ei ollut liikaa ja muutkin maut tulivat esiin.

Seuralaiseni söi paikan kebabin (18e) jossa oli lampaan- ja naudanjauhelihavarras, bulgurin, salaatin ja haydarin kera. Annos oli kuulemma oikein sopivan kokoinen ja hyvän makuinen. Ns. hienompi kebab. Liha oli hyvää ja lisukkeet sopivat kylkeen hyvin.

Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää. Suosittelen paikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Los Pollos

Avajaispäivänä testasimme uuden Los Pollosin Koskikeskuksessa. Tila on uusi ja siisti, tilaus tehdään tiskiltä ja maksetaan heti siihen. Ruoka tuodaan pöytään. Menu on tiskin päällä liitutauluilla ja ainakin vielä melko suppea. Kolme erilaista kanatäytteistä leipää (n. 10e), 1/4 kana + lisukkeet tai 1/2 grillattu kana + lisukkeet.

Ruoka on ns. fast casual, eli laadukasta pikaruokaa. Pikana ruoka ei kuitenkaan tule. Paikalla taisi olla kaksi pöytää loppuillasta enää, ja ruoan tulo kesti noin 20 minuuttia. Pöydissä on mausteita ja vesi valmiina + aterimet. Paikasta saa olutta, viiniä ja siideriäkin.

Tilasin itselleni kana-pekoni leivän. Leivässä oli maukasta grillattua kanaa+ savun makuista pekonia, tomaattia, salaattia ja kastiketta. Maistoin myös sitruunankuoren. Leipä oli kauniisti aseteltu kahteen osaan puiselle lautaselle. Pekoni hieman peittää kanan makua, mutta jos leivän sisältä ottaa vain kanan palan, maistaa sen hienon maun.

Seuralainen söi maissileivän, missä oli reivittyä kanaa, salaattia ja melko paljon currykastiketta. Currykastike peitti kanan makua, ja oli aika hallitseva. Leipä sai kyllä kehuja, ja oli hyvää ja erikoista.

Palvelu oli oikein rauhallista ja ystävällistä, menen vielä testaamaan itse päätuotteen, eli sen grillatun kanan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 03.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Pub Carlos

Carlosin uudet hampurilaiset ovat kyllä syömisen arvoisia. Söin chilihotburgerin, jossa hyvälaatuinen pihvi, sämpylät ja kyljessä coleslaw-salaattia.

Hotburgerissa kastikkeena tulista chiliä ja cheddarjuustoa, välissä salaatti, jalapenoja ja aivan ihania pikkelöityjä punasipuleita. Hampurilainen on todella suuri, eikä kaipaa perunoita, koska annoksesta tulee halvalla täyteen. Mikäli hampparin kanssa haluaa perunaa, on tarjolla ristikkoperunoita n . 5 e hintaan. Hampurilaisista on myös ei-chili versio superburger.

Pidin myös paikan etanapannusta, jossa aurajuustoa ja valkosipulia + sänpylä. Etanat maksavat muistaakseni 9 euroa.

Lähibaariksi Carlosissa on laaja olutvalikoima ja myös siidereitä on kivasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 13.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Pub Carlos

Lentsun legendaarinen vanha baari, jossa nyt myös pubiruokaa. Testattu mm. wingsit, joissa ihanan rapsakka pinta ja erittäin aurajuustoinen dippi. Eikä siivet olleet niitä pienimpiä ruipeloita. Hyvä paisto.

Uutuutena tullut myös parilaleipiä, joka on tosi iso, ja nälkä lähtee. Täytteitä saa valita itse. Oli yllärrävän hyvää. Tarjolla on myös ristikkoperunoita ja kanakoreja.

A-oikeudet ja terassi, bilistä yms. Asiakaskunta lähiöbaarin omaa väkeä, eli hieman katsotaan uusia kieroon. Ihan kiva baari ja hyvä valikoima myös erikoissiidereitä ja väkeviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 03.07.2013
Rating: 0

Restaurant: Pispalan Pulteri pub

Surkean yrityksen jälkeen mennä Lielahtikeskuksen Restamaxin ravintolamaailmaan syömään päädyimme sitten Pispalan Pulteriin... Ensimmäinen kerta legendaarisessa ravintolassa ja vastaanotto ja kokemus olivat hyviä. Tarjoilija ohjasi heti pöytään ja varoitti pitkästä 45 minuutin jonosta, tämä ei haitannut, sillä juomaa tuli pöytään heti.

Lista on hyvä ja monipuolinen, erilaisia ruokia tarjolla mm pihvejä, maksaa, kalaa, hampurilaisia. Lapsille saa pienemmät annokset aikuisten koosta. Itse tilasin vuohenjuustobroileria lohkoperunoilla. Annos oli erittäin yksinkertainen ja kanapihvi olisi ollut monen makuun ylikypsä ja palanut, mutta itse pidän tuollaisesta kanasta, joten söin sen. Miehen naudan kuve oli erittäin mureaa ja hyvin haudutettua.

Alkusalaatti oli pieni, ja siihen kuului ainoastaan salaatinlehtiä. Melko kitkeriäkin ne olivat, tuossa voisi pikkasen petrata. Ympäristönä paikka oli eloisa ja paikalla oli selvästi paikallisia ammattilaisia, mutta myös paljon ruokailijoita. Baari ja ruokapuoli on kivasti eri puolilla tilaa.

Kannattaa käydä syömässä, ehdottomasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 11.08.2014
Rating: 2

Restaurant: Roast

Alkuun etanat valkosipuli-chiliöljyllä ja aurajuustolla sekä kampasimpukat. Etanoita on vaikea pilata, joten ne olivat toki maistuvat. Tosin öljymäärällä olisi dipannut hyvää hiivaleipaa enemmänkin kuin kaksi pientä palasta, jotka mukaan tulivat. Neljä palaa olisi saanut hyödynnettyä kaiken maun. Kampasimpukat olivat mainiot (3kpl), rucolapedillä ja erikoisella kastikkeella, joka maistui hieman salaatinkastikkeelta. Rapsakampi paistopinta olisi ollut toivottu.

Tässä ravintolassa ei taida olla olut tai siiderihanoja lainkaan, joten pullotuote on suhteettoman kallis. 8 euroa keskilouesta on melko kova hinta... mutta sitten pääruokaan.

Otimme jaettavaksi Roastin Platterin eli hevosen ulkofileetä, makkaraa ja maissikanan rintaa. Lisäksi kauden kasviksia, lohkoperunaa sekä pippurikastiketta ja timjamikastiketta. Platterin makkara oli erittäin turha. Ihan kuin HK sinistä, mutta pienempi annos. Maissikana oli kypsennetty erittäin hyväksi, mureaksi, muttei ylikypsäksi, joten sitä söi mielellään. Hevonen oli medium ja oikein maukasta lihaa... mutta sitten se negatiivinen puoli: suola. Suolaa oli aivan liikaa joka paikassa. Loppuvaiheessa ruoka alkoi tökkimään, koska suolan maku tuli niin ylivoimaisesti läpi. Perunat toki kaipaavat suolaa, mutta nyt sitä oli paljon, Naapuripöydässäkin valitettiin vain suolan liiasta käytöstä ja tämän tarjoilija hoiti hyvin antamalla alennusta (kymmenen prosenttia) ruoasta. Kauden kasvikset olivat positiivisesti itse misattuja, eivätkä valmiista pussista. Sipuli, porkkana ja kesäkurpitsa olivat ihan jees, vaikka nekin vähän jäivät suolan alle. Kastikkeet melko perustavaraa.

Palvelu oli niin hyvää kuin voi. Yksi tarjoilija koko salissa ja väkeä piisasi. Kaikki kuitenkin sujui. Alkupalat tulivat vartissa ja pääruokakin alle puolessa tunnissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 07.08.2015
Rating: 1

Vanhan satamakahvila Korten tilalle tullut uusi ja laajennettu pizzeria-kahvila Ankkuri oli positiivinen yllätys kaikilla kolmella kerralla, joina olen käynyt. Pizzat rapeapohjaisia ja vähän erikoisemmilla täytteillä kuin yleensä. Makua saa lisää mm chilikastikkeella ja valkosipulilla, jos niitä kaipaa. Hinnat ovat n. 11-16 euroa täytteiden mukaan.

Saahan sitä täälltä muutakin, sämpylää ja leivonnaisia, kahvia jne. Mutta myös A-oikeuksin drinkkiä ja olutta jne. Palvelu ollut joka kerta nopeaa. Pizzat tulleet lähes kymmenessä minuutissa. Juomat saa tiskiltä heti mukaan ja tarjoilija on helposti saatavilla, jos lisää juomaa haluaa (tiskiltä).

Miljöö on ihana Mustalahden satama-alue ja terassilta näkee kivasti Särkänniemen ja sataman touhut. Niitä seuratessa ei käy aika pitkäksi, vaikkei täällä odotutetakaan asiakasta niin kuin naapurissa Kaislassa, vaikka saman omistajan paikkoja ovatkin.

Suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 10.08.2015
Rating: 1


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites