Unknown

August von Trappe

Rating 1.8 / 5

Reviews (52)

Tiistai-illan diili: puoli kiloa simpukoita + olut (tai alkoton juoma) 15 euroa. Oli pakko testata. Simpukoista sai valita neljästä eri vaihtoehdosta. Myös oluen sai valita itse. Kulhon simpukat olivat maukkaita ja niitä oli reipas kasa. Jopa niin paljon, että kuoret eivä t mahtuneet ns kulhon kannen päälle. Lisukkeena oli kaksi viipaletta mainiota leipää, isoja belgian perunoita dion sinapilla + toisella majoneesilla. Täyteen tuli. Ruoassa ei moittimista, tämä siis baarin puolella. Palvelu oli myös ok Hande sopi ympäristöön hyvin.

Ympäristönä Trappe on oikein hieno. Jopa liian fiinin oloinen. Arvokas tiilitalo koskenrannassa on mitä mainioin paikka viedä vähän "hienompaan paikkaan " ihmisiä syömään. Harmi, että ruoka-arvostelut eat.fi palvelussa kertovat paljon epäkohdista ruoan osalta. Toivottavasti tähän panostetaan jatkossa, sillä paikkana on oikein upea. Omalla kohdalla laatu ja hinta kohtasivat, koska kokemus hiljaisena tiistai-iltana oli hyvä ja tarjous oli niin loistava (norm. simpukat 18,50+ olut 6,50) .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.03.2016
Rating: 1

Söimme alkupalaksi Tampereen maukkaimman etanapannun hyvän valkoviinin kera. Pääruoaksi uskaltauduin ottamaan sinisimpukoita, joita voisin tilata toistekin. Suosittelen, viihtyisä tunnelma ja aktiivinen henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2016
Rating: -2
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Meitä oli 13 hengen seurue. Menut piti valita viikkoa etukäteen. Olimme varanneet rauhallisen paikan, että saamme pitää ennen ateriointia kokouksen. Menimme ravintolaan, ja kokousvaraus oli täysin jätetty huomiotta. Tarjoilija varmisti, että asia oli kirjattu ylös, mutta siis unohtunut. Baarin perältä löytyi hiljainen nurkkaus, johon mahduimme juuri kokouksen pitämään.

Itse söin alkupalaksi endiivisalaatin, jossa maussa ei valittamista, ulkonäkö oli vaatimaton. Tartarpihvit seurueessa olivat alkuruuaksi runsaan kokoiset.
Pääruokana turska oli erittäin vaatimattoma näköinen. Vaalea kala valkoisella lautasella vaaleassa kastikkeessa fenkolin kera. Väripilkkuna haaleanoransseja porkkanoita, olikohan niitä 2 siivua. Maussa ei ollut kuulemani mukaan kehumista.

Itselläni oli erityisruokavalio: ei perunaa, sipulia eikä viljoja. Pöytään tuotiin lihapata ranskalaisilla. Ranskalaiset vaihdettiin sitten grillattuihin kasviksiin, jotka olivat kyllä onnistuneita. Lihapata oli aivan arkisen makuinen. Ikävintä oli lihan jäntevyys. Se oli juuri kypsää, mutta ikävästi kalvot olivat jääneet poistamatta, eikä niihin hammas pystynyt. Tällaisessa ruokalajissa tarvitaan joko kunnon renssaus tai reilusti pidempi haudutusaika. Ylipäätään pata oli vaikea syödä. Ruokailuvälineenä oli haarukka ja veitsi, mutta pata tarjottiin keittokulhosta. Se oli toki liemevää, joten lusikallekin oli käyttöä.

Jälkiruuaksi oli kelvollisen makuisia suklaapalleroita. Kahvi sen sijaan oli todella kehnoa. Lisäksi yhdellä seurueesta oli täysin halki oleva kahvikuppi, jotka sinänsä olivat nätin näköisiä.

Olin epäilevällä mielellä ravintolavalinnasta, koska tripadvisorin arvostelut olivat heikkoja ja taksikuskin luotettavasta lähteestä peräisin olevan tiedon mukaan asiakkaat ovat olleet pettyneitä ruokaan. No, nyt on paikka nähty. Miljöö on kiva, sijainti erinomainen, mutta jos kyseessä on ruokaravintola, odotan ruualta laatua ja ravintolalta paneutumista asiakkaiden tilauksiin.

Omalla rahalla en kyllä tähän paikkaan menisi ja harmittaa nytkin ryhmämme käyttämä rahamäärä saatuun ruokaan nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 09.12.2015
Rating: 5

Surkeutta toistamiseen. Kokoonnuimme 14 hengen seurueen kera juhla-aterialle: etu-, pää- ja jälkiruokatilaukset oli toimitettu jo etukäteen. Omalta osaltani käyntikerta oli toinen, ja odotukset matalat. Tapojeni mukaan annan kuitenkin kolme mahdollisuutta ennen jaloilla äänestämistä.

Eturuokani Les Olives 6 e oli järkytys: juomalasi täynnä mitä ilmeisimmin vanhaksi käyneitä oliiveja, jotka oli liotettu asian tilan peittämiseksi etikassa (kuva). Pääruoka Carbonade Flamande (21,50 e) oli lihasopan ja karjalanpaistin risteytys: lihaa, joka toki oli kypsää, liukkaassa liemessä, maku täysin arkinen. Lisukkeena oli kuivahkoja ranskalaisia, samanlaisessa juomalasissa kuin oliivit aiemmin. Salaattia oli omassa kipossaan lusikallinen, neljännessä kipossa oli ilmeisesti piparjuurisinappia, tosi tulista.

Mainittakoon, että seurueemme muillakin jäsenillä oli samoista ruoista hyvin samankaltaiset mielipiteet. Erikoisin oli kuitenkin La Endive (16 e) -annos, jossa "pilkotut" endiivit olivat 20 cm:n pituisia, syvällä lautasella ja niin kovia, ettei veitsi niihin pystynyt. Nauttijat kertoivat maun olleen kitkerän. Tarjoilija totesi palautteen saatuaan: "Muut ovat kyllä tykänneet."

Jälkiruoka Fromage 5 e oli rasvainen oltsutyyppinen juustonpala, jonka kanssa tarjottu vajaa teelusikallinen "hilloketta" (omenahillo?) oli pelkistämisen huipentuma (kuva). Onneksi oli viiniä jäljellä ja kahvia tilattuna, muuten pelkän juuston syöminen olisi ollut melkoisen työlästä. Morceau de chocolat (2,50 e) ei ollut hinnalla pilattu, mutta kuulan halkaisijakin jäi alle puolentoista sentin (kuva). Ylipäätään ruoka oli pettymys.

Tarjoilijat olivat toinen pettymys. Seurueemme vip-henkilö saapui hieman myöhässä, joten vaihdoimme hänen paikkansa pitkän pöydän keskiosaan. Tarjoilija palautti meidät nopeasti ruotuun ja henkilön oli palattava pöydän päähän, koska kassa menee muuten sekaisin. Baaritiskillä pitkän pöytämme vieressä tarjoilijat kävivät kikattelemassa, kisailemassa keskenään ja hoitamassa tietysti nykypäivän tärkeintä asiaa: kännyköitään.

Tässä lyhennetty tarina 4.12.15 perjantai-illan kokemuksista. Arvaa vaan, suosittelisinko tätä paikkaa?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 06.12.2015 View previous reviews (2)
Rating: 6

Onko tämä vitsi vai piilokamera, ruoka todella onnetonta, hienot nimet surkea tulos. Tarjoilijan peukalo lautasella ruuassa, jutellaan kännykkään salissa ja käytös asiatonta. Kun annoimme palautetta vastaus oli 'jaa'a, ei muut valita' Annoksia saimme odottaa toista tuntia. Miljöö on kaunis, toivottavasti ruoka ja palvelu joskus vastaavat samaa tasoa, hinnat on osattu nostaa korkealle. Tämä oli nyt toinen vastaavanlainen kokemus, ko. paikka jää kyllä pois meidän firman listoilta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 05.12.2015
Rating: 5

Erittäin miellyttävä ilmapiiri ja kiva, rento palvelu. Ympäristö hieno ja ruoka maukasta. Tulemme toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.11.2015
Rating: -5

Isänpäivälounas. Ravintolassa 4 pöydässä asiakkaita. Lapsen ensimmäinen kommentti cokiksesta: tää ei maistu miltään. No ei kyllä maistunutkaan, hanasta oli tainnut maku loppua - tämän tason paikassa pitäisi olla cokis pullosta. Alkupalojen pieni leipäpalanen palanut jokaisella. Pääruoaksi tilattiin lapselle hampurilainen pelkällä ketsupilla: kun hamppari tuli, se oli täytetty salaatilla, tomaatilla ja maustekurkuilla, eli ei ihan sitä mitä tilattiin. Tarjoileva henkilö vain totesi, että kokit halusivat laittaa kaikki, kun muuten olisi näyttänyt niin lättänältä. Vasikka oli todella sitkeää, tosin ihan syötävän makuista. Terävä lihaveitsi olisi auttanut paljon. Jälkkäri ok, perus. Hinta/laatu ei kohdannut, emmekä valitettavasti tänne enää oman perheen tai asiakkaidemme kanssa eksy edes vahingossa. Emme valittaneet koska emme halunneet pilata isänpäivän tunnelmaa enempää, muutenkin enemmänkin äänestän mieluummin jaloillani.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 09.11.2015
Rating: 1

Ruma pökäle mustaa makkaraa, perunamuusia ja paistettu kananmuna. Vihanneksina pienen pieni rypäs jotakin vihreää rihmaa (herneenversoja?) ja omenanlohkoja. Annoksella oli hieno ranskalainen nimi. Kysyin tilatessa tarjoilijalta, että eihän tämä ole mustaa makkaraa ja hän sanoi, että ei ole vaan rapea ranskalainen verimakkara. Ei ollut rapeaa, ei. Aivan järkyttävä annos ja ylihinnoiteltu. Ikävä kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 08.10.2015
Rating: 1

Tilasin simpukat, varmaankin ihan ravintolan ydintuotteita. Varmistin ennen tilausta, että ovatkohan sesongissa ja hyvän kokoisia, tarjoilija nyökkäili, mutta toi pöytään surkeita nahjuksia tai pelkkiä rihmoja sisältäviä kuoria. Valitin ja jätin syömättä (ei ollut juuri syötävää), toinen tarjoilija sanoi ettei tarvitse maksaa, mutta toinen kuitenkin laskutti puolet annoksen hinnasta, selittäen että oli ymmärtänyt minun kysyneen ovatko simpukat tuoreita. Käsittääkseni simpukoiden tuoreuden pitäisi olla itsestäänselvyys. Tämän lisäksi lasten kana oli selvästi raakaa, eikä sitä oikein uskaltanut heille syöttää. Vastaukseksi saimme selvitystä kanan valmistusmetodista, ikään kuin emme tunnistaisi raakaa kanaa. Palvelu hidasta, yhden seurueen jäsenen annos oli ehtinyt kylmenemään matkalla pöytään. Jos nyt jotain positiivista hakee, niin miljöö on kiva, ja esim. taustamusiikkiin oli panostettu. Mutta, ikävä kokemus, ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 24.09.2015
Rating: 5

Valitsimme aurinkoisena kesäpäivänä elokuussa tämän paikan lähinnä terassin loistavan sijainnin vuoksi. Tarjoilijattarelle mainitsimme odottavamme hetken pöydässä muuta seuruetta, johon kuului nuori pari pienen vähän yli vuoden ikäisen pojan kanssa. Aloimme valita ruokia listalta. Kun lapsi oli janoinen ja hänellä oli oma vesipullo, niin pyysimme hänelle siihen juomapillin. Tarjoilija toi lyhyen tumpin, mikä putosi heti pulloon. Huvittuneina kysyimme löytyisikö pidempää pilliä, minkä hän toi hetken kuluttu selvästi jo tympääntyneen oloisena. Hän kysyi samalla olemmeko tehneet jo ruokavalintamme, mutta pyysimme vähän lisäaikaa. Kun päätökset oli tehty vinkkasimme tarjoilijaa luoksemme, niin hän ei ollut enää huomaavinaankaan vaan meni terassilta sisälle ja pyysi heti tilalleen miestarjoilijan. Tuntuipa tylyltä! No ruoka- ja juomatilaukset tehtiin sitten hänelle. Hetken kuluttua tuotiin yhdelle meistä punaviiniä, mutta tilattua vähemmän kommentilla ”valitettavasti meillä ei ollut enempää tätä viiniä”. Seuraavaksi tultiin sanomaan että ”tilattuun Pohjanmeren antimiin ei ollut keittiössä kaikkia aineksia eli sitä ei voida tänään tehdä. Voisitteko valita jonkun muun annoksen”. No, kai se tämäkin on ihan ymmärrettävää kun se Pohjanmeri on niin myrskyinen ja syvä. Voihan se olla vaikeaa kaikkea tarvittavaa sieltä keittiöön onkia! Kala vaihtui sitten lihaan eli tilasin Winkkarin (iso paneroitu vasikanpihvi + keitettyjä herneitä ja muusia), mutta ei se mikään makuelämys ollut. Kovin ovat palautteet täältä erilaisia eli jotkut siis jopa tyyytyväisiä, mutta meille palvelun tasosta jäi huono maku eikä todellakaan hääviä makua siitä ruuastakaan. Onneksi poikamme kotona oli itse tehty synttärikakku jälkiruuaksi. Valitettavasti joudumme toteamaan, että paljon pitää muuttua että uudestaan tähän ravintolaan tulisimme. Pelkkä Hans Välimäen nimi ei riitä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.09.2015
Rating: 3

Community

Images

People interested in this restaurant (3)


Location

Verkatehtaankatu 2, 33100 Tampere - Route
010 4233 279
http://www.ravintola.fi/ravintola/august-von-trappe/