Opens at 16:00

Patarouva

Rating 2.5 / 5

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olimme kolmen hengen porukalla syömässä, ruoka tuli suht nopeasti, mutta lihapata oli naurettavan pieni ja ystäväni hampurilaisessa piti olla gluteenittomat sämpylät. Hampurilainen tuotiin pöytään, kun tarjoilija siinä vaiheessa huomasi ettei ne olekaan gluteenittomat ja ateria tehtiin uusista. Muut olimme ehtineet syödä, kun ateria tuotiin pöytään, mokasta hyvityksenä tarjottiin salaattipöydästä salaattia. Kolmannen henkilön pizza oli onnistunut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.03.2017
Rating: 0

Vilkas sunnuntai-ilta ja ravintola täynnä asiakkaita. Alkufiilis oli kaaos, sillä töissä oli yksi tarjoilija ja kokit. Tarjoilija hoiti salin ja baaritiskin, jossa oli myös pelkkiä oluen juojia. Ruokailijoita oli joka pöydässä. Hyvin hoiti tarjoilija hommansa siihen nähden, mikä kaaos paikalla oli.

Päädyimme ottamaan alkupalaksi etanat. Huh, en ole koskaan syönyt noin niukkajuustoisia etanoita. Itse etanaahan ei voi pilata, mutta juustoa sai raaputella pannusta irti, jotta saisi edes jotain. Ei jatkoon.

Pääruoaksi otin pizzan. Pohja oli jotenkin outo. Pizzaakaan on vaikea pilata, joten sain sen syötyä kyllä. Ehkä joku rauhallisempi ilta olisi auttanut asiaan, ehkä ei. Kannattaisi kyllä panostaa henkilökunnan määrään, ja raaka-aineisiin, jottei käy tulevaisuudessa huonosti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 24.11.2016
Rating: 0

Odotimme 50 minuuttia ruokia, perjantai iltana kylläkin kun olettaisi että olisi kauheasti ihmisiä syömässä mutta meidän lisäksi oli 6 hengen seurue.. tarjoilija oli koruihin ja korkokenkiin pukeutunu ihan pirteä oloinen nainen.. saatuamme ruuat jouduimme pettymään koska kasvikset ja valkosipulikiekko olivat kylmiä :( liha oli sitkeää... annan kuitenkin vielä yhden mahdollisuuden patarouvalle vielä joskus.. en kyllä halua kuunnella tarjoilijan korkokenkien kolinaa ensi kerralla.. ja ruoka tulisi olla sellaista kuin aikasemminkin..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.10.2015
Rating: 3

Käyn säännöllisesti täällä, pihvit on mureat ja hyvää ruokaa. Salaattipöytä kuuluu hintaan, mikä on positiivista. Palvelu on ystävällistä. Ainoa miinus listalla on poronkäristys, jota en voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 10.01.2015
Rating: 0

Pubipuoli ja ruokaravintolapuoli on kätevästi erikseen, joten illallakin uskaltauduttiin lapsen kanssa syömään. Listalla on aika hinnakkaita annoksia paikan sijaintiin ja tyyliin nähden.

Päädyttiin hampurilaisiin, koska arveltiin että se on turvallinen valinta. Pihvit olivat omituisia kokolihaa muistuttavia eli tiukkaa tavaraa, ei jauhelihapihville tyypillistä mureutta. Sämpylöitä ei leivota täällä itse. Majoneesi oli hyvää. Tuoreita kasviksia ei annokseen kuulunut, ja mielestäni pari kurkku- ja tomaatinpalaa edes olisivat raikastaneet annosta. Annoskoko oli melko suuri. Annokset tulivat nopeasti ja palvelu oli asiallista. Koska olimme ainoat asiakkaat sillä hetkellä, olisin odottanut että tarjoilija olisi käynyt kysymässä maistuuko tai haluammeko ehkä tilata jotain muuta, mutta saimme syödä ihan rauhassa. Laskunkin menimme tiskille maksamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 14.12.2014
Rating: 2

Ihan perushyvää ruokaa, muttei mitään sykähdyttävää. Siihen nähden hinta on liian korkea, mutta palvelu oli onneksi ystävällistä ja annoskoot isoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 13.08.2013
Rating: -1

Erityisesti pizzat on ehdottomasti Tampereen parhaita ja salaatti pöydän oma perunasalaatti loistavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.08.2012
Rating: -1

Ennakko-odotuksiin ja kuulopuheisiin nähden lievä pettymys. Kaikki periaatteessa kohdallaan, mutta ruoka vain oli harmi kyllä keskinkertaista molemmilla ruokailijoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.01.2012
Rating: 0

hyvää ruokaa, ei ole vielä koskaan pettänyt. Raikas salaattipöytä ja loistava palvelu. Aina hyvä mieli käydä täällä :) 10+

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 07.12.2011
Rating: -1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Pispalanvaltatie 120, 33270 Tampere - Route
03-3440283
http://www.ravintolapatarouva.com

Options